| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 42217  [Dalších 41937 >>]
daniela Králová 82794

Re: tááák miluju počítač

29.8.2008 21:41:02
tak znova
daniela Králová 82794

tááák miluju počítač

29.8.2008 21:39:08
daniela Králová 82794

Re: boj o spaní

29.8.2008 21:25:19
ahojky.
koukam,že dětičky jsou pěkní lumpíci a lumpice.u nás je to tedy jak kdy,ale většinou s večerním usínáním není veliký problém.ráno vstáváme kolem 7 hodiny a potom jde spát kolem 10te.a taky to trvá.neustálé vstavání,sedání,lehání,houpání na kolenou,lomcuje postelí...usne na hodku...už ani nestíhám uvařit,za spánku,takže mi potom asistuje.odpoledne spaní to samý.kolem 15 hod usne,v kočáře venku na 3/4 hodky,doma na hodku.a pak jde kolem19té,ale zase bez problémů.a spí až do5 ti,kdy si dá mlíko a pokračuje do7hodin
Brabenec,jak se ti malá v noci jakoby protahuje,nebo kňourá,Sebík to dělá taky a při tom se převaluje a cestuje po postýlce,já to ignoruju,dělám,že tam nejsem a on spí dál.už jsem si asi zvykla a nebudí mě to.
už jsem přemýšlela,že ho dám k Dádovi do pokojíku,ale zase je to přes celý byt,přes 3 místosti a ještě jakoby za rohem a nemám chůvičky a kdyby náhodou začal řvát,bude budit Dádu.tak ještě počkám,no.
dneska jsem potkala paní se stejně starou holčičkou a opravdu asi řádí nějaká střevní chřipka.malá jí blindila a kajdila.no v pondělí nám začne školka,tak doufám,že Dáda nic hned nechytne.celý prázdiny jsou oba kluci bez rýmy a jiných nemocí.jo a musím se pochlubit i když to do téhle diskuze nepatří,Dáda jde do třídy nejstarších dětí:-D.k předškolákum,i když sám ještě předškolák bude až za rok.hi´hi,bude dělat chytrýho.~s~

tak pište a dejte nějaký krásný fotky:-D

papa
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

boj o spaní

29.8.2008 11:23:50
Ahojky holky...s tím uspaváním je to u nás uplně to samé,ale uplně,do vany ho někdy ani nedávám když vidím že je hotový,protože tam ožije,tak ho jen poutírám vlhkým hadříkem,namažu dám pyžamko a kaši,pak si tak půlhodky,hodku hrajeme,jak kdy,pustím jednu pohádku krtka a pak jak skončí,tak krtek tam jde spát,tak říkám Tomíkovi,že on musí taky,dám ho do postýlky a hned stojí,chvili ho nechám se tam přvalovat,stoupat sedat,pak se snažím zpívat a hladit a když nic,tak mu dám flašku čaje a nechám ho v pokoji samotného nebo se schovám aby mě neviděl a většinou usne.Akorát jsem zjistila,že se mi po flašce mléka vrtěl kolem té jedenácté víc než po čaji a nebo to byla náhoda,ale v noci mu dám tak crcnout čaje a nechám ho v postýlce a pak třeba po pl hodce zas usne.Pak vstává až v té půl sedmé!;)Jojo je to umorné,někdy bych spala dřív než on,jak jsu utahaná.;((
Valsi 82350

Re: Jak se dobít???????

29.8.2008 10:20:22
Ahoj Brabenec,
tak u nas skoro stejne..pri koupani to vypada ze neudrzi oci jak uz je tuha ale jen vylezeme z koupelny uz je zase ziva...kope nohama a lezla by po lustru. Takze pak ji nakojim a blahove si myslim ze pak bude spinkat ale to ani nahodou...v postylce porad stoji, lomcuje zbrdlinkama, jeci...a bohuzel dost casto pada :-)
..pak trva cca 45minut ze ji po chvilkach pokladam, utiram nudle a hladim a ona zase vstava a dokola :-) Takze u nas taky boj s uspavanim ;((
brabenec+Adélka 72965

Jak se dobít???????

