| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 42217  [Dalších 42017 >>]
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

Re: prohlídka

11.9.2008 13:51:37
Co to tady dneska čtu ;((. To je mi líto. Hlavně,že z toho není nic vážnýho. Ty úrazy nás bolí na srdíčku možná víc jak prdolky na tělíčku. ~s~
Gábi, o znakovce jsem viděla povídání v Sama doma. Choďte a pište nám sem pokroky. Taky bych chodila, kdyby to bylo někde blízko. Ale já si dělám znakovku s Dančou podle sebe. Papat klapeme hubičkou, na zvednutí zatlesknu a natáhnu k ní ruce. Ona mě,že chce hajá, mne si očíčka. :-D To je vlastně u nás všechno. :-D:-D:-D
Maminko s otázkou, ráda bych ti poradila. Ale nevím jak a co. Tak aspoň povzbudit bych tě mohla! Neboj, jednou se posadíte! Nesmíš to tak sledovat. Třeba už dneska večer budeš mít překvapení. Jo? Sem ti moc nepomohla, viď.:-)
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664

prohlídka

11.9.2008 13:39:07
Tak jsme se vrátili z prohlídky 10.měsíční a malej váží 10350 g a měří 82,5 cm.;)
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

blokování reklamy Nivea

11.9.2008 12:20:56
Holky tady je postup jak odblokovat reklamy. Já to udělala a už se mi tu neobjevuje;)

http://www.planografie.cz/adblock/
mamka, dcera + syn
  • 

doplnění

11.9.2008 11:55:55
Ještě jsem zapomněla napsat, že na rehabku chodíme, protože jsem měla komplikovanej porod a malej moc zakláněl hlavičku dozadu. Teď už je to v pohodě.
Mějte se a děkuju za odpověď.
mamka, dcera + syn
  • 

dotázek

11.9.2008 11:38:26
Ahoj, maminky! Mám klučíka narozenýho koncem listopadu a tak sem chodím nakukovat na pokroky vašich miminek. Koukala jsem na vaše fotky (mimochodem moooc pěkný) a zmocnily se mě obavy, páč ty vaše dětičky jsou tak šikovný! Malej ještě sám nesedí, jenom leze jak housenka, po kolínkách se mu moc nechce a že by chodil, to teda ani náhodou! Už mám strach, jestli je to normální. Od tří měsíců chodíme na rehabku a sestřičku to nijak neudivuje. Jak jsou na tom vaše mimča? Kdy se naučily sedět? A stoupat?
Přeju všem krásnej den a zdravý dětičky!!!
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

hojky

11.9.2008 10:57:02
Ahojky holky...no ty pády k tomu asi patří.Náš malý se s tím jak se naučil stoupat,tak si naučil i sedat,vždy se sehne,dá jednu ruku na zem a sedne,takže zatím větší karamobly nebyly.
Dneska jsem se s kámoškou přihlásila do Fryštáku na kurz znakové řeči pro slyšící batolata.Slyšela jsem o tom hodně chválu,jsu zvědavá.
Koblajs,tu fotku už si nepamatuji,ale urču se to musí nějak zmenšit.;((
Kdyby jste měli někdo zájem mrkněte na www.babysigns.cz
Páááá:-D
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

Re: máme první úraz:((

11.9.2008 10:25:14
Tak s tou fotkou to mě teda mrzí že to nejde...no třeba na to časem přijdu.
Hanko, malého je mi líto, bobeček malý;(( co jsi mu na to dala?
Já jsem dneska ráno zkoušela sáhnout na to bodové světýlko co máme v kuchyni a taky jsem se popálila (a to jsem svítila jen chvíli) no alespoň budu vědět od čeho mám prcka držet dál. Jinak my úrazů už zažili za ten krátký 10měsíční život dost:-) naposled v pátek si malý natloukl nos a mezi očima se mu udělala modřina a aby toho nebylo málo, tak si včera ten nosík odřel...nebudu se tu ani chlubit kolikrát už mi malý spadl z postele...no pořád něco...:-D
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664

Re: Pád

11.9.2008 10:08:22
ahoj brabenec.my máme také pád z postele.sice je to už 2 měsíce,ale myslela jsem že to taky nepřežiji.jen jí sleduj jestli nemá zm ěnu v chování.třeba že by více spala atd...ale uvidíš bude to dobrý.těch pádů ještě bude;)
brabenec+Adélka 72965

Pád

11.9.2008 8:36:09
Holky.tak včera před koupáním mi Adélka spadla ze stolu.To byla vteřinka než jsem se natáhla pro blbou plínku a jak se chtěla převrátit,tak už to nevyšlo na stůl.Ještě že mám vedle malý stolek,na který spadla zádíčkama a sesunula se na zem na čtyři.Asi by to dopadlo hůř kdyby žuchla rovnou dolů.Tak má trochu červený zádíčka-jen takový flíček a nepřestanu děkovat tomu nahoře,že za mě v tu chvíli zaskočil.PLakala tedy hrozně,ale manžel říkal,že se lekla víc mě jak jsem zařvala.No myslela jsem na to nejhorší.Podělaná vteřina.Tak tohle už nikdy.
Cítím se hrozně,můžu za to a teď se bojím i když je jen na zemi.Rv
Hanka+Prokůpek 8.11.07 83276

máme první úraz:((

10.9.2008 21:46:31
Prokůpek má na ručičce tři šílené puchýře,ráno mi sáhl na žhavé světlo nad letištěm!Byl to moment a jsem z toho pěkně špatná!Tak vám přeji více zdaru při hlídání!!!!! Boulí jsme měli už hafo,taky se stavíme a padáme...jinač vážíme 8.91kg.Poradnu jsme měli v út.a celou mě tam strachy počůrál,ještě že jsem venku brzo uschla,jen přítel si dělal legraci,že si lidé ode mě v MHD odstupovali:((Dobrou H.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 42217  [Dalších 42017 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.