| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 42217  [Dalších 41757 >>]
Ria7917 49186

Re: Jsme doma...

5.8.2008 20:33:32
Ahoj, omlovám se, že vám sem takhle vpadám. Je to asi šílený, ale potřebuju rychle zjistit, jestli se nám vejde do renaulta twingo autosedačka maxi cosi 9-18 kg..... U nás na diskusi nikdo teď není....Nebude tu úplně čistě náhodou někdo, kdo by mi mohl mou otázku zodpovědět???????:) Díky
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Jsme doma...

5.8.2008 20:06:25
Ahojky mamulky. Jsme doma z dovči, bylo krásně, fotky se pokusím dát do alba, ale teď jdu vybalovat. Až budu mít trochu času, tak vás dočtu. Vozík jsme užili, kluci jsou v něm spokojení a najezdili jsme spousty kilometrů v lese, na asfaltce, v blátě, přes kořeny, louže, štěrk, kůru, listy..... No paráda. Mějte se :-).
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

...eště

5.8.2008 12:15:28
Uplně se mi z toho chce brečet jak to utíká,člověk si ani nestihl uvědomit,že si to mrně nehýbající má užívat a ono už začíná chodit a říkat mam a tata.Ach jo....;((
Přeji krásný sluničkový den,alespon tady u nás se to docela dá,není to na koupání,ale asi vyjedeme do Věžek na Floru,pochodit a pomlsat.
Jinak začala jsem dávat bílý jogurt nějaký BIO z Billy,vždy dám půlku a čerstvé ovoce a malému to jede velice.
Ted máme nějaký i změněný spánkový režim,tak jsu zvědavá jak si ho upraví...už jke vzhůru letííím............pááááááá:-D
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

ahojky

5.8.2008 12:11:21
Ahojky holky,včera jsem Vám napsala dlouhý článek a nějak se mi to neposlala a pak už nebyl čas ho znovu napsat.Tak zkusím ted...:-D¨
Všechny Vás zdravím...
my ted asi bojujeme s klubáním těch neposedných zoubků,dneska jsem si v noci užila,spal od osmi do půl dvanácté a pak se vzbudil s brekem a vydržel až do půl třetí,pomoc,no masakr.Zkoušela jsem Panadol,mlíko...prostě nic,chvili si hrál,pak zas brečel,něco na nervy...jen doufám že to ted nebudu noc co noc.;((Chuďátko,at už je má venku.
Jinak jsem Vám chtěla napsat,že my tenhle 8měsíc máme také nejvíce akční,začali jsme se plazit,sami sedět,stoupáme o co se dá,samozřejmě i padáme,takže sem tam nějaká ta boule..a Leni taky už 2týdny štekáme...je to srandovní,dokonce štěká i na našeho koucoura.:-D
Hanka+Prokůpek 8.11.07 83276

všem maminám!

4.8.2008 21:54:26
V pátek nás čeká malá devatá oslava!To to letí:((Jsme taky čiperní,třeba dnes pěkná fuška v obchoďáku,ať mi nevypadne při nakupování~f~V kočárku,i když tam není moc místa pěkně vyvádíme,chytáme se přední rukojetí a chceme vstanout!!!Z mléčných výrobků nám dr.dovolila jen bílý jogurt s čerstvým ovocem.Ale sestřenice co mám čtyři děti říkala,že je dávala až pozdějí,když taky kojila.Pribiňáka dám až hodně pozdějí,nejlepší je prý lipánek!!!Ve čtvrtek jsem zažila první a doufám,že poslední kousání při kojení;((:(;((:(Hned jsem volala zkušené sestřenici,co si počít,tak poradila dát po pusince,ať si uvědomí,že to nesmí,ale Prokůpek se tomu smál!Zase tu máme krásné fotečky,dík za ně!krásný týden všem,zdravíčko ,pokroky,úsměvy a zdarné cvičeníčko!!Dobrou Hanka
Leňa + Dave a Kačka 32846

Takže ještě jednou

4.8.2008 15:30:16
Odklikla jsem to dřív než než jsem chtěla. Nejlepší je ten název - Ale dnes už je neděle.:-D
V neděli jsme vyrazili na houby a houby jsme taky našli. Bylo vedro a dusno. Pořád jsme zacházeli hnouběj do lesa až jsme se ztratili. Já malou v manduce. Ocitli jsme se v údolí a museli vystoupat do nejprudšího kopce v největším parnu. Pak se divím, že je mi dnes zle.

Kačka nám začala štěkat. Pokaždé když uvidí nebo uslyší psa. Je to sranda.:-)
Leňa + Dave a Kačka 32846

Re: dnes už je neděle

4.8.2008 15:19:02
Ahojte.
Kamarádka měla v sobotu svatbu a aby jsem nemusela až do Zlína na kojení, tak jsme strávili víkend na chatě u sestry. Kačka nakonec měla 6.nemoc, takže na svatbu nemohla. Takže zase chudinka celá osypaná. Existuje ještě nějaká nemoc s vyrážkama, kterou neměla?;)
daniela Králová 82794

3.8.2008 12:30:33
neni zač.já si to myslela že v te dobre mamě nic dobrého nebude když jí ublinkával.no,asi má malej cit pro chemii:-©.tak a my jdem nakrmit ty labutě a labuťáky
Valsi 82350

3.8.2008 12:27:43
Diky Dano,
zkusim toho Floriana....jinak o "Dobre mame" plati neco podobneho jako co jsem psala o pribinaku..sama chemie :-(
Ne ze bych byla na tyhle veci nejak extreme precitlivela ale myslim ze kdyz je jeste prdolka mala tak je skoda ji hned zatezovat telicko tim spatnym...a je mi jasne ze pozdeji to bude normalne jist.
daniela Králová 82794

3.8.2008 11:28:27
ahoj Valsi.co zkusit místo holandie třeba florian.Sebíkovi moc chutnaj a myslim že tam není ani lepek ani konzervační látky.ja mu zkoušela i dobrou mámu(spucnul jí bez problemu),ale teda nepamatuju co v ní je,ale malej jí pak ublinkával a to se mu po Floriánu nestává.tak uvidíš,no.papa
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 42217  [Dalších 41757 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.