Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: pozdrav25.8.2008 9:48:55
Ahoj Valsi, tvoji holčičky je mi moc líto. Mě kdyby takto stonal Ondrášek tak bych chtěla být pořád vedle něho. On měl zatím jen tu šestou nemoc a to jsem hned začala panikařit, když mu stoupla teplota a hned jsem volala na 155, protože jsem neměla tel.číslo na dětsk.pohotovost a tam mi ho hned nadiktovali. Doufám, že na tom je malá už lépe a taťka váš taky
![]() Jinak fotečky jsou moc pěkné Sebík si to na hřišti úplně užívá, že Danuš? Já chodím s Ondráškem na houpačky, on by se houpal pořád a hlavně je tam hodný...Ahoj Gabi, dlouho ses tu neukázala. Taky přemýšlím, že už pomalu pořídím Ondráškovi zimní oblečení, pak by toho bylo moc najednou. Jen velikost taky nevím. Teď nosí 74/80. Gabi, ty jsi měla taky špatný zip na té tašce casual, že? Já ji byla konečně reklamovat a dostali jsme úplně novou, už s kovovým zipem, tak jsem ráda. |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
pozdrav24.8.2008 21:20:42
Ahojky holky....jen Vás chci pozdravit.Nestíhám ted ani číst články,přes den vůbec a večer jsu tak mrtvá,že jdu vždy spát jak ten mrnous usne.
Jinak mi máme teda konečně první zub,no ještě to zub není,jen špička...ale na šaty prý dostanu. Jakou velikost mají vaši prcci ted?Řeším jestli kombinézu na zimu objednat 86 nebo větší.My máme ted 80 a zdá se mi že se Tomík vytahuje pořád a pořád,dokonce i některé roční děti jsou menší než on. Nic jdu do vany a spát. Páááá a hodně sil všem a málo nemocí jak jsem tak zběžně přetla tady. ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re:24.8.2008 20:27:19
No jo Dančo, je fakt, že se s Mončou občas potkáváme u Čapkový
. Tak jí pozdravuj od Mirky ze City baru ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
Re:24.8.2008 19:55:29
Kaji,
jo byla jsem tam s malou...brala jsem to jako samozrejmost..vubec si nedovedu predstavit ze bych ji tam nechala a sla domu. A ze jsem to nechytila taky me dost prekvapilo..pritom malou pusinkuju od rana do vecera ![]() Desim se az zase prijde nejaka nemoc..fakt to blbe snasim kdyz vidim malou trpet ![]() |
| kájí | 84995 |
|
|
Re:24.8.2008 18:25:27
bomba fotky, koukám, že malej se usmívá od rána do večera, ne? Ale je roztomilej!! Valsi, to tě tam tak nechali v nemocnici? Jako doprovod dítěte ne? Je divný, že to chytil manžel a ty nic. Ale buď ráda, cos popsala tak to bohatě stačí k tomu vystrašit tatínky
. |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re:24.8.2008 17:47:21
ahojky.Mirko,Moniku znam,bydlí kousiček ode mě
.Valsi to jste asi měli nejakou střevní chřipku. Kájí pěkné druhé dítko ![]() a to je sebík na pisku ![]() a na klouzajde ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
Re:24.8.2008 17:06:12
Kaji,
prave ze ji vubec nic jineho nebylo..spapala obed a uspala jsem ji v kocarku na zahrade..kdyz se vzbudila revem (ale to je normalni) tak jsem pro ni prisla a vzala ji domu a tam hodila extra velkou savlovacku a pak jeste nekolikrat ale to uz jsme se chystali na pohotovost...stacila poblinkat sebe, me a vse v dosahu..uz jsem ji pak nemela pomalu co oblect :-( Takze zadna teplota, zadne pupinky proste nic jineho nez velke zvraceni :-( Ale tatinek ten mel cca o den pouzdeji zimnici, bolelo ho cele telo a byl totalne vycerpanej..nemohl ani stat na nohach...takze mala to preckala teda lepe ![]() No a k tomu spani..tu noc v nemocnici jsem prosedela u postylky (mela infuzi tak jsem i hlidala aby si to nevytahla) no a vcera (uz doma) jsem usnula hned po tom co sem tady dopsala..skoda ze se mala v noci 3x probudila jinak bych spala jako Sipkova Ruza ) |
| kájí | 84995 |
|
|
Re: Barney24.8.2008 16:45:11
![]() |
| kájí | 84995 |
|
|
Re: Barney24.8.2008 16:37:56
|
| kájí | 84995 |
|
|
Re:24.8.2008 16:33:51
ještě vám pošlu fotečku mého drahouška. Mé druhé dítko
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.