| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 42217  [Dalších 41807 >>]
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

Re: Krupky

14.8.2008 21:24:31
Ahojte,
Valsi u nás ve zdravé výživě prodávají jen nesolené křupky, ale doma na obale jsem si všimla, že jsou i solené i česnekové. Takže musíš koupit další a potom budete papkat spolu, ty solené a malá nesolené:-D
Jinak Ondráškovi děsně šmakujou. Už se naučil do nich i kousat. Dneska jsme byli na pizzu a tak jsme tam prcka zabavili s křupkama a byl klid.

Mirečko, já kojím 6krát denně, menstruaci nemám a ani mi to nevadí:-D ale přiznám se, že antikoncepci taky nemám a od porodu jsem si už jednou dělala těh.test - naštěstí byl negativní:-D nějak se nemůžu dokopat na gyndu. Možná protože poslední vyšetření pro mě bylo nepříjemné (byla jsem hodně sešitá).

Tak dobrou noc

~k~
Valsi 82350

Krupky

14.8.2008 19:45:42
Ahoj holky,
tak jsem se dneska konecne dostala do mesta a koupila ty krupky..dala jsem hned jednu male a docela se tim zabavila ale pak doma jsem si vsimla na obalu ze obsahuji sul :-((
..hlavne ze jsem se ptala prodavacky ve "zdrave prodejne" jestli to jsou ty pro mimca :-(
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: Dinopark

14.8.2008 19:27:08
Tak to já k tomu Grešíkovi taky budu muset kouknout. Ale kdy se tam zase dostanu :(?
Jinak dneska jsme byli na zahradě, Lukajda v bazéně, Mišák jen nožičky. K obědu jsem dělala kuře zapečené s mraženou zeleninou na svíčkovou. Když je to upečené, tak vyndám kuře, oberu, omáčku rozmixuju se šlehačkou a dám do ní jen čisté maso bez kostí a kůže. Máme k tomu rádi těstoviny. Jo a samozřejmě zahustit. Polévku máme od včera květákovou.
Mamči, co jste kojily nebo kojíte. Máte už menstruaci? Já vlastně od pátého měsíce začala dokrmovat dost Sunarem, ale odsávala jsem, tak to je jako kdybych kojila, když jsem odsávala pravidelně. Ale tak dva měsíce už neodsávám a kojím dost málo (tak třikrát dám cucnout přes den, v noci už většinou spí celou) a ještě žádná menstruace a ani příznak. Mám pocit, že u prvního mi gynekolog říkal, že menses se dostaví tak do tří měsíců po skončení kojení, tak se neděsím. Ale přece jen antikoncepci neberu, tak aby nebylo TŘETÍ!!! To bych nezvládla. Vlastně jak nemenstruuju, tak vůbec netuším, kdy a jestli mám plodný dny :(.
lomos 42291

soutěž

14.8.2008 10:13:50
Přeji dobrý den...omlouvám se,že vám sem lezu.Mám lednové mimčo..no mimčo..chlapáka.A právě soutěžíme o Zlaté dítě s radiem OK.Prosím nakoukněte na naše foto a taky vložte fotky svých zlatíček.Třeba se na někoho z nás usměje štěstíčko.Lenka
http://www.zkouknito.cz/obrazek-kubicek?m=350b229e44

Přeji hodně štěstí...
daniela Králová 82794

13.8.2008 15:19:25
jee to je má jako dada.jo už mam křupky.od grešíka,ale ne tam jak mají čaje ale o kousek dál,v té jeho druhé prodejněR^.tak já zase běžím.papa

13.8.2008 13:44:24
Do medovníku se chci někdy taky pustit. Tak si hezky užijte oslavu.
Já jsem vždycky chtěla napsat, že moje mamka má narozky 21.11. a vždycky na to zapomenu, tak jsi mi to teď těma narozkama manžela připomněla :-).
daniela Králová 82794

13.8.2008 9:32:11
ahojky.fotky z dinoparku supr.

Mirko chodíme k krmit k poliklinice;).jo a ja zase včera byla v Želenicích nahoře v té Coop jednotě a křupky tam nemají.tak jsem vzala aspoň brumíka Dadovi a rohlíky.a dneska má manžel narozeniny,tak jsem včera pekla medovník-a povedl seR^.

jinak přeju krásný den všem.

12.8.2008 21:03:51
Leňo, to jsou úžasný fotky, hlavně ta druhá. Fakt příšerka jak živá-super.

Re: Botičky

12.8.2008 21:02:16
Ahojky. Lucinko já botičky dávám jenom proto, že jsme dostali bačkůrky od švagrový. Jinak si myslím, že to není vůbec nutný, dokud malý nechoděj. Máme taky jedny capáčky, ale zimní, tak to bychom užili na mimčo narozený v létě. Ale jen tak jsem to zkoušela a vůbec je neobuju přes nárt.
Dneska jsem byla na kožním, chci si nechat vyndat pihu. Tak mi kožařka našla ještě jednu, kterou by radši vyndala, tak nakonec budu dvakrát fiklá :-). Prohlídla si všechny pihy na mojem těle, tak mám zase trošku klid. Už mi to leželo delší dobu v hlavě. Za rok mám přijít znova. Zítra se musím objednat na to fiknutí.
Leni, já vždycky chtěla dovolenou u moře, ale teď jak jsme byli tady, tak se mi tam líbilo asi víc, než u moře. Bylo to fakt takový akční, než když se celý dny válíš jenom u vody. No k moři bych určitě chtěla někdy taky, ale tak na týden. Sice jsem už u moře byla, ale s bývalým a chtěla bych, aby moře viděl taťka a děti. Ale to až dýl, až z toho budou mít rozum. No a tady, jak jsme byli, tak už máme termín na příští rok a jedem znova, tak už se těším teď.
Dneska jsem byla u Grešíka pro zázvor a vzala jsem si tam Hawai koktejl čaj, tak ho tu teď popíjím. A pořád jsem si říkala, "Co jsem tu chtěla?", no a doma jsem si vzpomněla-ty křupky kukuřičný :(. No demence na mateřský. Tak já běžím, taťka se tu klepe na notebooka. Mějte se
PS: Dančo, kam chodíte krmit? K poliklinice?
Leňa + Dave a Kačka 32846

Dinopark

12.8.2008 21:01:33

[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 42217  [Dalších 41807 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.