| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 1429  [Dalších 1009 >>]
daniela Králová 82794
21.7.2009 12:56:58
ahoj s nočníkem to dělám asi joka Luci.běhá dole bez gatí a když se mu chce čurat chytne se za pindíka a já se zrovna koukam tak ho pošlu na nočník,tak se vyčurá.už se stalo že šel bez připomínání,ale to bylo asi vyjímečně~y~jinak mu každou chvilku připomínám.no a stejně jako u Lucinky Ondrášek,když má kalhoty tak se většinou vyčurá do nich.taky bych chtěla aby byl do podzima přes den bez plíny,ale když se nepovede nevadí.naučí se to později.

knížky čteme pořád dokola ty samý.básničky,zvířátka...ale víc si pamatuje když to zvíře vidí a slyší naživo.jako kozu,ovci,kočku psa a dneska jsme slyšeli kouhouta,tak si pamatoval že dělá "kykyjikýý".a furt to opakujem.

jo ještě bych chtěla se nějak zbavit dudlíka.má ho jen na spaní,ale to ho dost vyžaduje.sám si ho vezme když chce spát,popadne opičku a zaleze do pelíšku.v noci se teda nebudí když ho nemá,ale bez něj neusne~d~-tak nevim mám mu ho ještě nechat a počkat až bude drobet větší?třeba dát ho pak Mikulášovi v prosinci.Dáda dudlik nikdy neměl,měl flašku s vodou a až někdy ve dvou a půl jsme ho ukecala že už je moc velkej na flašku.ale stejně má do ted u postele vodu na noc.tak teď nevim jak na ted dudlik.~d~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
21.7.2009 12:12:59
ještě oprava: uteklo mu to, když dřepěl ne klečel~t~~t~~t~
21.7.2009 12:11:34
Ahojte holky,
tak u nás už je to čím dál lepší s nočníkem. Přes den nechávám doma malého jen v tričku a vždycky mu ukážu kde je nočník a připomenu mu, že se AA dělá do nočníčku a ne na zem. A on už si pěkně na nočníček sedne a vyčůrá se a potom buď volá AA nebo začne tleskat jakože je šikula (my se tak chválíme). Teď už se naučil i kakat na nočníček, dřív mu to vždycky uteklo, když např.klečel a něco dělal.
Horší je, když má na sobě třeba kalhotky. On ví, že není úplně nahatý a tak na ten nočník nezavolá a pustí to do nich. Takže ještě tohle zmáknout, to volání. Máme koupené ty trénovací kalhotky Huggies. tak třeba se to naučí. Maminky si je většinou chválí, že je používali 1-3 týdny max.
Nechci to hrotit jakože se to musí naučit během léta. Ale chci využít toto teplé počasí a do toho podzimu to zmáknout jen na jednu plenku na noc.

Jinak mluvení už je taky lepší. Čtete knížky??? poraďte nějaké naučné vhodné pro tento věk prosím...
Lenčča 67896
21.7.2009 9:58:38
My se koupeme v našem nafukovacím bazénu, ale ten je pořád studený, nebo u rodičů v bazénu se střechou, takže tam je voda pořád teplá. Verunka se zatím hrozně bojí, že jí pustím a utopí se, takže většinou ji mám jen na ruce, zkoušeli jsme kruh ale s držením. Jinak by to asi zatím nešlo. Prosím tě Dani, moc by mě zajímalo, jak učíš chození na nočník, když se ti to tak daří. Já koupila malé takové hezké kalhotky a asi jí nebudou, než se naučí na nočník nebo na záchod.~;(( Svlékání u nás na denním pořádku, pořád oblékám tepláky, tričko, ale hlavně ponožky a bačkůrky.~q~ Teď jsme konečně začali mluvit - učíme se zvířátka podle knížky.

Tak se zatím mějte a pište.~:-D
daniela Králová 82794
21.7.2009 9:12:39
zdravíme při dopoledni.Sebík tu lítá jen v triku a v ponožkách.od rána 2x čural do nočníku,a provedl bobek v předsíni.a ani mu to nevadilo~q~ale zase si ten nočník odnáší vylít do wc.

tak se mějte,ahoj.
daniela Králová 82794
20.7.2009 9:19:49
ahoj

vázne vázne:-).my se chodíme koupat,kdykoliv je trochu počasí.takže čtvrtek,pátek jsme byli.tentokrát jinde než obvykle a taky super.jinak malinkýmu nedávám nic.když je v brouzdálku,tak nepotřebuje a do většího ho nosím~2~a on tam teda nosit nechce,asi se chce vznášet pod vodou~t~jinak máme takový letadýlko člun,s otvorem na nohy,ale on tam nechce sedět.zkoušel i kruh a s tím mu to docela jde akorát z něj propadává.má moc velkou díru.a rukávky mu jsou taky velký~d~.
jo a v pátek večír bylo naše oblíbené koupálko po druhé spláchnuté velkou vodou.letos jim to asi moc neponese.je mi tech majitelů docela líto.vybudovali tam další bazén,zasadili palmy a vubec se to snaží pozvednout a počasí je takhle vypeklo.no teda nejen je že jo?

