| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1429  [Dalších 1389 >>]
Valsi 82350
23.6.2010 16:41:07
jejda..ted to po sobe teprve ctu a omlouvam se za to "spatky"...na te materske jsem fakt nejaka retardovana ~d~
Valsi 82350
23.6.2010 16:39:05
Ahoj Hanko,
my davame...mala se snad kazdou noc cca kolem 2-3hodiny postavi v postylce a jeci ze chce curat (na noc davame plinku) ..tak ji donesu na zachod a zase spatky do postele a je hned tuha (takze myslim ze neni ani uplne probuzena...no a ja asi taky tak nejak ~t~) ~6~
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
23.6.2010 12:31:24
VŠECIČKY ZDRAVÍME!

DOTAZEK-DÁVATE DĚTI V NOCI VYČŮRAT,KDYŽ SE VÁM VZBUDÍ ????
JÁ TEĎ DÁVÁM,ALE ZDÁ SE MI ,ŽE U TOHO STEJNĚ SPINKÁ A NEVNÍMÁ TO:)

DÍKY A MĚJTE SE !
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
19.6.2010 12:58:54
Ahojky všichni, jdu pozdravit. Moc sem teď nechodím, nějak není kdy :-). Taťka si bere noťase do práce kvůli diagnostice (opravuje auta) a večer mám většinou něco jiného na práci. U nás do školky vzali ještě o půl roku mladšího chlapečka než je Mišák. Takže by to asi šlo, kdybych ho přihlásila. Včera jsem se bavila s Danou (teď mi to jméno úplně vypadlo-omlouvám se :-), tak snad je správně), no chodila sem dřív také-má Sebíka a vzali jí ho, takže u nás jak v který školce. Pak je školka, kde nevzali ani čtyřleťáka, protože je maminka na mateřský s druhou holčičkou. Já jsem zvědavá, jestli nám vezmou Mišulu příští rok. To půjde Luky k zápisu do školy a Mišák do školky. Já se tak netěším, až budou chodit do školy ~n~~n~. Vůbec si neumím představit ty povinnosti kolem školy-fuuuuj ~a~~a~.Chjo-mi přijde, jak kdybych měla jít do školy já-bleee. I když já bych teď celkem někam šla se učit, ale ta základka, ta mě děsí. No jo, jdu žehlit, Mišulka spinká a Luky je na zahradě s taťkou. Tak se mějte :-)
krupima-2 děti 18643
10.6.2010 16:51:13
Co já bych dala za školku,klidně budu platit už teď ~n~ hlavně ať nemusíme do soukromé za ty ukrutný peníze ~o~

jinak s jídlem moc asi neporadím,já dělám hodně rychlovky,včera si děti poručili plněné knedlíky, hodně děláme těstoviny se zeleninou (cuketa,lilek,paprika,rajský),někdy k tomu přidám mletý, pak ještě kuře na x způsobů - pečené,v parním hrnci na česneku k tomu brambor, nebo jen špenát s bramborem a vajíčkem, špagety se sýrem a kečupem ~j~ ale něco spešl? na to koukám různě do Apetitu nebo do Diety :) tam jsou zdravá a lehká jídla...
a co jsme si hodně oblíbili je:
krůtí maso na kostičky naložit do medu a worchesteru, pak obalit v sezamu, napíchat na špejle s cherry rajčátky a osmahnout na pánvičce, dávám s rýží nebo kuskusem a děti to milují ~y~
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
10.6.2010 13:23:38
TAK NÁS DO ŠKOLKY PŘIJALI,ALE DÍKY ZNÁMOSTI!
JEN MĚ MRZÍ,ŽE UŽ TAM MUSÍME V ZÁŘÍ,SNAD SE Z TOHO NĚJAK VYKROUTÍME :-)
CHTĚLA BYCH AŽ OD ŘÍJNA~;((
PLATIT TO,ALE BUDEME MUSET~o~~o~~o~

RECEPTÍK Z ČASOPISU POŠLY RECEPT

NA JEDNU PORCÍ
100G TV.SÝRA NASTROUHAT NA STRUHADLE SILNĚJI
5O G ŠUNKY
1 VEJCE
TUK NA VYMAZÁNÍ
STROUHANKY NA VYSYPÁNÍ

KDO MÁ RÁD TAK ŽAMPIONY Z KONZERVY

VYMAZATA -VYSYPAT TALÍŘ NEBO MISKU DO MIKR.TROUBY
NASYPAT POLOVINU NASTR.SÝRA PAK NAKRÁJENOU NA NUDLIČKY ŠUNKU A TY ŽAMPIONY A ZBYLÍ SÝR!
ZALÍT VEJCEM A DO MIKROV.TROBY NA 75O W.NA PĚT MINUT

PODÁVAT S BRAMBORY-TATARKOU~k~

NÁM SE NEOSVĚTČILO VÉJCE-STAČÍ NA DVĚ PORCE JEN JEDNO !!!
A PÉCT JSME TO MUSELI DELŠÍ DOBU NEŽ UVÁDĚLI,VEJCE BYLO POŘÁD TEKUTÉ~o~

ALE JINAČ MŇAMKA ,NADŠENÁ CELÁ RODINA A HLAVNĚ RYCHLOVKA!

TAK DOBROU CHUŤ~s~
brabenec+Adélka 72965
10.6.2010 11:04:55
Venku je sluníčko,tak si asi všichni užívají.....Pro mě by tedy mohlo svítit trochu míň,nejsem na takové pařáky-pokud nejsem potopená po krk ve vodě a to tady nehrozí.Ale jinak dobrý:-)
Mám jen problém,co každý den k obědu-dochází mi nápady a mám pocit,že točím pár jídel pořád dokola~q~
Budu ráda za nějakou inspiraci~b~
krupima-2 děti 18643
9.6.2010 18:04:11
tady to tedy moc nežije ~:( čím to? ~d~

včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
31.5.2010 21:09:28
Hani, to je radostná zpráva! jůů. Ať je Radeček zdravoučkej a má krásnej život. Jak to zvládáš?
Valsi 82350
31.5.2010 14:54:04
ja jsem z Usti n.L...a mozna se zadari protoze hromada rodicu se hlasila do vic skolek a prijali je treba ve dvou tak se ted postupne odhlasujou (teda jen v soukromejch tzn. za vic penez ale aspon neco). Zitra se jdu do jedne podivat a pro prihlasku tak drzte palce:-)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1429  [Dalších 1389 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.