Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kájí | 84995 |
|
|
Re:24.8.2008 16:33:01
Ahojky, já myslela že tam bydlíš. A to jste byli na penzionu? Valsi, to ti malá jen blinkala, nebo měla ještě nějaký příznaky? A jak ses vyspala? Mně dneska Michal nechal do 10 hod. Vzal si malou a šel do obýváku. Takže nádhera. Pak šli spád oni v 11 hod. takže jsem uklízela. pes nám týden příšerně pelíchá takže úklid každý den. Snad zachvíli přestane jinak mně odvezou. Byli jsme na zahradě, ale malá šmejdí neví co roupama tak jsem to vzdala a je na balkoně. Když chce domu tak už umí ho přelíst. Takže klid. Teď mi málem slítla ze schodů, manžel šel na záchod a nechal otevřený dveře. No a já myslela, že je malá u mě. Najednou Michal vyletěl a zavolal mě a malá prý seděla u schodů s hračkou. Takže mám ponaučení: oči všude a nevěřit
. Naštěstí se nic nestalo. Musím končit malá na mě vysí jak opice a chce si povídat. Tak večer Papa |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: nemoc24.8.2008 12:48:07
Jo tak to už asi vím. Mamka měla mozkovou mrtvici, tak tam myslím ležela na JIPce. No jestli je to ono, tak to nejspíš znáš sestřičku odtamtud. Jmenuje se Monika a má taky dvě děti. První chlapeček je Lukáš a to byste je mohly mít tak stejně starý ty první děti a druhou má holčičku, ale starší o trošku než my. Víš?
No nám odvezla babička s dědou Lukáška na výlet. Vzali ještě jednoho chlapečka z rodiny, tak si to jeli užít. Počasí sice nic moc, ale aspoň jim nebude vedro. Mně tohle počásko zas až tak neva. Valsi, tak to je dobře, že je vám dobře .Včelko a jak vy? Osypali jste se? Kájí, my byli v těch Štěpánovicích na dovče a příští rok tam jedeme zas . |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: nemoc24.8.2008 11:49:43
ahojky.Valsi,to je dobře že už jste doma v pořádku.
Kájí fotky jsou .a ta pro babičku je nej...neurologie je v tom paneláku v 6 tém patře-a jestli se to nepřestehovalo,tak rehabilitace je v 0 tém patře. jinak my včera byli za brachou-postavil si domeček,takovej malinkej.hned bych ho brala všema 10ti a byli jsem na písku a na prolejzačkách,tak malej ochutnal písek až bude čas dodám fotky.papa |
| Valsi | 82350 |
|
|
nemoc24.8.2008 10:48:03
Ahoj holky,
tak mala vypada ze uz je dobra....a dokonce i tatinek uz stoji na nohach..asi je to takova ta 1-2denni viroza. Ale byla to fuska. Ja jsem se v noci trosku prospala tak je mi uz taky lepe. V nemocnici je to fakt hnus..zarizeni vcetne postylek tam maj snad jeste od valky...bala jsem se aby tam mala jeste neco nechytila proto jsme tak upalovaly domu ...jak ji trosku otrnulo tak by lezla i po lustru (dyt to znate)...snazila jsem se ji udrzet aby na nic nesaha ![]() ![]() ![]() ![]() PS: fotky jsou krasne..jedna hezci nez druha ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: lezení.24.8.2008 9:48:22
Dobré ráno
.Karolínka je moc hezká. Dani, neurologie jsou ty baráčky nad zastávkou? Je možný, že bych tam byla na měření štítný žlázy? Jestli jo, tak jsem tam opravdu jednou byla, ale už je to dlouho. A je tam někde i rehabilitace? |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
Re: lezení.24.8.2008 8:29:58
Dobré ráno všem.Káji malá karolínka je krásná holčička.
![]() Valši-držíme pěstičky,at je malá vpořádku. ![]() |
| kájí | 84995 |
|
|
Re:23.8.2008 22:54:15
Ahojky Valsi, snad to bude všechno v pořádku. Zítra se nám ozvi jak vám je. Dobrou noc a vyspi se do růžova. Posílám i fotku mé babičky. Tuhle sobotu jsme byli na pohřbu. Takže poslední foto s ní. Moc jim to to sluší a proto babičce na památku. Ty zoubky začnu taky čistit, holky my tady poradili, že by to bylo lepší.
|
| kájí | 84995 |
|
|
Karolínka23.8.2008 22:50:13
![]() |
| kájí | 84995 |
|
|
Karolínka23.8.2008 22:48:53
|
| kájí | 84995 |
|
|
Karolínka23.8.2008 22:47:45
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.