| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 42217  [Dalších 41817 >>]
Hanča a Daneček 9.11.07 73408

Re: Spinkání

15.8.2008 19:12:37
Tak to jsme na tom stejně,taky vždycky když začnu usínat tak Daneček začne bulet,nejdřív stačí dudlík,ale pak už zabírá jen postel a přotulení k mamince,přitom dřív spinkal krásně celou noc ve své postýlce.Ted se moc nevyspím,protože se taky převaluje a bojím se že mi spadne.Snad se to někdy změní,chudinka malinkej se pořádně nevyspinká a já taky ne
brabenec+Adélka 72965

Re: Spinkání

15.8.2008 17:58:21
Ahojky,
tak spinkání je u nás taky téma dne:-)Adélka tedy docela v pohodě do půl hoďky usne,ale tak za tři hoďky (tak půl hoďky po tom,co usnu) začne kňourat.Není úplně vzhůru,tak nějak je v polospánku,ale kňourá a asi mě potřebuje cítit,protože stačí,abych se jí dotkla,pohladila a zabere.Takže po další hoďce končí u nás v posteli a tam docela chrní.Teda já moc ne,protože tu mi do obličeje přistane ruka,tu dostanu přímý zásah nohou,ale snad mi to nedělá schválně:-)
Tak doufám,že je to jen nějaké kratší období a za chvíli bude chrupkat celou noc v postýlce:-)
Co se týče sourozenců,tak protože jsme na Áďuli čekali 2 roky a už nejsem už nejmladší,jsem si myslela(já bláhová),že hned jak se to povede,tak budu už jen rodit děti.No po 9měsících jsem slevila a počítám tak za rok že bysme mohli něco začít další pokus.Tak když to klapne do tří let,co mám mateřskou,tak to bude super.
Je to tedy záhul,ale nemůžu a nechci nechat Adélku jedináčkem.Pak bude třetí,všechny snad dobře vychováme a odstěhujeme se na vejminek a budeme sedět na zahrádce u baráčku na lavičce pod lípou a odpočívat:-)
Na to se tedy těším,ale nejdřív si užiju ty dětičky a to nejvíc co to půjde.
Asi jsem měla být spisovatelka bo co.
Už končím...............Papa
Hanča a Daneček 9.11.07 73408

Spinkání

15.8.2008 16:12:02
Ahojky holky jen se chci zeptat jak vám ty vaši drobečkové spinkají.Náš Daneček nechce spinkat v postýlce,každou noc se vzbudí a hrozně tam pláče.Tak nevím jestli to není také třeba tím že nám rostou zoubky.Díky pa Hanka a Daneček
Leňa + Dave a Kačka 32846

Re: Kolik dětí?

15.8.2008 9:47:26
Ahojte, zatím to vypadá, že žádná neberem antikoncepci.:-)
Včelko chápu jak se cítíš. Já jsem u Davídka taky měla výčitky svědomí, že se mu málo věnuju. Hlavně v těhu. Bylo mi zle a nechávala jsem ho dívat na tv. Někdy se tím trápím i teď, ale míň. S Kačkou už na výčitky není čas, pač ona si všechno vyřve.

Co by vlastně bylo ideální? Jak by měl vypadat ideální den?
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

15.8.2008 9:25:34
ahojte! já brala prášky hned po šestinedělí. Ale asi jen měsíc. Pak jsem přestala. U nás by bylo pracování na mimču složitější, tak sem si řekla, že antikoncepce je vlastně zbytečná. Měla jsem to před dvěma měsíci. To bylo to období, kdy mi praskaly bradavky, Danka onemocněla, do toho tohle. Ale zas ty dva měsíce nic.
Vždycky jsem si přála mít kupu dětí. Mamča dělala v MŠ na vesnici učitelku, tak jsem tam s ní přes prázdniny chodila a dětičky mám ráda. Ale asi jsem to uspěchala, měla jsem počkat na "tikání hodin" :-D, občas si říkam, že na to nemam trpělivost, že to občas flákam to maminkování. Neumíme dělat pacipaci, ani říct máma, táta. Nic. Možná to málo trénujem, nebo co. No, nesedim u dítka celý den, nechám si jí i hrávat samotnou. Zrovna včera jsem měla na návštěvě ročního chlapečka s maminkou a on uměl tolik věcí - a prej už od 7. měsíce. Tý mamče bylo přes 40, je vidět, že u něj sedí celý den a hodně se mu věnuje. Taky bych měla ~f~.
A otázku "kolik dětí" si kladu dost často. Nikdy jsem nechtěla jedináčka, ale abych si to druhý pořádně užila, tak bych chtěla počkat nějakej ten rok. ;(( A ráda bych se aspoň půl roku vyspala celou noc v kuse. Kvůli mě bych počkala, kvůli Dance ne. Pro Danku by byl sourozenec dobrej. parťák. Učení se soc. chování. Interakce mezi sourozenci je pro život důležitá. A taky by to bylo odbytý najednou, pak už bych se vyspala do důchodu do sytosti. No vidíte, jak jsem nerozhodná!

