Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kájí | 84995 |
|
|
Ahojky20.8.2008 18:54:31
na to jsem se ptala doktorky a na to mi řekla, ať kojim dokud chce. Že mám být ráda, že mám stále dobrý mléko. Tak ji poslouchám a je to super. Hlavně, když vim kolik stojí Sunar. Známá má klučíka je mu přes dva roky a stále ho kojí. Nejvíc se mi líbí, když někdě jsme a on k ní přijde, že chce cícu. Jen si cucne a jde si zase hrát. Malá si už taky říká, když ji chce, a to je SUPER!!! Jdu uspávat, malá mi spí už jednou za den, tak se vždy těším, až ji uložím večer . papa a zdravíme s Kájou
|
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: Ahojky holky20.8.2008 17:21:56
Vím, že jsme už jídlo tady probírali, jen jsem chtěla zjistit co je nového u vás. Jestli třeba nepapáte něco co my ještě ne a nedáte mi tip a inspiraci. Vidím, že křupky obstály jako u nás dobře.
K tomu kojení Kájí, je super, že pořád kojíme a vím, že to je to nejlepší co těm dětem můžeme dát, jen jsem si říkala, že už by tolikrát nemusel dostat. Někde jsem četla, že by teď měl vypít 500-600ml mléka za den. |
| kájí | 84995 |
|
|
Ahojky Luci,20.8.2008 15:34:53
taky kojim, ráno když se vzbudíme pak za dvě hodiny dostane něco malého a ve dvanáct oběd. To musím dokojit a usne u cíci. Když se vzbudí tak papá křupky, nebo ty dědské susenky a ve tři nebo ve čtyři jogurt nebo přesnídávku. Ale když chce tak taky dokojim. No a večer žádný kašičky vykoupu a v sedm k cíce. A spíme až do rána. Takže já kojim hodně a doktorka, že je to dobře ale to jídlo ji musím dávat.
|
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: Ahojky holky20.8.2008 12:05:20
jo a papaní už jsme myslim probírali.malej baští přibližně to co tvuj,ale on to sní všechno a mlíko má jen v noci cca 150 ml.jo,nekojím teda.a ještě mu teda davám dopol. joguta,místo kaše,tu má jen na noc.
|
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: Ahojky holky20.8.2008 11:46:24
ahoj všici.
Valsi to je super,že malá všechno dohnala.malej taky leze,ale mam pocit že lezení používá jen za účelem někde se pak postavit .já mu teda na doma nedávám ani capáčky ani bačkurky-do kočárku jo,ale doma má jen fusky-protiskluzové,a ty mu věčně padaj,jak je šoupe. jo,a plochý nohy měl cca ve 3 letech segry kluk taky.teď mu jsou 4 a kus a ma to OK. Gabi ahoj po dovolené.jak popisuješ to sedání zpátky na zem,to je přesný.Sebik to tak dělal ze začátku,než získal jistotu,ted se zpouští na zem se žuchnutim. Lucinko,jen jednou olizoval botu?.a chutnala mu??prckovi totiž asi chutnaj .naštestí jediny dveře doma co jdou zavřít,jsou do předsíně takže má smolíka.a nočník-posadila jsem ho tam párkrát a okamžitě z něj slezl a prohlížel si ho.tak to neřešim-je malej.ještě neví co má dělat,no. ták,už se vzbudil,jdem papat. |
|
|
Re: Ahojky holky20.8.2008 10:50:57
Kájí, tento týden jsem si taky pořídila nočník. Jen ho mám zatím u mamky, takže jsme ho ještě nevyzkoušeli, ale hned jak ho otestujeme, napíšu jak malý reagoval.
Holky chci se vás zeptat ohledně jídla. Kolikrát za den krmíte a co zhruba. Já mám pocit, že pořád ještě moc kojím cca 5krát za den a do toho něco ráno např. přesnidávku nebo kaši, v poledne masozeleninu a odpoledne ovoce a teď dávám kaši před spaním, ale stejně musím říct, že od všeho sní trochu. Nejvíc mi papá oběd za co jsem ráda. Někdy mu dám kousek chleba nebo rohlíku... jak je to třeba u vás???? |
|
|
Re: botky20.8.2008 10:36:36
Ahoj Valsi, my taky botičky zatím nenosíme. Máme doma capáčky a když je prckovi dám jak jdeme ven, tak si je vyzuje a někdy jen vidím jak letí z kočárku jedna bota a hned po ní druhá a tak sbírám boty na chodníku
Všimla jsem si, že je i diskuze o botičkách: rodina-diskuze-hlavní-boty-botky-botičkyJo a Leni kdy se ty ploché nohy poznají? nedědí se to třeba? já o tom nic nevím a v rodině to nemáme. Zní to rozumně, že nemají děti chodit po rovném povrchu bosky, jenže já jsem slyšela, že pokud se děti plazí a nebo už lezou, měli by být právě bosky, protože jim botička nebo bačkůrka překáží a není to dobře pro špičku na noze nebo tak něco...takže podle mě bačkůrky na doma stačí asi až prťata začnou trošku chodit a do kočárku stačí zatím jen nějaké capáčky nebo něco aby byla hlavně nožička v teple že? |
| kájí | 84995 |
|
|
Ahojky holky19.8.2008 21:11:54
tak jsem dneska dala poprvé malou na nočník. Nejdřív na mě koukala jestli jsem se nezbláznila, ale potom to už šlo. Nejhorší je, že potom si s ním chtěla hrát. Tak jsem ji musela opět dát kolíky. To je naše nejlepší zábava. Nic jiného ji nezajímá jen kolíky. Už dva dny se mi sama postaví na nohy, tak jsem už postrašila máti, že až si ji vezme na dovolenou tak ji to tak malá srovná. Už rabujem skříně a nejvíc jí zajímá, když si sedne u dveří a může je zavírat a otevírat. Zachvíli se tu sejdem všechny ne? Dovolený končí a nám to zas začíná. Chtěla jsem si udělat albu s Kájou ale nemůžu přijít jak. Jsem antitalent na tohle
No už dost a pište jak jste se měli na dovče |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: botky19.8.2008 16:20:19
Ahojte.
Gabi vítej po dovolené. Takže zoubek se neobjevil, no nic nejste v tom sami. Kača taky nemá žádný. Valsi tady je třeba článek o botečkách. Davídkovi na 3 leté prohlídce zjistila dr. ploché nohy. Strašně jsem to obrečela. Myslela jsem, že je to moje vina, že jsem něco zanedbala. Pan ortoped (vyhlášený a dost uznávaný) mi řekl, že je to v této době běžné až u 80% chlapců. Nejlepší na to je chodit bosky v trávě, písku a na nerovném povrchu. A hlavně nechodit bosky na koberci a plovoučce. |
| Valsi | 82350 |
|
|
botky19.8.2008 15:08:45
Ahoj holky,
tak nase ditko to plazeni uplne preskocilo... a leze po ctyrech z toho si seda a stoupa si v postylce a v ohradce (davala si na cas ale pak to vsechno behem kratke doby) Jak jste tu nedavno probiraly kdo ma jake boticky tak resim ze taky nejake poridim kdyz uz bude brzo tapkat. Nevite jake boty je dobre koupit ? (nejake fakt dobre a hlavne zdrave..predpokladam ze ty prvni boty jsou dulezite protoze se teprve tvaruje nozka) Za rady predem diky ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.