| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: ahojky7.9.2008 11:50:33
"Zkoro" co jsem to napsala
. Slepice dementózní.Na ty stroupky na hlavičce mi říkala tady místní paní, že je dobrý obyčejný máslo vetřít na hlavičku, nechat působit, vyčesat a vymýt. "máslo na hlavě" hahaha. Zní to srandovně, ale třeba pomůže. |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: ahojky7.9.2008 11:46:44
Jé, Valsi, taky mě to napadlo, jestli nemáte ekzém z alergie a nechuť na žloutek z alergie na vajíčko. Radši už ho nedávej. S tou nechutí a osypáním se nám totiž taky stalo- jsem cpala do Danky přesnídávku jablko s medem - jí to nechutnalo, myslela jsem, že nemá hlad, pak jsem to po urč. době zkusila zas a pak zas no a navečer se hrozně osypala a pořád se drbala, až do krve.
Ty školky, to je něco! Mam 6tiletý sourozence, dvojčata, co byli donuceny jít do Pedagogicko-psychologické poradny s tim, že se nezapojujou do kolektivu. No vždyť to je jasný, když jsou dvojčata, si vystačí hrát sami! Taky jsem zuřila, nevlastní mamča tam ale pro klid duše paní učitelky volala a i tam byli, ale ani nevim, jak to dopadlo. Je to teď zkoro čerstvý. Učitelka hrozná, taková důležitá nafoukanka, doufam, že už tam za ty 2,3 roky nebude. Miru, dneska máš zase ideální počasí, viď. ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
Re: ahojky7.9.2008 10:39:13
Ahoj Gabi,
ty stroupky se nam taky vratily..ale je to udajne bezne. Staci to pomazat tou Siliciovou mastickou nechat treba hodinku pusobit a pak vycesat a umejt hlavicku. Nevim jestli ten nazev pisu uplne spravne ale v lekarne budou vedet kdyz reknes na co to chces. Jinak odstrkovadlo zatim nemame jen taky to choditko Chicco...je to fakt super protoze to hraje kdyz s tim mala chodi a vubec to ma na sobe jeste hromadu opicaren ktery vydavaj ruzne zvuky a blikaj a tak )A vajicko jsem varila dostatecne dlouho (na to jsem opatrna) ale mala asi bude mit na nej nejakou alergii...spis se bojim co jeste prijde.. tim to urcite nekonci :-( |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: nemoc6.9.2008 22:24:44
Valsi, jak dlouho ten žloutek vaříš? Jsem četla na www.kojeni.net, že je dobré 15minut.
Hanko, super, je dobře, že jsou pokroky. To potěší, hlavně když víš, že je to také Tvoje zásluha. Tu tříkolku myslím využijete hodně. Některé jsou až do pěti let. I když ten náš obřík starší by jí měl tak do tří .Gabi, myslím, že ty stroupky nevadí. Kamarádce synovi se ukazovaly ještě ve 2,5letech. Náš malej to teď má taky. Já to ani nevyčesávám, jen když se nudím, tak vylupuju .Tak jsem si dneska celý den zase říkala, že budu jíst zdravě a málo. Vydržela jsem!!! Do teď. Teď jsem snědla brambory se žampionama, med ze sklenice, pomazánkový máslo z kelímku a buřta s kremžskou .Tak dobrou |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
ahojky6.9.2008 22:14:46
Ahoj,ahoj,ahoj...
