| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 1429  [Dalších 999 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
13.7.2009 22:41:38
Dani, na zítřek to ještě nevidím. Mišule ještě dneska dvakrát kadil a průjem a Lukíno přes den spal, že mu nebylo dobře, tak čekáme, co z toho bude. Večer si měl dát těstoviny, co včera snědl, jen se zaprášilo a bulil, že nechce, tak mu říkám, ať kouká jíst, protože on dost zlobí s jídlem a po prvním soustu se mi zdálo, že se mu zdvihl žaludek, ale snědl to a u druhýho už se málem :-©, tak jsem mu řekla, ať to nechá a hodně pil a byl takovej zaraženej a neteř, co bydlíme všichni v baráku, tak jí bylo teď večer už taky blbě. Takže mi si ještě asi pěkně posedíme doma. Já budu šprtat na ten řidičák zítra za zahradě, nebo doma, podle toho, jak komu bude. Teď jsem si dělala dva testy na netu a u jednoho bych udělala a u druhýho ne, tak musím máknout, už mám 10jízd za sebou a 4před sebou a zhruba za 10dní dělám zkoušky, tak musím makat ~m~. Ale kamarádka chodí někdy do Malšovic na koupálko s chlapečkem, tak bych to s ní mohla domluvit a mohly bychom všichni, jestli se nestydíš, nebo by jsi jako posilu mohla vzít tu svojí novou kamarádku.
Leni, jojo, já zhubla pěkně, tak měsíc a půl zpátky, tak bych řekla těch 4-5kg, jedla jsem samý zdravý věci a už to šlo hezky, ale pak se zase cosi stalo a já začla žrát. Teď jsem jak vorvaň, protože jsem to i dneska dostala a to mám snad vždycky 3kg nahoře, mám úplně oteklý prsty, že je skoro nemůžu ohejbat. Připadám si jak na konci těhu, když jsem otejkala.
Leňa + Dave a Kačka 32846
13.7.2009 22:09:09
Ahojky
Miry hezky jsi se o sobě rozepsala. Když jsi psala o té váze, tak se musím pochlubit. Zhubla jsem 4 kg za 14 dní. Jak jsem skončila z kojením, tak jsem si nechala předepsat prášky na hubnutí a fakt to funguje. Nepříjemné jsou jen vedlejší účinky. Je mi často zle, ale musím vydržet. Chci trošku vypadat, když budu ta školačka.

Kačka by měla zítra dobrat antibiotika a konečně bude moct na sluníčko. K antibiotikům bere i probiotikum, prej jí na té pohotovosti předepsali dost silné antibiotika a může teď mít problémy se střevama. Naučila se i říkat antibiotika, ale nechce je. Když jí je chci dát, řekne nee nic.

Začala se taky dost věcí bát, např. bouřky, bagra, strýca, vlaku ...
daniela Králová 82794
13.7.2009 15:39:37
ahojky.to jsme byli my no~:-měla jsi zatroubit~t~já se zrovna dohadovala s Dádou.~o~Dsli jsem pro rohliky a pak na koupalko,ale ted uz jsme doma,je sice teplo,ale mraky a voda je v Malšovicích strááášně ledová.měli to tam vytopený a tak je čerstvá voda.ale docela to stačilo,honit furt toha malýho ďábla blonďatýho~;((spinkal tam jen asi pul hodiny.a ted je mrzout protivnej v postýlce.necham ho odpočinout vodníka jednoho.a jdu si dát kávu.
ale zítra když bude teplo jdem zase~t~tak se přidej.

teda jak jsi tu psala o sobě...to je super~t~ja bych se takhle neuměla popsat.snad jen že se jmenuju Dana jsem z Děčína a je mi 30.a mam dva kluky.~t~

tak a jdu na to kafe.potřebuju vzpruhu.
13.7.2009 15:25:04
Ahojky :-). Dneska jsem jezdila v autoškole a viděla jsem Tě Dani s klukama jít přibližně po půl desátý (na hodiny ještě nestíhám koukat při jízdě :-) ) po chodníku ze Želenic do Chrochvic. Byli jste bez kočárku :-). Jsem ale dobrá, když stíhám pozorovat okolí, coooo ~t~~t~?
12.7.2009 21:28:33
A tohle je relativně blízko našeho domova, takže asi tak to vypadalo u nás na silnicích. Jsme na kopci, takže dobrý, do baráku se dostala voda jen ze zahrad. Ale je tu pár rodin, co měli vodu i v baráku, kopec-nekopec, protože se to z těch zahrad opravdu hnalo hodně.

http://www.youtube.com/watch?v=oHhTrnl999E&feature=related
12.7.2009 21:26:01
A tady všude normálně jezdím v autoškole.......

http://www.youtube.com/watch?v=5dMyiaUb2cI&feature=related
12.7.2009 21:23:38
Tak nebudu vás zatěžovat nějakejma dlouhejma "klipama", tak jen krátkej-tady bydlí ta bráchy přítelkyně, v tom šedém baráku přímo dole naproti natáčejícímu na kameru. Přesně jim to teče do oken, protože bydlí v přízemí.

