| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 22:06:56
Miry je to focené v březnu. Měří kolem 1 metr a 3 cm. Zrovna jsem ho měřila, protože se chystáme navštívit zábavní park a tam mají děti do 1 metru vstup zdarma. Tak nevim nevim jestli nám projde.
Tu klasickou motorku měl taky, je nejlepší. Tuto jsme kupovali v Tescu za 290,- Kč. Je trochu vyšší. Na dovolenou jedeme autem a jedeme v noci, aby děti spali. A v září, aby to sluníčko tolik nepálilo. Zvolili jsme nejbližší moře a to Itálie a ubytování v apartámu s vlastní oplocenou zahradou. Mám nervy hlavně z té cesty. Já po cestě . Dneska mi v lékarně řekli, že nemůžu při kojení užít kinedryl. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 21:52:57
Tady je to odrážedlo, ale nebyla jsem s ním moc spokojená, tak spíš na odrazení, než doporučení
.![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 21:38:48
Léňo, to je aktuální foto na tom odrážedle? Jestli jo, tak kolik měří prcek? Je mu hezky. To Luky jezdí na tom pidi odrážedle, na tý klasický motorce a nohy má do pravýho úhle a špičky na botách odřený
. Kolik jste za něj dali a kde jste ho koupili. Ohledně dovolený-já bych jela hned i k tomu moři, ale cestu autem si neumím představit. Stačily ty Budějky a byli jsme na palici. Bála bych se jen sluníčka, ale když se děti pořádně namažou. Kam jedete-letíte? Na jak dlouho? A do hotelu? |
|
|
Re: odrážedlo3.9.2008 16:39:24
Trochu přerostlý chlapeček na odrážedle.
![]() |
|
|
Re: ahojte3.9.2008 16:34:50
Lucinko odrážedlo máme asi stejné jako Radka, zkusím vložit foto. Kupovali jsme ho loni, je červené rovnou pro Káču. David na něm vypadá trochu přerostle, ale mu se ještě nechtělo na kole. Jako první odrážedlo bych volila něco stabilnějšího. Něco jako autíčka se čtyřma kolama.
Gabi my toho pejska máme taky. Radko v tom vedení k samostatnosti tě moc obdivuju. ![]() |
|
|
Re: ahojte3.9.2008 16:25:43
Ahojte.
Už se nám to krátí. V sobotu vyrážíme na dovolenou. Mám strašné nervy. Myslíte, že by měla mít plavky v moři? Celé prázdniny se těším a teď bych radši zůstala doma. Dětem jsem zabalila snad všechno oblečení co mají, aby jim náhodou něco nechybělo.Kačka nemá ještě ani jeden zub. Ona si to vážně nechává až na dovolenou. Je tu ještě někdo bezzubů? |
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
Re: ahojte2.9.2008 14:35:57
a nejště musím pochválut tohle
![]() je to skládací miska (mají různé objemy) mám dvě a paráda, někde jedeme, dám do toho jídlo, po snězení to srazím na placku a hotovo ... nejsme díler, ani nikoho takového neznám, aby bylo jasno ![]() ![]() |
|
|
Re: ahojte2.9.2008 14:30:39
jo a ten vršek je měkký (asi silokon nebo tak něco), neteče to, pokud se to nemačká, funguje to tak, že v hubičce je rýha, která je pevně sevřená, ale jak dítko zmáčkne tu hubičku, tak se rozevře a teče tekutina...
|
|
|
Re: ahojte2.9.2008 14:28:17
Tak motorku měl David tuhle (stále zatím schovaná), je nízká, takže na ní mohou i už tak roční děti, kolečka jsou úzká, tak dítě nejezdí s roztaženýma nohama a nekope ko koleček, když sedí, tak nikam nepropadne...a je to enduro menší
![]() Malá taky ončas kouše do hrníčku, ale spíše pije, mám tenhle - cipíska od tupperware ![]() měla jsem to i pro Davida (měl jiné barvy, tenhle je pěknější a hlavně průhledný, tak je vidět obsah) a spokojenost maximální. Oba se z toho naučili pít během dvou dnů. David ho používá doteď (bez víčka samo ) a Žabka z toho pije sama, umí si to chytnou zvednout, napít. Teď, když je David ve školce, tak najedu na samostané jezení a "normální" pití. Prcek se v roce obsoužil komplet sám (najedl, napil), tak bych to chtěla naučit i malou. |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: ahojte2.9.2008 13:11:09
ahojky.
malej kouše i flašku,hrnek s pitím.a kartáček taky.čistíme si zuby všichni spolu-teda bez tatky-ten už by se do koupelny nevešel .a malej na nas kouká,kouše kartáček a chechta se.prostě si hraje.ale aspoň si zvyká na kartáček v puse a vidí jak se to dělá.a když mu je chci vyčistit opravdu,tak kouskem kapesníku.však on se to naučí. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.