14.8.2008 23:13:56
Co se týká věkového rozdílu mezi dětmi, jsem si myslela, že 3 roky je ideální. Davídek Kačku miloval a pořád ju hladil a byl k ní ohleduplný. Ale teď nám nastala krize. Davča se začal počůrávat, ječet jak mimino, nechce jíst sám a spoustu dalších věcí. Prostě žárlí.
Tak už jsem se vykecala a jdu spát.

Kolik dětí?

14.8.2008 23:03:45
Ahojky.
Miry já už jsem menzes měla, ale asi to bude kvůli antikoncepci(kojím ještě dost často).Zkoušela jsem ji asi týden. První 2 dny jsem vzala pilulku přesně na čas a pak se to stupňovalo až jsem úplně zapomněla. No a 2 dny na to jsem to dostala.:(Zrovna na tu svatbu před 14 dny.
Když už jsme u toho, kolik dětí plánujete? My asi půjdem do třetího až Kačka bude samostatná. Takže pokud to nebudou dvojčata, tak my 3 dětičky.:-)

Kolik dětí?

14.8.2008 23:02:43
Ahojky.
Miry já už jsem menzes měla, ale asi to bude kvůli antikoncepci. Zkoušela jsem ji asi týden. První 2 dny jsem vzala pilulku přesně na čas a pak se to stupňovalo až jsem úplně zapomněla. No a 2 dny na to jsem to dostala.:(Zrovna na tu svatbu před 14 dny.
Když už jsme u toho, kolik dětí plánujete? My asi půjdem do třetího až Kačka bude samostatná. Takže pokud to nebudou dvojčata, tak my 3 dětičky.:-)
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: Krupky

14.8.2008 21:37:37
Lucinko, já na gyndu půjdu příští týden. Ale mám předsudky k antikoncepcím. Hormonální nechci, neb mám křečové žíly a nechci si je zhoršovat, protože ony samy o sobě jdou do prčic, natož abych přidávala. Tělísko také nechci, protože často ženy začnou při menzes více krvácet a více je bolí břicho a prostě to také nějak nechci a s kondomem ani já, ani taťka nějak neumíme sexovat. No tak moc možností nezbývá, ale kdyby jste náhodou o nějaké věděl, tak budu ráda :-). Já si zatím test nedělala. Tak nějak věřím, že nejsem těhu, že bych to musela poznat. Ale je fakt, že kdybych asi sama v sobě byla na pevno přesvědčená, že dítě už NE, že bych asi nějak to prostě řešit musela. Možná někde ve mně ještě existuje ta představa, že třetí mimčo jo, ale vůbec netuším, jak je to možné, protože opravdu často nezvládám ani dvě. Teda zvládnout je musím, ale uvnitř mě je to divočina :-). Tak asi s třetím bych přestala už všechno řešit, nebo bych se odstřelila :-), nebo bych si koupila protihlukový sluchátka a sundala je, až by děti byly větší :-).
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

Re: Krupky

14.8.2008 21:25:02
Ahojte,
Valsi u nás ve zdravé výživě prodávají jen nesolené křupky, ale doma na obale jsem si všimla, že jsou i solené i česnekové. Takže musíš koupit další a potom budete papkat spolu, ty solené a malá nesolené:-D
Jinak Ondráškovi děsně šmakujou. Už se naučil do nich i kousat. Dneska jsme byli na pizzu a tak jsme tam prcka zabavili s křupkama a byl klid.

Mirečko, já kojím 6krát denně, menstruaci nemám a ani mi to nevadí:-D ale přiznám se, že antikoncepci taky nemám a od porodu jsem si už jednou dělala těh.test - naštěstí byl negativní:-D nějak se nemůžu dokopat na gyndu. Možná protože poslední vyšetření pro mě bylo nepříjemné (byla jsem hodně sešitá).

Tak dobrou noc

~k~
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 42217  [Dalších 41817 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.