Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: hoj...8.8.2008 10:40:19
tady je taky všelijak.jsou tu jen bílý mraky a z těch neprší,ne?bouřka byla v noci.tak nevím jestli dát prádlo na zahradu.to mám ale starosti co?
![]() ![]() ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: hoj...8.8.2008 10:27:31
Gabi krásnou dovolenou a ať máte hezky
![]() Holky ten můj prcek je děsný pijan. Vařím mu 2 krát denně čaj do 260ml lahve. Vařím instantní Sunárek nebo Hami. A pytlíkové taky vařím a nepřislazuju. V tom od Hippu je cukr. Kaši dávám lžičkou, ale když je Ondrášek unavený a špatně mi papá, tak mu ji dám do lahve a je klid. Dneska je u nás zataženo, kdoví co to přinese... |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: hoj...8.8.2008 10:13:07
ahoj mamky.Mirko vítám tě z dovči.kde jste byli??
my mame ty sušenky od sunárku a jsou fakt měkoučký.dávám mu je někdy jako zákusek po obědě.o těch křupkách jsem už slyšela,ale u nás sem je v Tescu ani v Hypře neviděla.ještě prý snad v Natuře(Mirka bude vědět).tak je určitě koupíme. kousky malej žvejká,ale většinou velký plivne,nebo se dáví a já mu je vyndám.malinký kousky jsou v pohodě Hanko.kaši jedině na lžíci.no,já bych klidně i tu láhev dala,ale malej radši lžíci.jo a že budeš malému do 18 ti měsíců mačkat .starší kluk začal koust po 1 roce teprv,teď mu je skoro pět a poznat to už není .i když pohodlnej v jídle je furt.:nakrájet jablíčko na měsíčky,chleba na kostičky...ale jen doma.před kámošema ne![]() ten Vigantol máme jako Mirka do roka-hehe jestli nemáme stejnou dr. ![]() ![]() Gabi užijte si dovolenou a ať vám počasí přeje. ![]() |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
hoj...8.8.2008 8:45:38
Ahojky...no dávám malému granulovaný čaj od Hippu jablečno-medunkový půl na půl s koj.vodou a těch 300ml někdy vypije,jak kdy.Vodu mi malý nechtěl vůbec.
Holky chci se s Vámi ted na týden rozloučit jedeme v neděli na Slovensko,do Slovenského ráje na dovču,tak se těším,doufám že nebudou celý týden pařáky jak včera.Tak se těším až se vrátím co tu bude nového. My třeba už taky dojedeme z dovči se zubem ![]() No a večer manžel odnese počítač do opravy,takže už bych se k tomu loučení nedostala. Ták pááááá za týden a něco. ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: Ahojky7.8.2008 23:49:18
Kájí, tak my zase ten Kanavid jenom do půl roka každý měsíc jednu kapku. A Vigantol do roka každý den jednu kapku. Jinak čaj mi prcek nechtěl, tak dávám vodu nebo slabou šťávu. Ale nevypije ani těch 300ml.
