| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: odrážedlo4.9.2008 11:38:28
Ahojte maminečky!
Dostali jsme odrážedlo od babi, ale už na něm blbnem teď. Danka má ještě nohy ve vzduchu, já jí vozím a držím a dělam u toho zvuky a ona se řechtá. Nebezpečný, ale dávam pozor. Kolikrát nevim, co už bysme doma dělali. ![]() Luci, s tim pitím a kartáčkem to máme stejně, kartáček nechávam na hraní - zatim, pastu na něj nedávam a hrneček naklonim v ručkách, když chci, aby se napila, moc toho ale nevypije. Raduš, pouč nás, jak trénuješ už s takhle malýma dítkama, aby se naučili časem sami obsloužit. Dance když necham lžičku, tak s ní řádí jak poděs, lítá vzduchem, kouše jí, u jídla bysme asi vykvetli. Kousky ovoce jí teda nechávam jíst samotnou. Pak ten úklid . Ale baví jí to.Leni, ať se líbí na dovolený a cesta rychle a bezproblémově uteče! Miruš, co bolístka? už nebolí? takovej výlet! to jsou zážitky ![]() ![]() až budou kluci větší, tak jim budeš vyprávět, jak jste cestovali ![]() Danuš, ta fotka spícího Dády je jak z reklamy. Moc moc krásná. Už jen tady z toho co píšete je cítít, jak jste úžasný mámy! |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: odrážedlo4.9.2008 10:49:31
Ahojte holky,
vidím, že se tu pěkně rozjela diskuze ![]() Líbí se mi jak se tu řeší školka, musí to být velká změna po 3 letech strávených doma jen máma+mimi a teď je najednou už samo bez mámy a s cizíma dětma. No já budu asi brečet, jak tam malého poprvé nechám samotného ale všechno je jednou poprvé....a co teprve škola...K tomu odrážedlu, doporučujete tedy tu malou motorku? Já se dívala na netu po takové co má Radka, stojí od 350,- a je asi ve dvou velikostech, ale když koupím tu menší, využijeme ji hodně nebo míň??? Leni hezkou dovolenou celé tvé rodině a hlavně ať dobře dojedete ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 23:51:05
Jojo, to já vím, že tam musí
. Já ho doma nenaučím žít ve společnosti svých vrstevníků. Ale budem řvát asi oba . No jo, jsou krásný, když spinkaj. Já mám oba kluky ještě v postýlkách. Maj je u sebe do písmene L. Vždycky jdu k nim, jak spěj a dokázala bych na ně koukat hodiny. Tlamičky jedny . Tak já jdu taky na kutě. Dobrou ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 23:16:57
no ale já ale teď zpětně vidím,že mu ta školka dost prospěla.on tenkrát šel,protože jsem měla jít do práce,ale pak se to zvrtlo.ale ve školce už zůstal.našel si kamarády-teď teda hlavně kamarádky.:-.Dnaučil se vycházet s cizíma dětma a dospělákama.a tak vůbec mu to pomohlo to odtržení ode mne.ale stejně vím,že miluje nejvíc mě,i když chce bejt taky s dětma.však si to před usnutím říkáme
![]() |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 23:11:54
a ještě jednu fotku.Dáda když byl ještě malý hodný a skoro miminko.bože to to letí.holky za chvíly už nám ty miminka vyrostou a budem vzpomínat jaký byli malinký
![]() |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 23:11:06
No, to si pak budu říkat, jestli ho radši nenechat doma, když bude brečet třeba měsíc a přemlouvat a já budu stejně doma. Už se vidím, jak budu na pochybách, jestli pro něj opravdu dělám to nejlepší
. Bože |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 23:02:33
![]() |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 23:01:33
no on když začal chodit před 2 rokama tak první měsíc před ním zamykali a schovávali klíče,protože zdrhal.a brečel a celý dopoledne mě hledal a vyhlížel..vubec ten první rok ve školce nechodil rád.loni už to bylo docela dobrý.a teď je tam radši než doma.říká,že ve školce je aspoŇ zábava .no se mnou už se asi nudí,když máme doma mímo.v pondělí sem ho brala domů po O a hned mě sprdnul,že už tam chce bejt do odpoledne.to musela být dobrá akce to vystupování z busu.úplně si to představuju ![]() .jo a ještě jsem vyhrabala fotku s motorkou,ale je už teda 2.5 roku stara.
|
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 22:43:27
No nám se taky na tom Luky převracel a hned upadl volant, tak jsem ho tam pořád musela nandavat. Máme ho pořád, ale budu ho muset schovat, až o to začne mít Mišák zájem. My jsme dneska byli v poliklinice na vyndavání těch mejch stehů a Luky jel na odrážedle
. Je dobrý, že ho berou řidiči i do busu a neremcaj, že by se za něj mělo platit. Ale holky, když jsem vystupovala tady ve Václavicích (taková prdýlka), tak sranda. Nikdo už nejel s náma v buse, jen asi osmiletej kluk, tak jsem mu nechtěla říkat, aby mi pomohl. Tak Lukymu zabavit párek v rohlíku, jasně stručně vysvětlit, že vystupuje sám, bez ruky, vyhodit odrážedlo z autobusu a to dost daleko do trávy a pak vyklusat s golfkama ven z busu a sledovat, jestli to Luky zvládá, tak nějak stejně rychle jako já. No prča, připadala jsem si jak ze Slunce-seno. Nezastavujem, jen vám přibrzdíme. Jak lítaly ty balíky z vlaku . Mám vždycky hroznej strach, jak je prťavej, tak aby mi ho tam řidič nezavřel.Dančo, to se máš, že Dada chce do školky. Já koukala na diskuzi narození červen 2005 a tam děti zvracej, brečej, hulákaj, držej se maminek. Až jsem z toho nějaká špatná. Doufám, že to budeme mít taky v poho. |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 22:20:53
ahojky.
tak koukám,řešíte odrážedla.my mame obě vyfocene .to auto odražedlo je fakt na prd.Dáda se mi na něm i převrátil.a teda nejezdí moc.tu motorku jsem kupovala když mu byli asi 2 roky a hned tu větší velikost a dobrý.nadrandil toho dost.on by jezdil i teď,syčák línej nechce na kolo. ale nejspíš by si na ní vyrazil kolenama zuby .jinak mi mlaďoch vynadal,že jsem pro něj přišla do školky moc brzo.tak ho tam asi přestěhuju .Leňo pěkně si to na dovče užijte a nezapomeň fotit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.