Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: spinkání21.8.2008 22:06:52
Včelko, děkuju za povzbuzení o tahání stehů. Stejně se teda budu bát, ale vydržet to musím. Jsem hrozná posera
.Malej mi spinká dvakrát denně. Poprvé tak nějak v deset dopoledne a po druhé ho dám spát tak dvě a půl hoďky poté, co se probudil. No Leni, hezky jsi to popsala, tu záležitost u nosu . Jo na liposukci byla kámoška. Obdivuju všechny, co si dokáží nechat dát inplantáty do prsou, nebo třeba jít na liposukci. Já se svou povahou bych nemohla jít. Fakt jsem podělaná. No a u těch silikonů bych měla i divnej pocit asi, že mám něco v prsech . Ale znám jednu holku, co to má, a je úplně v poho.Kájí a víš, že máte u Budějic taky Štěpánovice? Holky, co máte druhé děťátko. Blíží se první narozeniny a já vůbec netuším, co koupit. Máme doma všechno, co jsme tak nějak chtěli ještě od prvního a teď mám jaksi v hlavě prázdno. Zase nechcem kupovat nějakou blbost jen proto, abychom něco koupili. Dejte tip. No můžete i vy maminky zatím jedináčků. Třeba se nechám inspirovat . |
| Petka35 | 85641 |
Re: Neleze správně po všech čtyřech21.8.2008 19:14:12
Všem Vám moc děkuji za odpovědi - nezlobte se, že jsem sem takhle jen tak "vlezla", ale my se teprve zaregistrovali
) Opravdu díky, budu doufat, že se to naše lezeníčko taky srovná.... |
| kájí | 84995 |
|
|
Re: spinkání21.8.2008 17:12:17
Ahojky, fotku bych ráda dala, nevim jak. Malá se jmenuje Karolína a jsme z Dolního Bukovska u Budějovic. Vy jste tady asi od začátku těhotenství ne? Za rok bych chtěla ještě jedno, tak jsem zvědavá jestli mě ještě ty mateřský pudy chytnou. Na to kojení nic neberu. Jen se snažím jíst hodně vitamínů a sklenici mléka na noc. Jinak normál. Vy mi dejte taky nějaký fotky, ať vás poznám aspoň přes počítač.
|
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: spinkání21.8.2008 16:08:10
ahojky.
včelko přeju Vám obou brzké uzdravení.je to hrůza,když je mimču zle a ty nemáš jak pomoct ![]() holky já jsem doma užod roku 2003,teda chodila jsem od Dadova roku do 2 a kousek do práce,takže to není tak děsný,ale stejně.a já teď docela lituju že sem s ním nebyla.byl s babičkou,když já sem byla v práci,a ona má tak trochu jiný přístup-hrozně ho opatruje.a je to teď na něm vidět.nemá dost sebedůvery a tak.no teď jsem rozhodnutá bejt doma,ale nebráním se třeba 1/4 úvazku,ale na celej už rozhodně nejdu.(jen pro info,sem zdr.sestra) hmm ty pusinky závidim,Sebík nedává.dokonce když já dám pusu jemu,tak se odvrátí.tak blbinky,to jo,ale není moc mazlivej. Mirko,Trněný je dobrej .lepší takovejhle chlap,než ukuňkuná doktorka.se spaním to máme teď divný.ráno se to posunulo,že chodí spát kolem 10 a vstane na oběd,a potom až po 15h.a dava si tak 1.5 h pokaždý.jenže večer není dost unavenej.a v postýlce řádí.ale já nenám srdce ho budit dřív,ale asi bych měla,nebo ne?? |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
spinkání21.8.2008 15:50:58
Ahojky,
tak nevím.Opět Jde o spaní přez den.Tedy já bych spala třeba celý,ale Adélka mi nějak stávkuje.Dopol spí hoďku a odpoledne po o mi dá čím dál víc práce ji ukecat.Teda už jí nechávám trochu osudu s rizikem,že večer bude ukňouraný a protivný,ale co dělat?Řádí jak tajfun,pak si začne mnout oči a jako že by i jo,ale jakmile ji dám do postýlky,tak zase ji energie vylítne a spát se nebude.Tak nevím,jestli ji stačí ta hodina,ale pochybuju. Jak je to u vás??????? Díky a mějte se zatím...... |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: lezení21.8.2008 15:20:52
Včelko, dost možný, že je to 6.dětská nemoc. Taky jsme ji měli a taky jsem malému srazila teplotu jen na 39°C. Víc to nešlo. Tři dny byly teploty, pak se osypal a s tím osypáním se už nic nedělalo. U té nemoci se jen sráží teploty ty tři dny. Jinak se s tím nic nedělá. Je to velice častá nemom u kojenců a často ani maminky nevědí, že ji děti prodělaly, páč si myslí, že mají teplotu třeba ze zoubků a pak se osypou a mamči jen hledají po čem, ale víc to neřeší.