|
| kájí | 84995 |
|
|
Ahojky7.8.2008 23:38:32
tak jsme konečně uspali, byla to dřina ale snad bude spát až do rána. Ty kukuřičný křupky dávám. Jsou vděčný, jak v autě tak i když sedíme na zahradě. Akorát je potom jako prasátko, ale dobrý. Ještě ji kupuji ty sušenky na prořezávání zoubků a ty jsou docela dobrý. Nejvíc chutnaj manželovi
. Jak jste psali s tim Vigantolem, my už neberem 3 měsíce. Doktorka hned, že je to do půl roka, tak se divím. Jde vidět, že každý doktor má svoje. Berem jen Kanavid. Kolik vám dítka vypijou tak denně lahviček čajíčku? Malá jen 300 ml., jestli to není málo, je pravda, že se napije ode mne, ale nevim. Přeji dobrou noc a sladké sny ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: :))))7.8.2008 22:44:12
Ahojky mamulky. Tak já jsem s tím jídlem pro prcky tak nějak jako Danča. To asi, že jsme ze stejného města
. Pečivo už jsem dala, ale také nesolím, nesladím. Jednou jsem tedy osladila. Borůvky s bílým jogurtem. Malinkato. Jo a vlastně domácí kompoty jsou taky sladké. Necpu do malého všechno, ale také nedávám podle brožury. Když jíme, tak mu dávám na špičičku lžičky i od nás, aby věděl, že jí s náma . Bobíky, pribiňáky a Lipánky nedávám, ale už se stalo jednou, že něco takového měl starší a malej brumlal, že chce taky, tak jsem kluky nechala, ať si s tím poradí, jak uznají za vhodné. No dal mu trochu. To si říkám, že mu nemůže uškodit. Ale jinak začnu tak od roka s Pribinákama. Ale neodsuzuju určitě nikoho za to, že je dává. Kdo vlastně ví, co je dobře, že? No ale snažím se trošku jet zdravě. No ostatně to i pro nás. Ale vždy to tak není. Jíme i párky na grilu, ale už mě čím dál častěji přepadá myšlenka, že se na uzeninu vyprdnu a nechám v tom jenom taťku, kterej si na to musí přijít sám. Jinak kousky už dávám a dobrý. Na dovče nám vyrostl první zub.Hanko, dobrý rodič. Toť věc, na které si stále lámu hlavu. Staršímu jsou tři roky a já se často dostávám do situací, kdy prostě nevím. Uvědomuju si, jak daleko je to, kdy jsem zjistila poprvé, že jsem těhu. Byla jsem šťastná, že budu mít děťátko, ale až teď vidím, jak těžké je to ve všech směrech. Jídlo, výchova, kojení. No druhej už se tak jako veze, protože vlastně jde ve stínu prvního. Už mě nepřekvapuje, co všechno je třeba u mimča. Ale starší překvapuje pořád, protože pořád mě dostává do situací, které ještě neznám. Jinak dneska jsme byli na kolech celej den. Jsem utahaná jak kotě. Ale bylo krásně. Někdy musím dát fotky, ale zatím není čas ani síla . Tak se mějte krásně, jdu do hajan. |
| Hanka+Prokůpek 8.11.07 | 83276 |
:))))7.8.2008 21:38:47
Adélko,Danko,Tomášku a ostatní jste šilulky!O těch kuk.lupinkách jsem taky slyšela,tak musím na ně co nejrychleji naběhnout nebo budu malému do 18-ti vše mačkati:)))))))Sušenky hami,nestlé jsou dost tvrdé nejměkčí jsou sunárky!Holky jak podaváte večerní kašičku?My lžici,ale babča nás nutí na láhev
(A odstříkáváte do kaši mlíko?No není to žadná legrace být ten NEJ RODIČ!!! Ale ta péče se nám určitě vyplatí,tak sladké sny všem-Hanka a spící Prokůpek![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: papání7.8.2008 15:43:19
Valsi, nevim, jak to poznala. Mi předepsala jen papír na krev do laboratoře, tak už jsem se musela ptát, proč vlastně máme jít na krev, tak prej kvůli železu. Že se někdy stává, že děti, co začínají být přikrmovaný mají nedostatek. Jestli si na Dance něčeho všimla - to nevim.
|
| Valsi | 82350 |
|
|
Re: papání7.8.2008 15:18:51
Ahoj vcelko,
nevis jakej byl duvod jit na to zelezo ? To jako ze ma malou vahu nebo jste mely nejake potize ? Nase mimco Anicka je taky z tech drobnejsich tak proto se ptam...Ale na kontrole uz jsme byly a doktorka nic nerikala. Jinak ty krupky chci taky zkusit akorat nemam cas je jit nekam koupit :-(( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.