| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 42217  [Dalších 41967 >>]
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

Re: odrážedlo

4.9.2008 11:38:28
Ahojte maminečky!
Dostali jsme odrážedlo od babi, ale už na něm blbnem teď. Danka má ještě nohy ve vzduchu, já jí vozím a držím a dělam u toho zvuky a ona se řechtá. Nebezpečný, ale dávam pozor. Kolikrát nevim, co už bysme doma dělali.

Luci, s tim pitím a kartáčkem to máme stejně, kartáček nechávam na hraní - zatim, pastu na něj nedávam a hrneček naklonim v ručkách, když chci, aby se napila, moc toho ale nevypije.
Raduš, pouč nás, jak trénuješ už s takhle malýma dítkama, aby se naučili časem sami obsloužit. Dance když necham lžičku, tak s ní řádí jak poděs, lítá vzduchem, kouše jí, u jídla bysme asi vykvetli. Kousky ovoce jí teda nechávam jíst samotnou. Pak ten úklid ~f~. Ale baví jí to.
Leni, ať se líbí na dovolený a cesta rychle a bezproblémově uteče!
Miruš, co bolístka? už nebolí? takovej výlet! to jsou zážitky :-D:-D:-D až budou kluci větší, tak jim budeš vyprávět, jak jste cestovali :-D
Danuš, ta fotka spícího Dády je jak z reklamy. Moc moc krásná.
Už jen tady z toho co píšete je cítít, jak jste úžasný mámy!
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

4.9.2008 10:49:31
Ahojte holky,
vidím, že se tu pěkně rozjela diskuze:-D

Líbí se mi jak se tu řeší školka, musí to být velká změna po 3 letech strávených doma jen máma+mimi a teď je najednou už samo bez mámy a s cizíma dětma. No já budu asi brečet, jak tam malého poprvé nechám samotného;(( ale všechno je jednou poprvé....a co teprve škola...

K tomu odrážedlu, doporučujete tedy tu malou motorku? Já se dívala na netu po takové co má Radka, stojí od 350,- a je asi ve dvou velikostech, ale když koupím tu menší, využijeme ji hodně nebo míň???

Leni hezkou dovolenou celé tvé rodině a hlavně ať dobře dojedete

R^
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

3.9.2008 23:51:05
Jojo, to já vím, že tam musí :(. Já ho doma nenaučím žít ve společnosti svých vrstevníků. Ale budem řvát asi oba :-). No jo, jsou krásný, když spinkaj. Já mám oba kluky ještě v postýlkách. Maj je u sebe do písmene L. Vždycky jdu k nim, jak spěj a dokázala bych na ně koukat hodiny. Tlamičky jedny :-). Tak já jdu taky na kutě. Dobrou :-)
daniela Králová 82794

3.9.2008 23:16:57
no ale já ale teď zpětně vidím,že mu ta školka dost prospěla.on tenkrát šel,protože jsem měla jít do práce,ale pak se to zvrtlo.ale ve školce už zůstal.našel si kamarády-teď teda hlavně kamarádky.:-.Dnaučil se vycházet s cizíma dětma a dospělákama.a tak vůbec mu to pomohlo to odtržení ode mne.ale stejně vím,že miluje nejvíc mě,i když chce bejt taky s dětma.však si to před usnutím říkáme~s~
daniela Králová 82794

3.9.2008 23:11:54
a ještě jednu fotku.Dáda když byl ještě malý hodný a skoro miminko.bože to to letí.holky za chvíly už nám ty miminka vyrostou a budem vzpomínat jaký byli malinký

3.9.2008 23:11:06
No, to si pak budu říkat, jestli ho radši nenechat doma, když bude brečet třeba měsíc a přemlouvat a já budu stejně doma. Už se vidím, jak budu na pochybách, jestli pro něj opravdu dělám to nejlepší :(. Bože
daniela Králová 82794

3.9.2008 23:02:33
daniela Králová 82794

3.9.2008 23:01:33
no on když začal chodit před 2 rokama tak první měsíc před ním zamykali a schovávali klíče,protože zdrhal.a brečel a celý dopoledne mě hledal a vyhlížel..vubec ten první rok ve školce nechodil rád.loni už to bylo docela dobrý.a teď je tam radši než doma.říká,že ve školce je aspoŇ zábava~j~.no se mnou už se asi nudí,když máme doma mímo.v pondělí sem ho brala domů po O a hned mě sprdnul,že už tam chce bejt do odpoledne.
to musela být dobrá akce to vystupování z busu.úplně si to představuju:-D:-D.

jo a ještě jsem vyhrabala fotku s motorkou,ale je už teda 2.5 roku stara.

3.9.2008 22:43:27
No nám se taky na tom Luky převracel a hned upadl volant, tak jsem ho tam pořád musela nandavat. Máme ho pořád, ale budu ho muset schovat, až o to začne mít Mišák zájem. My jsme dneska byli v poliklinice na vyndavání těch mejch stehů a Luky jel na odrážedle :-). Je dobrý, že ho berou řidiči i do busu a neremcaj, že by se za něj mělo platit. Ale holky, když jsem vystupovala tady ve Václavicích (taková prdýlka), tak sranda. Nikdo už nejel s náma v buse, jen asi osmiletej kluk, tak jsem mu nechtěla říkat, aby mi pomohl. Tak Lukymu zabavit párek v rohlíku, jasně stručně vysvětlit, že vystupuje sám, bez ruky, vyhodit odrážedlo z autobusu a to dost daleko do trávy a pak vyklusat s golfkama ven z busu :-) a sledovat, jestli to Luky zvládá, tak nějak stejně rychle jako já. No prča, připadala jsem si jak ze Slunce-seno. Nezastavujem, jen vám přibrzdíme. Jak lítaly ty balíky z vlaku :-D. Mám vždycky hroznej strach, jak je prťavej, tak aby mi ho tam řidič nezavřel.
Dančo, to se máš, že Dada chce do školky. Já koukala na diskuzi narození červen 2005 a tam děti zvracej, brečej, hulákaj, držej se maminek. Až jsem z toho nějaká špatná. Doufám, že to budeme mít taky v poho.
daniela Králová 82794

3.9.2008 22:20:53
ahojky.
tak koukám,řešíte odrážedla.my mame obě vyfocene;).to auto odražedlo je fakt na prd.Dáda se mi na něm i převrátil.a teda nejezdí moc.tu motorku jsem kupovala když mu byli asi 2 roky a hned tu větší velikost a dobrý.nadrandil toho dost.on by jezdil i teď,syčák línej nechce na kolo.:(ale nejspíš by si na ní vyrazil kolenama zuby:-D.

jinak mi mlaďoch vynadal,že jsem pro něj přišla do školky moc brzo.tak ho tam asi přestěhuju~j~.

Leňo pěkně si to na dovče užijte a nezapomeň fotit.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 42217  [Dalších 41967 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.