29.8.2008 8:51:20
Ahojky,
je fajn,že tady většinou najdu to,co zrovna řeším:-)
U nás teď taky jsou boje se spaním.Teď jsem zkoušela trochu změnit režim u Adélky.O hoďku dřív koupání-v 18:30-kaše a postýlka.No má pevnější nervy.Nevím jak u Vás,ale jí tedy kaše nestačí na celou noc.Je na U.M. a když jí dám kaši,tak kolem 23h vyžahne 100ml mlíka a kolem 4h 150ml.Takže se vrátím k mlíku na noc.To vypije 210ml a pak kolem 2h 100ml a spí do těch 6-6:30h.
Zkoušela jsem jí dávat čaj v noci,ale kdepak.Pije,ale neusne dokud nedostane mlíčko.Dneska jsem vydržela dvě hoďky a pak jsem to vzdala.
Jinak ráno taky usne ještě kolem 8h do 9:30 po 100ml mlíka,pak po přesnídávce někdy venku na půl hoďky a odpoledne kolem 15h na hodinu.Právě bych chtěla zkusit jí nějak to spaní ustálit na dvě,ale zase to nechci nějak hrotit.
No a před koupáním je tak unavená a mrzutá,že by člověk řekl,že usne ve vaně....Jo,to jo.vykoupeme a jdem papkat-to pije na etapy po lokách a mezi tím řádí jako tajfun.Nevím kde tu energii bere:-)No a po půl hodině,když vypije tu 210ml,tak začíná hodinový ukecávání,že je večer a jde se spát.Občas mě nachytá,že si lehne a začne si broukat a najednou vyletí a houpe se na kolínkách a válí sudy a zamotává si nohy ruce do špryclí u postýlky a je to všechno ohromná legrace.
Tak nevím,jestli je málo utahaná nebo co.Když do těch 21h usne,tak kolem 23h začne ani ne vyloženě kňourat,ale jako když se protahuje a neví jak si lehnout.No a tak to jde v takových etapách celou noc.
Tak si taky říkám,kdy se už vyspím aspoň 5 hodin v kuse.....
Aspoň že se má člověk kde vykecat a ulevit si,aby mu z toho úplně nehráblo.
Na druhou stranu jsem šťastná,že je prďka zdravá a tohle taky jednou skončí.SNAD:-)
Zatím se mějte krásně:-):-D
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

...

28.8.2008 18:49:45
Ahojky...
ježiš vy jste tak všichni nemocní,tak ať se brzy uzdravíte.
U nás zas dneska byl pařák jak blázen.Fuj,ať je už podzim.
Mám chvilku oddech a místo abych šla lehnout,tak čtu Vás co jsem zase zameškala.
My jsme teda naštěstí zdraví,ale v noci toho malý taky moc nenaspí,pořád se vrtí,pak se vzbudí a stojí v postýlce,no hotovo,už se těšííím až se někdy vyspím.:-D
Co tak děláme:ráno vstáváme tak v půl sedmé...mléko 180ml,hrajeme si v osm mi zas usne do desítí,tak uklízím nebo žehlím,no vždy se něco najde.Pak si dáme ovoc.svačinku..přesnídavku,nebo tak něco a pustíme si krtka na chvili,pak si stavíme komíny a učím ho vkládat tvary do kostky a čteme si a jdeme ven nebo někam jedem,tak kolem půl dvanácté,většinou usne v jednu,do dvou,pak dáme masozeleninový nebo zeleninový příkrm a jsme venku,nebo u babičky,nebo v obchádku,pak mi usíná ještě od půl čtvrté do půl paté,ale ted to nějak vynechává,v pět dáme flašku a do šesti si hrajeme a pak ho dám do kočáru a snažím se zaukolovat babičku nebo tatínka at ho vozí do sedmi,potom šup do vany nebo do přebalit přeléct a papat,pak si většinou ještě hraje tak hodku a dám ho kolem osmé do postýlky a snažím se ho uspat,jak kdy.Tož tak......:-)Pááááááááá
Leňa + Dave a Kačka 32846

Re: pěkný den

28.8.2008 17:16:56
Ahojte.
Marůdkům posílám uzdravovací pusinku s vitamínem C. Zlobidlům pusinku uklidňovací s vůní levandule a hodným dětičkám posílám pusinky rovnou dvě.~s~~s~~s~~s~~s~

Kačka se dneska naučila tančit. Dívala se nás s Dejvem a za chvilku začala ručičkama máchat a pařit jak divá.

Ještě bych se vrátila k těm dárkům. Koupila jsem malé klouzačku. Normálně stojí tak kolem 900, ale měli ji v akci za 325,-. Neodolala jsem.
Posledně jsem psala o tom hořčíku. Tak zdárně beru dál. Jsem klidnější, ale za to pěkně ospalá. pa pa:-):-D:-)
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

28.8.2008 10:26:31
Včelko co malá? už je jí líp? Ta písnička je dost dobrá, taky se mi líbí...zkopírovala jsem si ten odkaz a teď ji poslouchámR^
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

28.8.2008 10:22:23
Ahoj holky...
co děláváte pořád??? nikdo tu nic nenapíše...

My jsme nemocní. Nic vážného, jen nachlazení, ale malý má děsnou rýmu. Tuto noc to bylo nejhorší. Nemohla jsem ani nakojit, malý prso nechtěl a pořád a pořád plakal. Tak jsem si musela odstříkat, protože mě to začalo už dost bolet (nekojila jsem z něho 12hod). Asi 3 krát za noc jsem mu odsávala nosík;(( teď mu kapu Libenar, tak snad ta rýma brzy ustoupí...

A jak se daří vašim dětěm??? Teď pořád cosi řádí...
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 42217  [Dalších 41937 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.