http://www.youtube.com/watch?v=JZYj0S0wxuE&feature=related

12.7.2009 21:15:05
Ahojky všichni :-). Lenččo to je dobře, že jsi se přidala :-). Bude nás víc.
Lucinko, překvapila jsi mě věkem :-), myslela jsem podle 77, že jsme stejně staré. Valsi, Ty jsi mě zase překvapila, že jsi z Ústí nad Labem.
Jo já jsem Mirka, je mi 32 (ufff ~o~~t~~t~) a jsem z Děčína a mám dva chlapáky, ale to mám napsané v nicku. Dále mám hodně ráda červené víno ~t~ a jídlo, se kterým pořád bojuji. Občas bych chtěla bejt vegetariánka, což se mi moc nedaří-hihi. Mám ráda aerobik, kolo, plavání, prostě pohyb, i když vidět to na mně není, neb to rychle doháním jídlem ~o~. Nesnáším, když musím být zavřená doma, potřebuju lidi, povídat a povídat :-). Mám 171cm a poslední dobou 75-80kg. Bojuji, abych měla 59kg. Takže fuška. Dělám řidičák, což mě moc baví a občas mi doma hrabe, takže se těším do práce a občas mateřskou miluju :-). Ráda píšu básničky, občas pro mojí dobrou kamarádku a občas pro kamaráda. Tak to jsem tak nějak já :-). Jo a když nejdem ven, tak si s klukama pouštíme nahlas Holky z naší školky a Petra Muka a nebo prostě poslední hity a tančíme po bytě všichni tři. Lukymu už to jde dobře a Mišák je tanečník, že se kolikrát popadám smíchy za břicho :-). Tak asi tak.......
U nás povodně dobrý, vodu jsme měli jen v chodbě a vodu máme na zahradě ještě teď, jak to teče odevšad. Dani, to jsi teda dobrá, že jsi se takhle hezky dokázala dát s kamarádkou a ještě k tomu přistěhovalkyní do kupy. Já si nikoho nedokážu moc pustit k tělu. Mojí joooo hodně dobrou přítelkyni můžu vidět nanejvýš dvakrát týdně a to jen vyjímečně. Spíš jednou :-). Jsem hrozná. Vyhovuje mi tak jentak pokecat s někým, když jdu do města a pak zase bejt sama s klukama. Teda mám pak ještě jednu kamarádku, tak jen na takový ženský blafání, ale to spíš mluví ona a pak jednu lepší kamarádku a na tu se moc těším, ale vidíme se v průměru jednou za měsíc a vyhovuje nám to. Ale k těm povodním ještě, tak třeba mýho bráchy přítelkyni to vyplavilo byt komplet ~;((. Je to hrozný. Koukali jsme na net, jak byl Děčín pod vodou a katastrofa. Zkusím sem hodit odkaz.
Jo a teď má Mišánek střevní chřipku už od středy a dneska mě začíná nějak bolet břicho, tak uvidíme, uvidíme ~;((~:(.......
Lenčča 67896
10.7.2009 14:14:12
Ahojky! Všem děkuju za přivítání. Koukala jsem, že probíráte nočník. U nás to vypadá bledě. Řekne si, až když je hotovo v plence, taky už jí začíná vadit počuraná plenka. Nočník je nepřítel a hrozně na něm vyvádí. ~n~ Ještě snese, když jí dám na malé prkénko na záchod, ale stejně nic neudělá. Tak jsme to nachvíli odložili, jestli se to nějak vyvrbí. Krmení v noci jsme ukončili asi před třemi měsíci tak, že jsem k ní prostě nevstala a ona se asi po týdnu řevu přestala v noci budit (jen občas na čaj).
daniela Králová 82794
10.7.2009 13:51:26
ahojte všichni.

nejdřív taky vítám novou tvář.

moooc se omlouvám že jsem tu už dlouho ale fakt dlouho nebyla.~f~~f~~f~.
mame totiž novou sousedku a ta má dva kluky.takže jsme věčně venku.no 4 děti pohromadě ,to je nářez.~t~dělají blbiny,rámus ,čurbes,hádají se...a my pak soudíme hádky,vymýšlíme hry,uklízíme po nich...no a do toho prázdniny,takže ted jsme opravdu skoro pořád venku,v mezičase vařim a něco uklízím doma.mám toho moc a na nic jinýho snad nemám čas.občas tu mám dva hladový krky navíc~t~.ale je to jinak super,připadám si jak na prázdninách,ale myslím až si ti kluci zvyknou že tu jsou jako nafurt,tak se to zklidní,a budu mít zase víc času na vás.

co povodně?jak jste všechno zvládli?nám se voda přehnala přes zahradu,natekla do sklepa,ale škody žádný,kromě spláchnutejch kytek a navalenejch šutrů.
no a to bydlíme vedle potoka,ale naštěstí potok má dost hluboky koryto.

tak ahojte snad se zase ukážu.~s~
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 1429  [Dalších 999 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.