Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
10.7.2009 12:33:44
Jo Leni, já jsem Lucka 24let, ze Vsetína (Zlínský kraj)
|
|
|
10.7.2009 12:32:31
ahojte všichni!
taky vítám novou Lenku a její Verunku mezi listopadky ...nějak to tu v poslední době vázne, tak doufám, že Lenča nám tu přidá nějaké počteníčko...třeba o svých dětech a tak...Jinak Valsi jsi šikula, kojila jsi opravdu dlouho ![]() a ty noci už jsou lepší ne? u nás rozhodně ano!!! |
| Valsi | 82350 |
|
|
9.7.2009 21:01:38
Ahojky,
vitam te tady Ja jsem taky Lenka ...a jsem z Usti nad Labem. |
| Lenčča | 67896 |
|
|
9.7.2009 19:21:59
Já jsem z Praskoles (taková mrňavá vesnička u Hořovic) - Střední Čechy. A co ty?
|
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
9.7.2009 16:27:47
Ahojky, jasně přidej se k nám. Vidím, že máme hodně společného. Já jsem taky Lenka, je mi taky 28 let a mám taky holčíčku a chlapečka. Z kama jsi?
|
| Lenčča | 67896 |
|
|
9.7.2009 14:24:39
Ráda bych se k Vám připojila a popovídala, pokud by Vám to nevadilo. Jmenuju se Lenka je mi 28, jsem vdaná a mám Verunku (listopad 2007) a Vašíka (duben 2005).
|
| Valsi | 82350 |
|
|
7.7.2009 21:02:26
Ahoj holky,
tak u nas s nocnikem taky nic moc :-( Vypadalo to slibne..Anule sice hlasila EE az kdyz mela v plince ale hlasila...ted prestala hlasit a poznam to jen po cuchu (kdyz se zeptam jestli delala EE tak rekne ze ne). Zkousim ji pres den nechat bez plinky jen v kalhotkach aby si uvedomila ze cura ale uz mame pocurane kde co a je ji to jedno ..tak je to na ni asi jeste brzo...proste pockame. Jo a taky jsem uz konecne prestala kojit...proste jsem ubirala a ubirala pak zustalo jen to kojeni pred spanim a v noci...tak jsem nechala malou doma s tatinkem (mela jsem sraz se zakladkou) a uspal ji i bez kojeni tak od te doby ji uspavam bez prsa No a v noci se porad budi a jeci ale ja vydrzim a nedam ![]() ![]() |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
7.7.2009 17:38:31
Ahojte, tak místo plánovaného výletu, jsme jeli na pohotovost a termály si Káča udělala sama. Měla horečku přes 39 a angínu s antibiotiky. Teď budem muset být týden zavření doma. Už jí nic není, právě naopak řádí jak černá ruka a dneska ani nespala po obědě. Mám z té pohotovosti takový divný pocit. Jeden doktor jí prohlídnul a řekl, že v krku nic nemá, ale nevidí do uší, tak nás poslal na ušní. Tam nám řekl druhý doktor, že uši má v pořádku, ale v krku je začínající angínu a napsal antibiotika.
Co se týče nočníku, taky pomalu zkoušíme. Zatím nic moc. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
29.6.2009 23:31:06
Lucinko, já Ti asi moc neporadím, neb malého na nočník stále nezkouším. Už si hezky řekne před kakáním, že bude dělat E-E, ale jen si s ním o tom povídám, že je šikulka, že dělá E-E, ale nechám ho vykakat do plíny a pak přebalím. Nechám to nejspíš zase na ty dva roky jako u Lukajdy. Mám s tím velice dobrou zkušenost, protože jsme pak od prvního dne plíny už nedali přes den. Na noc teda tak do dvou a půl. Takže já to opravdu neřeším a nechávám sebe i Mišulu v klidu
. Ale vím, že některé děti se naučí už v roce a půl. My jsme tady měli pěkně dneska-vedro. Děti byly v bazénu. Máme tady v baráku dohromady čtyři děti i s těma našema. Neteř (12), synovec (9) a i naše děti jdou vždycky všichni spolu a jsou tam spokojení. I v tomhle jsou naši kluci tak odlišní. Luky vodu nesnášel a Mišáka aby od tamtud tahali jeřábem . Jsou fakt jiní úplně ve všem, na co si člověk může vzpomenout. Mějte se hezky... |
|
|
29.6.2009 15:12:09
Taky jdu pozdravit. Jak je holky?? co děláte, když je pořád tak škaredě??? my jsme chodili ven i v dešti...tak snad už začne být hezky a přijde konečně to pravé léto
![]() A jdu se tak trošku poptat jak jste na tom s nočníkem a s plenkama??? Já zkouším malému doma plenku nedávat, ale on je šikovný jen když je nahatý. To se příjde vyčůrat na nočník, ale když má jen třeba kalhotky, tak má asi pocit, že může dovnitř a tak pořád převlíkám. Co vy??? máte tipy jak na to??? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.