Lenčo, mně ten doktor nevadí. Mám ho ráda. Děčín je malé město-75 000 obyvatel a známe ho tu skoro všici a většinou ho mají lidi rádi. Ale určitě se najde i vyjímka. Ale je to takovej hlučnej doktor. Ale je s ním sranda. Jen se s nikým nepárá. Ale jak ho všichni známe, tak už ho tak berem .Lucinko, já taky musím chodit ven. To už jsem vystihla, že jak sedíme doma, tak depka jak blázen. Hrozný!!! A to jako fakt. Jinak já u prvního bačkůrky doma nedávala a teď mám pocit, že mu jeden kotníček jde jako dovnitř, tak už je dávám a u druhého už taky budu. Zatím je dávám jenom občas, tak na parádu, ale spíš ne. Tak z celého tejdne třeba jednou. |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
Re: lezení21.8.2008 13:39:06
Luci.mě to nejde.nevím,asi něco dělám špatně.ukazuje se mi to že jsem anonym i přesto že jsem se přihlásila.hází mi to už registraci od minula.
|
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
operace21.8.2008 13:15:14
Včelko možná to bude ta 6. nemoc co jsme měly my. U toho jsou tak vysoké horečky a trvají 3 dny. Hlavně se brzo uzdravte, obě.
Miry já jsem podobného doktora zažila u Davídka. Už v těhotenství se mi udělala bradavice visící na nose vypadalo to jako šušínek![]() . Hned jak mě pustili z porodnice jsem se objednala na vyříznutí. Doktora jsem se ptala, jestli to bude bolet, že mám zrovna po porodu a mám panický strach z bolesti. A on mi na to řekl, že je to horší než porod. No dělal si ze mě srandu. Debil jeden. Jako bych si humoru neužila dost, když mi každý říkal, ať si utřu nos![]() Další nervy jsem si užila při operaci očí. A jako by mi to nestačilo, uvažuju o liposukci. |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: lezení21.8.2008 12:04:30
Koblajs, poslala jsem ti mejl a tam máš postup
![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: lezení21.8.2008 10:07:09
Ahoj koblajs, vítám tě mezi listopadky, můj prcek se taky jen plazí, takže je nás víc...určitě sem vlož fotku tvého chlapečka ať ho poznáme a Kájí ty taky tvojí malou
![]() Mirečko, úplně chápu jak ti je, když jsi už tak dlouho doma. Já jsem šla na neschopenku 1.4.2007 a taky se mi to zdá už jako celá věčnost. Nejraději chodím s malým ven, protože by mi v bytě asi kolikrát hráblo. Nebo vymýšlím výlety a to pak taťka bručí, že je unavený z práce a já ho pořád někam tahám, no možná to taky znáte ![]() A co se týká pusinkování, Ondrášek taky rád pusinkuje jen někdy slintá... ale tu slaďounkou vůni taky zbožňuju ![]() ![]() ![]() Leni, tak vidím, že taky dost často kojíš. Mě dost padaly vlasy tak beru BIOSIL plus (docela pomáhá) a doužívala jsem nějaké multivitamíny pro kojící maminky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.