| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 42217  [Dalších 41797 >>]
Valsi 82350

Re: Botičky

11.8.2008 17:51:28
Ahoj Leno,
my jsme na tom s pitim uplne stejne jako ty...uz jsem se bala pri procitani kolik toho mimca vypijou ze jsme divny, ale mala z flasky neumi (jen ten dudlik okusuje) a z pitka si treba dvakrat potahne a pak to stejne koutkem vypusti ven takze je porad uplne zmacena (i kdyz vidim ze tomu piti moc nedava tak to nevzdavam a pravidelne ji nabizim) Jinak kojim taky hodne casto takze by nemela mit nedostatek tekutin.
PS: nemate nektera kocarek Jane Slalom Pro ? Nejsem si jista jestli jsem dobre slozila ten sportak..neco se mi na tom nezda..
Leňa + Dave a Kačka 32846

11.8.2008 11:40:36
Ahojte, koukám na fotečky jsou super. Zítra dodám taky nějaké z dinoparku. Byli jsme včera na výletě do Vyškova. Dinosauři měli úspěch a zoo se taky líbila. Kačce se líbily husy, dělala na ně haf. Vyjížděli jsme do obědě, malá zrovna usnula, tak jsem jí přenesla jen v tričku do sedačky. Převlečení, plínky a ubrousky jsem dala do ruky mužíčkovi ať je vezme do auta. Že to nechal doma jsem zjistila ve chvíli, kdy jsem jí chtěla převléct totálně mokré tričko polité od čaje. Synovec měl pod tričkem tílko, tak chudák Kačka nemusela být obalená v látkové plínce, zato pamperska byla na konci výletu proklatě nízko.

Včelko k tomu železu, malá na tom byla taky. Když jsem se ptala proč, tak prej kvůli malému přírůstku váhy od posledního vážení. A nebyla hubená byla oplácaná, ale bylo to právě v tom zlomu, jak se začala hodně pohybovat a tudíž toho hodně spotřebovala. Teď váží 8 kg hodně toho vylítá.
K tomu pití, Kačka mi nevypije skoro nic až vůbec nic. Z flašky pít neumí a z hrníčku s pítkem je celá mokrá. Takže dost často kojím. Jenom si srcne na žízeň.
Miry super dovolená, taky bych brala takovou akční na kolech. Snad příští rok až bude Kačka moct sedět na sedáku.
Lucinko já botečky taky nedávám. Měla jsem hodně capáčků, ale vůbec jsem je neužila a ani malá.
daniela Králová 82794

11.8.2008 9:07:16
ahojky..Mirko,dobrej přebalovákR^.

botičky-SEbík má takový bačkurkový,jedny plný,když je chladno,jedny sandálkový,když je méně chladno.ale jinak když je vedro nemá žádný.jo a nohu má velikost 19!!

jinak my v sobotu byli na Lobendavě na chaloupce tchánů.sice zima,ale jinak pohodička. A v neděli zase krmit labutě a projít se-to už je taková tradice,chodíme v neděli krmit labutě pečivem co se nahromadí přes týden:-D

a jedna z chaloupky

a jedna stojici chechtaci

Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

Botičky

11.8.2008 8:19:40
Ahojte,
tak jak jste prožili víkend? My jsme byli na jedné oslavě a v neděli na perfektní tůře, paráda:-)
Všechny fotečky jsou prostě úžasné:-) taky ty prcky neustále fotíte?
Holky a co botičky? vidím, že Míšánek tu má bačkůrky na fotce. Ondrášek má malou nožičku, tak jsou mu všechny botičky volné a když mu je dám, tak si je vyzuje. Takže teď v létě mu je nedávám. Ale už by si měl pomalu zvykat, za chvíli tu máme podzim :-)
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: fotka

10.8.2008 14:06:32
Ahojky.
Dančo byli jsme u Budějic. Vesnička Štěpánovice :-). Měli tam mini obchůdek Flop. Tady v Dc opravdu není. Ale Coop myslím jo. Mám pocit, že mi někdo říkal, že to je tady v Želenicích nahoře u sídliště. Ale nejsem si jistá na 100%.
Tak já běžím něco poklidit, až se kluci vyspěj, tak jedem pod zámek na cyklostezku. Lukajda se tam pěkně vyjezdí na svém kole a Mišáka povozíme ve vozíku. No jak jinak-že :-).
Valsi, malá je kouzelná, ostatně jako všechny dětičky :-).
Ještě vložím jednu fotku. Je na ní supr přebalovák pro dětičky, který nám poskytla jedna hospůdka v Budějkách :-). Ahojky
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

Re: fotka

8.8.2008 21:27:24
Všechny fotky jsou R^R^R^R^R^R^ jéééé
Valsi 82350

fotka

8.8.2008 21:14:14
Ahoj holky, tak ja taky prihodim jednu fotecku ze dneska :-)
daniela Králová 82794

Re: křupínky

8.8.2008 21:09:54
jo a Mirko fotkyR^R^.kde že jste to byli??
daniela Králová 82794

Re: křupínky

8.8.2008 21:08:50
kájí díky za info,to u nás asi nemáme tyhle prodejny,nebo o nich nevím.až budu mít cestu tam co je mají u nás tak se tam podívám.je to takovej obchůdek se zdr.potřebama a sypanýma čajema a bylinkama a spoustou těhle věcí.a známá mi říkala že je tam mají,jenže já tam nějak nemám cestu.~k~

včelko,modrý očka má.to jediný má po mě;).jinak je celej taťka.zato Dáda je asi muj klon.bohužel ve všem i v povaze asi.

teď jsem dodělala přesnídávky z jablek,štrůdlík a puding.uff.a sedím s nožkama hore.papa a pěkný víkend.zítra jedem na Lobendavu,ale večír se vracíme.

kájí 84995

křupínky

8.8.2008 20:57:16
Ahojky, ty křupky hpdně prodávaj ve Flopu nebo v jednotě coop. Ve velkých obchodech jsem je neviděla. Fotky jsou moc pěkný, nejvíc se mi líbila ta koupačka v kýblu :-D
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 42217  [Dalších 41797 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.