Právě jsem dovařila a dodívala jsem se na tu pohádku co tam byla na Nově,mrknu tady a jdu bucat. My odrážedlo už taky prbnuly,ale náš malý toho spíš zajímaly nápisy na té motorce než jezdit n tom,nepochopil ještě že musí udělat krok,vždy se zasekne o svou nohu.Takže ještě počkám. Kamarádka mi ted půjčila takové choditko od Chicca,co vozí před sebou a ono začne hrát...je super,jsou tam zepředu i různe vkládačky,moc ho to baví nebo stavět komín to je bezva. O střihání ještě v klidu nemusím uvažovat Jen jsem se chtěla zeptat.Tomík měl ted na hlavičce takové strupy jak po narození,znáte to někdo?Hodně jsem mu to mazala a vyčesávala,je to menší,ale nevím čím se to stalo?![]() |
| Hanka+Prokůpek 8.11.07 | 83276 |
Krásný 10.měsíc!6.9.2008 21:13:54
Děťátka a mamčátka zdravím všechny po pár týdnech,jako obvykle stíhám tak jednou týdně na půl očka přelouskat vaše rady a pokochat fotečkama!Dnes se vám musíme pochlubit KONEČNĚ SEDÍME!Příští pátek jdeme na kontrolu na Vojtovku,tak máme z toho všichni velkou radost!Sami se už všude i stavíme a včera se Prokůpek naučil pít sám z flaštičky-no sama radost
Přišla jsem taky nato,že zoubky si nechá vyčistit jen v sedě a já ho mordovala jako mimčo v leže Motorku jsme taky už dostali od kamarádek a babča,pač jsme první vymodlené vnoučátko chce koupit k vánocům tu drahou tříkolku,kterou budu já navygovat.Nemáte stím někdo zkušenost?Využijeme toho?Jo máme už první boule,ale to asi každý![]() ![]() A křupky nám vůbec nelezou ,asi je na maso po taťkovi!Tak holky hodně radosti,jdu se přitulit na minutku k miláčkovi než usnu PA H. |
| Valsi | 82350 |
|
|
nemoc6.9.2008 18:04:55
Ahoj holky,
tak mala uz zase zvraci, ale tentokrat uz vim cim to na 99% je, protoze mela stejne jidlo jako minule (a to nam rekli v nemocnici ze mela nejspis nejakou virozu). Vypada to ze nesnasi vajecny zloutek....nepotkala jste se s tim nektera taky ? |
|
|
Re: odrážedlo5.9.2008 21:14:38
Jojo, máš pravdu a taky pravda je, že jsme to my taky přežily. Ale teď když mám dítě, tak už to vidím jinak. Když jsem šla pro synovce do školky a tam chlapeček odnášel tác po svačině a převrhla se mu sklenička na tácku a učitelka na něj: "Jsi normální, to neumíš odnýst tác?" Místo aby mu pomohla, tak ho ztrapnila a ostatní děti se tomu pak hihňaj. Vím, že některý dítě si to nebere, ale jsou děti, kterým z toho není dobře a už kvůli tomu maj problémy do tý školky chodit, že je učitelka nemá ráda. Tu bych vykopla okamžitě. Nebo když jsem byla malá a neuměla si zavázat tkaničku. Pravda mohla za to moje mamka, že mě to nenaučila. A ta kravka, co jsme jí měli na mě pořád hejkala, ať si to zavážu, že si jinak nepůjdu hrát. Já vůbec netušila jak na to a ona do mě jela celý odpoledne, místo aby si ke mně sedla a ukázala mi to, když to teda neudělala moje mamka předtím. A ty kecy poslouchat, jak nadávky na mojí mámu, tak i na mě. Já mám v sobě takovou zlost, že jestli se stane něco takovýho mně, tak to bude takovej rachot v tý školce, že nebude úča vědět, jak se jmenuje-uáááá
. Víš, já pochopím cokoli, že se může stát, když vidím, že jinak je ta ženská hodná a má ty děti ráda. Pak opravdu přejdu hodně. Myslím, že nejsem konfliktní typ a hodně lidí říká, že jsem opravdu klidná, ALE... No snad už o tom přestanu přemýšlet, jinak se budu muset kousnout do zadku, aby mě to přešlo . |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: odrážedlo5.9.2008 13:42:22
ta reklama je fakt vopruz.-pardon sem si jen ulevila.
Mirko,ja si pamatuju za sebe ze školky,jak hodné učitelky(s jednou se potkáváme a je pořád hodná a milá),tak i zlou.křičela na nás a pískala na píšťalku a my se jí báli.a myslím že v dnešní době to je stejné.lidi jsou prostě pořád hodný a míň hodný a zlý.i ůči.a to že sis neuměla začít hrát s ostatníma moc dobře znám.ale naštěstí jsem měla aspoň jednu kamarádku.a to mi pomohlo dost.a Dada je na tom dost podobně jako tenkrát já,ale on má ty kamoše 3.takže o to to je lepší.no a teď jsou všichni v jedné třídě,tak asi pro to se mu tak líbí ve školce. no já se tu rozepisuju a zatím Sebík šel porovnávat noviny na sběr do školky ![]() jdu to uklizet.a pak pro lumpa do školky.papa |
|
|
Re: odrážedlo5.9.2008 11:34:46
No Dani, vždyť to říkám!!!! Já jsem tak naštvaná. Fakt některý jsou blbky. Měly by to opravdu dělat jen ženský, který budou mít ty děti rády a budou se do jejich dušiček vžívat. Jasný, že každý může mít svůj blbej den, ale většinou to není o jednom dni nebo týdnu, ale prostě o jejich povahách. Hlavně, že se nemusej převlíknout do montérek a choděj s rypákama nahoru na procházkách-
. Ale znovu připomínám, že jsou výjimky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.