| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: odrážedlo5.9.2008 11:30:08
Holky, já jsem se tak vytočila tím, jak na ty školky myslím, že to sem musím napsat, abych si ulevila
. A to my dítě jde do školky až za rok . Ale prostě když si vzpomenu, jak jsem byla malá a moje mamka a já pořád jsme poslouchaly, že se neumím zařadit do kolektivu, že se mnou má jít k psychologovi. Ale nikdy si nepamatuju, že by si ke mně některá učitelka sedla, zahrála si se mnou a tím přilákala i jiné děti a pomohla mi do toho kolektivu se zařadit. No natož abych cejtila, že mě ty učitelky mají rády. No to bych toho asi chtěla opravdu moc . Tenkrát jsem si to vůbec neuvědomovala, jen jsem si připadala divná, že ostatní si hrají a mě se mezi ně nechce a neumím to. Dneska už to vidím trošku jinak. Ale to člověk ani tý učitelce nemůže nic jako rodič říct, protože to aby se bál, aby si to pak nevylívala na tom malém děcku. Ufff. Možná kdyby jim tam člověk hodil hned na začátku roku 20 000,- sponzorink, tak by si jejich lásku koupil. Fuj, to jsem vytočená. A to jsem klidnej člověk jo. Já doufám, že narazíme na nějakou hodnou učitelku, se kterou se dá mluvit a která bude mít ty děti ráda. No jestli je tu nějaká paní učitelka, tak se omlouvám za svoje slova, protože třeba mohou ranit někoho hodného a výjimky opravdu existují, ale bohužel jsou to myslím jen výjimky. No alespoň co já viděla, když chodil bratránek do školky. No tak jsem to sem napsala a jdu něco dělat. Moc se mi neulevilo, ale zabavím mozek něčím jiným a bude to dobré . Ahojky |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: odrážedlo5.9.2008 11:22:22
ahojte.
nočník zkouším,ale tak 1x za týden,jen aby věděl že je.ale ty hysteráky co na něm má mi za to nestojí.sotva dosedne už leze pryč,tak to nehrotím. školka.tak o některých učitelkách ,konkretně o jedne si nedelam iluze.v červnu byl Dáda na zahradě s dětma,bylo vedro a děti měli možnost se cákat ve vodě.on nechtěl.tak mu bylo řečeno že když si nenamočí hlavu,bude večer zvracet.on že si nenamočí,že má klobouk.a tahle p.uč.mu začla sprchovat nohy hadicí.no zrhal a jak to tam bylo mokrý,tak se natáh a hnusně si sedřel stehno-jizvu má doteď.-tomu opravdu říkám profesionální chování.ještě teď mám vztek.naštěstí jí letos nemá a je rád.a já taky. Mirko,já nemám ráda pršavo.doma jsem utahaná víc jak venku.ještě tak kdybych mohla spát ![]() ![]() no já stříhat nebudu.vlasy sice má,ale na stříhání to není ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: odrážedlo5.9.2008 10:45:31
Ahojky, konečně paťulinek
![]() My nočník už používáme, tak jedenkrát za den (pro začátek)tam malého posadím, když mu sundávám plínku a většinou se vyčůrá (tak do 10 minut) a já ho pochválím a obleču. Zabavím ho tak, že děláme paci paci pacičky. Nechci po něm žádné zázraky, jen ať si zvyká pomaličku k čemu nočník slouží... Vlásky už má taky delší a přerůstají mu přes uši, tak mu to maximálně zkrátím kolem uší nůžkama, ale mašinkou už teď ne, až na jaro ![]() Ty reklamy jsou fakt otravné ![]() |
|
|
Re: odrážedlo5.9.2008 10:21:08
Radko
![]() Myslím, že to enduro je nejvděčnější a nejlepší odstrkávadlo tady v Čechách . U nás na tom jezdí ještě sedmiletý bratránek .Ohledně školky, to vědět, tak jsem hrozně smutná, že by Luky seděl stranou. Ale na druhou stranu, musí on sám se zařadit. Tím, že by jsi ho odtamtud vytrhla, tak by jsi mu nepomohla. No ale to mluví o těch učitelkách. Myslím, že by měly určitým způsobem komunikovat s těma dětma, když vidí, že jsou stranou a ne pít si kafíčko na lavičce a krafat o tom, jak mě včera nasr.. manžel. To mě fakt štve, jak si pak stěžujou, jak ty děti zloběj, nebo jsou takový zaražený, nebo že je vidět, že jsou závislý na maminkách-no prostě skoro na každým dítěti něco viděj, ale aby se vžily do těch dětí a ten čas tam s nima prožily, to je nenapadne . No a to dneska musej mít pedagogický vzdělání. No a nebo možná, ty co maj dlouhou praxi, tak si ho dodělávat nemusely, ale myslím, že musely. Jistá si tím však nejsem. Myslím, že by to měly dělat ženský, co opravdu maj na to duši a ne každá, které se nechce dělat ve fabrice nebo uklízet-grrrr. To jsem se vykecala.Nočník vytáhnu, až budou malému dva. Nebo alespoň teď si to tak říkám, ale třeba časem to zkusím dřív. Teda vytáhnu-máme ho v pokojíku. Občas si na něj ještě dojde Luky. U něj jsem to zkoušela tak v roce a půl bez úspěchu, tak jsem to nechala na druhé narozky a super -od toho dne byl přes den bez plíny.Stříhat budu asi od roka. Taky jako