| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: Zoubky9.9.2008 10:26:37
Ahoj brabenec, to je opravdu zajímavé s těma zoubkama, no pak napiš co ti řekli v poradně.
Koblajz jak bylo na dovolené? a kde jste to byli??? No s tím stavěním se v postýlce jsme na tom stejně. Ondrášek se ale v poslední době staví fakt všude a kolikrát to neodhadne, spadne a pak je bobek celý dotlučený, vždycky je mi ho tak líto, když vidím jak se snaží Zrovna předevčírem viděl něco na stolku, chtěl si to podat a pustil se...no a přímo na záda...au au![]() |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
lezení9.9.2008 9:26:29
Dobré ráno.Byli jsme na dovolené, tak se hlásím po delší době.Malej leze jak drak a staví se všude.nejvíce však v postýlce,kteru obchází i v noci.
|
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
Zoubky9.9.2008 9:22:19
Ahojky,
tak koukám na ty Vaše šikulky a je to super!!!Adélka si začala teď už sedat,zatím jen couvá po kolínkách-dopředu udělá tak dva přísuny a to je všechno,ale to už nemám strach,že by to nedohnala.No opravdu budu vzpomínat na dobu,kdy jen ležela Ale jsem ráda,že jí to jde,snad už to bude všechno v pohodě.Ve čtvrtek jdeme na kontrolu na rehabilitaci,tak se uvidí![]() Jak jsme měli problém s usínáním,tak teď -musím to pořádně zaklepat-vypije mlíčko a do 10min je tuhá Sama v postýlce No paráda![]() Dneska jsem jí koukla do pusiny a byla jsem trochu v šoku.Má spodní dva zoubky-v pohodě.Horní přední zatím nic.ALE začali se jí klubat trojky na obou stranách nahoře.Tak to zase má nějak jinak než má být.V pondělí jdem do poradny,tak se zeptám,ale stejně se s tím asi nedá nic dělat ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
čauky:-)8.9.2008 11:29:02
Gabi, já bych moc nedala na to číslování u Deichmana, protože z tama mám lodičky velikost 36 a normálně u Bati kupuju 38 a kamarádka mi to taky řekla, že ji to číslování tam nesedí. Proto se na velikost nedívám a zkouším. Jinak Ondrášek nosí tu 3 (6-12měsíců). Botičky mu dávám, když je chladněji, ale lišák jeden si je vyzuje
![]() Taky vám mimča spí s kolínkama pod břichem jako by klečeli? Ondrášek tak spí od té doby co lozí po kolínkách. Je to srandovní ![]() Gabi fotečky ![]() ![]() Tomášek je šikulka. |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
motorka-odrážedlo8.9.2008 9:10:07
![]() |
|
|
čištění zoubků8.9.2008 9:08:31
![]() |
|
|
znova8.9.2008 9:06:53
![]() |
|
|
foto8.9.2008 9:05:10
![]() Chodítko ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: hoj...7.9.2008 23:25:41
No Gabi, tak to vidíš! Já to loupala, ještě že se to tedy nezatrhlo. Ale já to dělala u obou. Jsou to takové mastné šupinky. Luky měl dlouhé vlásky a spíš se mu to rozmázlo po těch vláskách. Přišlo mi, že není co zatrhnout. Že to je takový maz, ale kusy. No už to dělat nebudu
. Nožičku máme 19 a botičky jsem mu teď koupila 20. Ale v těch určitě ještě chodit nebude. Počítám, že začnem chodit po Novým roce. Dávám je jenom, když je ošklivo. Máme sporťák, tak jak začne být tak, jako teď, tak mi přijde divný, aby mu koukaly nožičky v ponožkách z kalhot. Ale jak je teplo, tak nedávám. |
|
|
hoj...7.9.2008 22:12:54
Ahojky holky...
No tak malému už se to skoro strácí,vždy když ho koupu tak jsem mu pořádně umyla vlásky mýdlem z kozího mléka,to je nějaké pro alergické miminka,zapoměla jsem že ho mám a ted se mi šiklo.Pak jsem mu to naolejovala a malinko vyčesala,ale vím že se to nemá olupovat Miri,protože pokud by se to zatrhlo,tak se to může i zanítit a bylo by to ještě horší. Jinak jak jsou na tom vaši bobci s botičkama?Dáváte jim je ted pořád nebo často,aby si zvykly a jaké máte čísla?Je možné že má malý už 21??Dneska jsem mu u Deichmana jen tak změřila nohu a čučela jsem,protože máme doma 19 a oboje to a nezdá se mi že by ho to tlačilo?Nic jdu bucat....brou.Jinak konečně malý zase spává docela dobře. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.