| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 1429  [Dalších 959 >>]
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
8.6.2009 9:39:14
konečně zase přispěju ...
začnu hlavně gratulacema: Leni, Gábi, jste vážně dobrý!!! vy jste se tam fakt dostaly! budete studentky!!! NO NE! Gábi dodatečně všechno nej k narozkám! Valsi, Tobě gratuluji k řidičáku! Miru, tobě ať se v autoškole daří a baví tě to. Lucinko, Tobě gratuluji k novému autu. Je to pro nás maminky vážně lepší kvůli dopravě a pocitu nezávislosti.
Taky děkuju já vám, že mi přejete zdravoučký mimi. Nevolnosti zatim nepřestaly, ale horší než to je ta moje lenost a věčná únava.
Astruško, moc jsi potěšila!
Koblajs, jak se daří Tobě?
Fotky pěkný. Kačenka je ňuňu k pomuchlání. Ta láska ke zvířátkům. No, krásná holčička je to!
Do soutěže pro nejkrásnější zlatíčka jsem samozřejmě dala hlasy. Danuš, Luci. Jen Valsi, prosím, dej nám sem odkaz na tu vaší fotku, trvalo by hodně dlouho, než bych Aňulku našla. Tak ať má i ona ode mě hlas.
Dani má naměřeno na 18měs. prohlídce: 9,55 kg, 76 cm délka. Taky nějaká zaprdlá. Neva, u holčičky to není tak hrozný. A nenechala se posadit ani na váhu. Prohlídka byla za velkýho řevu. Stejně tak u zubařky, když jsem byla na preventivce. Reakce na očkování tentokrát u nás naštěstí žádná. A zoubky si čistíme jen tak, že Dani žužlá kartáček a nastavuje co chvilku pro další dávku pasty. Když já chci přejet přes zoubky, tak tam strká jazyk a uhýbá hlavičkou.
Jo a Leni, dělala jsem bezinkovou šťávu!!!!!! ten recept od Tebe z minulýho roku!
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
3.6.2009 14:59:17
Léňo, vždyť je to úplně jedno, kolik malá váží a měří. Hlavně, že je zdravá.
Dnešní jízdy mám za sebou, v pátek jdu zase.....
Leňa + Dave a Kačka 32846
2.6.2009 14:03:08
Ahojte, dneska jsme byli na 18. měsíční prohlídce. Sestřička Kačku posadila už do takové té větší váhy, ale nakonec ji vrátila na váhu pro miminka. Myslela, že jí ta váha blbne. Ale neblbla i na druhé váze měla 8,9 kg.~a~ Měří 78 cm.

Miry hodně štěstí v autoškole.~x~
Valsi 82350
2.6.2009 13:45:53
Ahoj Mirko,
tak si tu autoskolu uzij ..pro me to byla prijemna zmena ..to je porad akorat plinky, spinkani, papani, kojeni ale tam potkas "normalni" lidi :-)))
2.6.2009 8:29:58
Tak zítra nastupuju v 9.00hod do autoškoly :-)))))))))))
1.6.2009 22:21:06
Ahojky všichni, dneska jsme byli na dni dětí. Lukajda soutěžil, Mišák mě pořád někam tahal. Jezdilo se tam i na koníčkách a tak. Tak jsme si udělali hezkej den. Pak jsme šli ještě na chvíli ke známejm na kafe, tak toho moc dneska nenadělám, před chvílí jsme přišli. Lukajda odpadl jak zabitej, to Mišák je větší držák :-). Tak ahoooj
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
29.5.2009 19:26:46
Leni tak to jsi dobrá...já na 147~:-D,ale to je jedno,vzali mě.~b~~b~~b~Takže se uvidíme 19 na zápisu v 13hod?~y~
K řidičáku taky gratuluji..~R^
U nás se ted docela vyjasnilo,jdu dát Toma spát a pohoda,taťka dneska spí u svého dědy,takže rozdělám vínko a brambůrky a mrknu na něco jiného než na Bolka a Lolka,ten u nás teď letí.~:-D
Tak pěkný večer...dneska koukám byl pěkný den pro hodně lidí,to je fajn....mějte se fanfárově~t~
29.5.2009 13:10:02
Ahoj, komu je gratulovat-gratuluji :-). Leni, vymaroďte se, Valsi závidím :-).
My dneska u zubaře-Michal prospal, Luky pochvala a obrázek, já vynadáno, neb prý mít všichni zuby jako já, tak by si moc nevydělali :-). Mám zatím jednu bílou plombu vepředu, tu mi dělali v těhu s Mišulou a byl to první zákrok od zubaře. Tak mi to aspoň přečistil nějakou pastou na malinkaté vybělení zubů. Ptala jsem se na úplné vybělení zubů a s tím on nesouhlasí, tak po jeho vysvětlení jsem mu dala za pravdu a nic si bělit nenechám :-). Mějte se hezky, je mi dneska fajn, tak posíííííláááááááám i k vám všem :-))))......
Leňa + Dave a Kačka 32846
29.5.2009 13:06:56
Holky tak to Vám gratuluji~x~~x~~x~
Dneska máme šťastný den. Gabi i já jsem dnes dostala dopis, že jsem přijatá. Skončila jsem na 13. místě.~:-D:-)~:-D
Valsi 82350
29.5.2009 13:00:33
Ahoj holky,
tak jsem prave udelala ridicak ~z~ huraaaa
Byla to teda sila a nervy ~t~~t~
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 1429  [Dalších 959 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.