u Lukajdy. Chodíme k holiči na mašinku a paráda. Myslím, že doma bychom to nezvládli. No a teď to, co jsem chtěla psát já : U nás v Děčíně je dneska pršavo, takže počasí, které miluju, páč to znamená buď to, že budeme krásně schovaný doma před tím deštěm a nebo, že vezmem pláštěnky a půjdem ven dejchat úplně nádhernej vzduch. Ale každopádně mi nebude vedro ani zima, což miluju .Tak vyhrálo to, být doma. Mám tady kafíčko, Luky má puštěnýho Garfielda a Mišák spí venku v kočárku. To spí vždycky nejdýl a nejlíp, když mu do pláštěnky bubnujou kapky. No a až tohle napíšu, tak tady budu poklízet a užívat si pátku, protože to znamená, že před sebou máme víkend a taťka nepůjde do práce . Tak papa |
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
Re: odrážedlo4.9.2008 21:12:38
ta reklama je pěkný opruz
![]() ![]() ![]() |
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
Re: odrážedlo4.9.2008 21:12:03
Ha, vidím to enduro velkosraz
![]() Stříhání? u Žabky kdéže, ona si to nechává na pozdějc Školka? jde to, malý neřve, nepláče, ale nadšený taky zrovna moc není. Dneska ho mamka okukovala na zahradě, když byli venku (bydlí, co by šutrem dohodil) a seděl stranou všech a nepřítomě zíral do dálky. Nočník? neřeším vůbec, možná ho vytáhnu po novém roce, aby Žabka viděla, že taková věc existuje, ale nechám to na ní. Přesvědčila jsme se, že dítě k tomu dospěje samo, až na to příjde čas. Samojedení a samopití: zkoušet, zkoušet, zkoušet. Když nechám malé lžičku, aby si to zkusila sama, tak jí mám nahou v židličce uprostřed obýváku, daleko od stěn ![]() . Nejdřív ji trochu nakrmím a pak jí to nechám, ať si s tím dělá co chce - čurbes všude. Pak ji osprchuju, omyju židli a podlahu kolem. A s pitím podobně, ona puje vodu, takže mi nevadí, když se pocintá, uschne to bez následků...v celém bytě mám podlahy, tak neřeším, že to kipe na zem...Spinkání: kdyby to šlo, tak jsem celou noc vzůru, svítím si na ty mé andílky a koukám se na ně. Tohle se mi nikdy neomrzí. |
|
|
Re: odrážedlo4.9.2008 20:15:03
Včelko, k těm bolístkám
. Tahání stehů na břiše nebolelo vůbec na břiše. Na prsu to štípalo při vytahování a asi ještě půl hodiny po. No a na břiše my s těma stehama vytáhli i dost kůži-jestli se to k tý niti tolik přilepilo-ale mám tam krvavej ďolík. Na prsu naštěstí úplně parádní. Bylo vidět už na tom šití, že na prsu si dal záležet. Měla jsem tam dva stehy ale úplně malinkatý-skoro u toho řezu. Na břiše už to až tak neřešil-tam dělal stehy větší-taky dva.Léňo a to Ti neřekli v tý lékárně něco na nevolnost, co se dá při kojení? Já vím, že je něco, co se bere v těhu, ale už si nepamatuju, jak se to jmenuje. |
|
|
Re: odrážedlo4.9.2008 14:30:57
Včelko, to je hezká fotka. Malá to pěkně prožívá, co
? My ještě uvidíme, jak s těma odrážedlama, když doma máme už dvě . Vlastně tři, ale to jedno-auto nechci. Jinak prcek mi kadí skoro každé ráno. Většinou ještě v postýlce, protože si v ní ráno hraje a já spím, tak asi má dlouhou chvíli, tak kadí . A pak ještě tak jednou-dvakrát za den. Ale on hodně baští, takže musí mít i výdej . Byla jsem na 10imesíční prohlídce a vážil 9 900g. Takže se nadřu. Pořád chce chovat .Dneska jsme doma, venku je pršavo. Měla jsem tu kamarádku ze stejně starou holčičkou, jako je Mišák. A zítra budu hlídat jedný kámošce pětiletýho chlapečka, tak tu budu mít přechlapováno . A to jdem ještě ven taky s mamčou, která má taky kluka. Chtělo by to nějaký holky, ale to je jenom ta jedna, co tu byla dneska. Jinak samej pindík . |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: odrážedlo4.9.2008 14:09:39
Ahoj Luci, jojo, Danky, ale moc času tam netrávíme, jsme spíš v obýváku/kuchyni.
A holky, my už máme za sebou první stříhání. Pořád jsem jí to spínala sponkou či gumičkou, ale večer, před spaním a ráno po probuzení jí to už lezlo do očí, tak jsem dala babi nůžky do ruky (sama jsem nešika, tak ať je to pak na koho svést hihi) a šmik, šmik. Tmavý vlásky už jsou dole a vypadá jak kluk. Holky, už trénujete na nočík? Danka mi z něho zdrhá a nebaví jí ani když jí tam čtu, prohlížíme si. A taky nemá pravidelnou stolici. Jednou je to kolem oběda, podruhý hned po probuzení.... Vy už to řešíte? |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: odrážedlo4.9.2008 12:56:20
Ahoj Včelko, tak vidím, že máte to malé enduro
taky ho Ondráškovi koupím, už jsem se rozhodla...jen ne v růžové barvě už se těším až bude na něm řádit... Dance to moc sluší to je její pokojíček? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.