| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 42217  [Dalších 41927 >>]
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

pěkný den

27.8.2008 10:23:28
Ahojte holky, kdyby jste mě dneska viděli. Jsem napuchlá, ještě horší než před porodem. Každou hoďku jsme byli v noci vzhůru. A teď padám na hu.. Trvá to týden. Od tý doby, co Danka teplotovala. Teď už je jen rýma. Osypaná byla, ale spíš flekatá. Dala jsem si totiž instantní kafe 2v1 a v tom je mlíko a taky dělala taťkovi tvarohovou buchtu a neodolala ;((.
V posteli se mnou spát nechce, tam okamžitě řádí, tak jí musim po kojení přenášet a pak si jí zas vyzvedávat, se divim, že jsem ještě nenabourala do futer či že jsem ten řev nezaspala. Snad je to ale jen dočasný a pak to bude zas jen 2x,3x za noc. - sem si stěžovala i na to, ale to je proti tomuhle lahoda!

Miru, já mám zas ráda tuhle : http://www.youtube.com/watch?v=CGPUuPHdHQg

to je nějaký divný...bůhví jestli to půjde.
Danuš, že bych taky vyrazila na celý odpoledne na píseček? A utahala, utahala, utahala. :-) A Sebík je vážně pěknej chlapík R^
Ta paní na fotce jsi ty?
Kájí, oba drahouškové (chlupáček i dceruš) jsou k pomazlení. A babička byla čupr babička.
a Valsi, to mě mrzí, co jste si prožili! Teď už jen zdravíčko!
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: pěkný večer

26.8.2008 23:35:45
No vidíš, to Luky si zatím pouští jenom pohádky-Bolek a Lolek, Jája a Pája, Tip a Tap atd. Já teď poslouchám Elán-Neviem byť sam. No trocha nostalgie :-). Ale už to vypínám a jdu na záchod, nebo se po.... a spát :-)
daniela Králová 82794

26.8.2008 23:20:42
hoj,jsem furt tu a koukam na armagedon a užívám si ticha:-D:-D
písničky posloucham taky,ale teda spíš Dáda,teď u nás frčí krokodýl chňapík a Z gumy meďa.jo a ještě Dáda objevil crazy froga:-D:-D.už si to tam hledá sám a pouští pěkně nahlas.:(
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

26.8.2008 22:38:16
Hojky všichni. Já jsem tak líná psát :-).
My jsme dneska byli ve Vilsnicích u kamarádky. Jeli jsme mašinkou, takže starší nadšenej.
Také máme věci po starším, tak to neřeším. I když je starší narozenej v červnu, tak to nějak zmáknem s těma věcma :-). Abych kupovala o dvě čísla menší, to na to prdím.
Holky já tady poslouchám na netu písničky přes YOUTUBE. Je to super, dá se tam najít jakákoli písnička. I Holky z naší školky :-). Teď poslouchám Nevinná od Davida Krause. Miluju hudbu a někdy mám takovej večer, jen si něco pouštět.
Tak dobrou noc
daniela Králová 82794

pěkný večer

26.8.2008 22:10:39
ahojky,kde jste kdo??

snad už jste vy nemocní zdraví.já bych v nemocnici zůstala taky s prckem,ať by mi to nabýdli nebo ne.to je jasný.

Mirko až jí uvidím vyřídím:-D

tak já zatím na zimní oblečení nepomýšlela.malej teď má tak tu 80 vel.něco menší něco větší.a jelikož mám oba kluky narozený v listopadu mám tu nějake kousky po Dádovi.tak to na podzim vytáhnu,vyperu a bude....~j~ale jinak myslím že u zimního oblečení je asi lepší koupit něco většího.bude pod tím mít jěště mikinu,triko...tak aby nebyl moc uškrcenej.

Kájí,malej se takhle směje hlavně když dělá co chce,to znamená,že jakmile jsem ho šoupla zpět do kočáru,nastal řev.ale to asi znáte.směje se často a rád,ale vzteklina je to taky.

dneska jsme byli tu u nás na prulezkách,tak se mi tam 2 hodiny popelil v písku,obcházel to tam a zkoumal.no
18.00 návrat domů
18.30 koupačka
19.00 kašička
19.10 spinkal.okamžitě.to jsem ještě nezažila :-)
pá jdu taky do hajan.
kájí 84995

Re:

26.8.2008 14:59:37
Ahojky holky, tak malá mi dneska předvedla jak umí po schodech. Síla!! Hned jsem volala babám a chlubila se jak malá. Se zimním oblečením se ještě moc netrápím. Až na podzim to začnu řešit. Bojim se, že něco koupím a nebude ji to. Tak se nechci unáhlit.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

Re: pozdrav

26.8.2008 12:53:37
Gabi, já si ji poprvé taky nechala opravit u nás, protože se mi nechtělo jet kvůli tomu do Zlína, ale dlouho to nevydrželo a opět se ten zip rozjel a tak jsem tu tašku nakonec do té prodejny dovezla. Za 4 dny mi přišla smska, že mám vyřízenou reklamaci a dostala jsem úplně novou tašku, tak ten doklad zkus ještě pohledat...bylo by škoda to nechat být. Jedna známá tam pořád chodí něco reklamovat.

eva78 66010

prosbička

25.8.2008 15:41:21
Dobrý den omlovám se že vám sem takhle vpadávám jen jsem chtela poprosit o podporu zúčastnili jsme se soutěže dejte nám svůj hlas tím že zkouknete naší fotku čím více to každý den vidí lidí tím více hlasů děkujeme Lenka s klukama http://www.zkouknito.cz/obrazek-jako-v-mori?m=8e4cfc5de1 :-D;)
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

pozdrav

25.8.2008 11:12:34
Luci jojo mám ho pořád pokažený...nemůžu ale najít ten doklad,takže to zkusím nechat opravit tady v Otrokách a nebo koupim jinou a neoriginální a bez zipůůůůů.Pááá:-D
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

Re: pozdrav

25.8.2008 10:12:46
jo ještě jsem vám chtěla napsat, že jsem si právě vytáhla klíště z nohy:( včera jsem byla na hřiby v lese, tak pozor na ně!!!!!
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 42217  [Dalších 41927 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.