zuby má prcek všechny kromě pětek,ale ty rostou až později.no a udělal malý pokrok s nočníkem,občas už jde a vyčurá se do něj a asi 4x i kadil do nočníku,ale spíš si počká až mu dám plínku a vykadí se do ní.začal si i sám sundavat oblečení,to mu jde super,během dne je nahatej několikrát~q~.a zkouší se i oblékat-zatím neuspěšně.ted tu vedle mě sedí a kouká na krtka a škemrá na mě BONBON.-moooc oblíbený slovo.~:-D

tak piště ať je co číst~b~
20.7.2009 8:57:36
ahoj Lenčo, no vázne to tu často...je nás tu málo a teď, když bývá tak hezky tak je každý venku že jo???
chodíte se koupat?? chci se zeptat co dáváte dětem do bazénu (rukávky, plavačák nebo vestičku). My nemáme nic. Malý se koupe v malém bazénku, kde má málo vody a na dovolenou letos nejedeme, takže jsem mu nic nepořizovala, ale chci ho vzít do velkého bazénu tak si říkám, že bych mu přece jen něco koupila. Tak co mi doporučíte??? asi ten kruh s tím spodkem pro nožičky ne??
Jinak zuby u nás zamrzly. My máme pořád těch 12 (všechny 1,2,4).
Jinak malý už se docela sám hezky nají. Dokonce lépe sám, než když ho krmím já.
No a včera jsme měli 20 měsíců.
Tak to je tak ve zkratce. Musím jít dělat snídani.
Lenčča 67896
19.7.2009 10:49:23
Trochu to tu vázne, nezdá se Vám?~t~~;((
Lenčča 67896
14.7.2009 20:01:06
Tak zhubnout bych taky potřebovala, jako sůl, ale můj problém je: závislost na sladkém a můje drobná manželská krize ~Rv mi moc nepomáhá mít silnou vůli. Cvičit taky moc nemůžu, protože mám problémy se zády. Možná si na ty záda nechám zmenšit prsa přes pojišťovnu.~j~

Ale co dnešní den: malá dostala v noci teplotu (a protože je stále nemocná), naklusali jsme hned k doktorce, která zastupuje našeho dr. při dovolené. Ta usoudila podle hmatu ~;), že Verunku bolí uši. Poslala nás na ušní a tam se zjistilo, že to má ze zubů a prý jí jich roste rovnou asi šest. Je fakt, že když jsem jí je doma mazala gelem, nahmátla jsem stoličku. A to má přitom zatím jen jedničky a dvojky. Tak doufám, že zase veškeré dobré počasí nestrávíme zavřený doma.~;((
Tak zatím pa!
daniela Králová 82794
14.7.2009 13:59:01
ahoj

no tak dneska z koupani stejně nic není,ráno mokro,ted malá přeháňka,ale je zase teplo,to jo.ale tak Mirko,až budeš moc a budeš chtít dej vědět,vezmi kamarádku,já vezmu taky a mužem jit všichni~;)a přeju ať se daří v autoškole a taky at mate tu střevní chřipku,či co to je za sebou.

jak tu píšete s tím hubnutím,já teda ted važim míň než kdykoliv dřív(58),ale břicho mam stejně vytahaný,a to mi vadí nejvíc.nohy mam jak tyčky,prsa se mi dost zmenšili(visí!!!!),přes boky docela dobrý,ale ten špek,teda spíš špeky na pupku~l~~l~

jinak včera nas kamarád pozval at se kouknem jak lítá padákem-takovým tím jak se rozeběhnete po zemi a letíte.tak jsme koukali...asi třikrát se rozběhl a zase spadl.Sebína komentář k tomu-pán ťapy ťapy ťapy bác.~t~pak jsme jeli domu,chcíplo nám 2x auto-toho kluka~t~.volali jsme jinýmu klukovy at pro nás přijede,že jsme na silnici nad Děčínem 30km od domova.tak jsme se přivázali a auto se zase rozjelo~t~domu jsme dorazili po 21 hod.jo a taky jsem si tam nasbírala borůvky,ale nevim co s nima,na koláč je jich málo a samotný je jíst nechci,když je ta liščí tasemnïce.nebo to mám zkusit???
no byl to docela pěknej výlet,ale pro toho kluka asi moc nee.~;)

[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 1429  [Dalších 1009 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.