| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 42217  [Dalších 41747 >>]
Valsi 82350

Re: dnes už je neděle

3.8.2008 10:32:37
Ahoj Lucinko77,
ja bych tedy mimcum pribinak urcite jeste nedavala...kdyz vynecham to ze je urcite prislazovanej tak je v nem hromada veci ktery nejsou vhodny tj. zelatina a stabilizatory a aromata apod :-((...s tim pudinkem to bude podobny :-(
Ja na radu holek tady z diskuze zkusila ke svace jogurt Holandia ale mala to prskala ven jak o zivot...pak jsem do toho pridala takovou tu ovocnou presnidavku Frutapuru ale efekt zadnej. Tak budu muset juknout po necem jinem (nekde jsem videla snad od Nestle to Jogo nebo tak nejak)
daniela Králová 82794

3.8.2008 10:16:55
taky zdravíme;)
prcek se na sebe taky rád směje a kouká do zrcadla.pro nás je taky 8 měsíc zlomový.přesně na den v 8 měsících začal úplně opravdově lezt,teď je to 14 dní a začíná si stoupat.sedal si teda chvilku před tím.je to takovej malinkatej kamikadze.

já dávám ráno kolem 5 té mlíko,takže jídlo v devět je svačina??a to má většinou jogurt.a na odpolední sváču má ovoce.buď čerstvý-třeba banán.nebo přesnídávku.ale i pribiňák a puding ochutnal.snažím se mu to střídat,aby se mu jen jedna věc nepřejedla

no u nás jsou taky mraky,ale teplo,takže jdem odpoledne krmit labutě.papa
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

3.8.2008 9:06:55
ahojky,
zdravíme s Ondráškem Sebíka, teď na něho nakukujeme a malý se směje, má radost, když vidí fotky dětí...i sám na sebe se rád směje:-D
Taky se vám zdá, že 8 měsíc je nejvíc pokrokový? U nás je určitě ten nejvydařenější. Malý začal lézt, houpe se na kolínkách, už se sám posadí někdy z boku, někdy z kleku, prořízl se nám 1.zoubek a tak celkově bych řekla, že už není tak uplakaný, sám se zabaví a chvíli pohraje. No já mám z něho opravdu velkou radost a jsem na něho moc pyšná. Myslím, že to tak cítí asi každá maminka, že jo?
Nová autosedačka je super! Malý konečně vidí a pořád kouká ven nebo na taťku jak řídí. Dokonce v ní usnul a spal skoro hodinu a půl což je u nás skoro rekord. Takže jsem spokojená i já.
Ty vedra byli děsné. Trávili jsme je u bazénu. Dneska se u nás zatáhlo, takže by mohlo být fajn.
Jo my čistíme tyčinkama, ale jen povrchně a opatrně vždy po koupání. Nemám strach, že bych prckovi ublížila nebo zajela hluboko.
Holky dáváte na sváču pudink nebo pribinák?
Hezkou a pohodovou neděli~k~
daniela Králová 82794

dnes už je neděle

3.8.2008 8:40:53
ahojky při neděli:-D

Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

dotaz

2.8.2008 17:57:40
Dneska je ještě sobota ne???Je pravda že v tom mám normálně bugr,ale dneska mám jít s kamarádkou ven,dojela po 8měsících z Anglie a tak vypadnu.Páááá:-D
brabenec+Adélka 72965

Re: všechny zdravím!

2.8.2008 14:26:06
Ahojky,
tak to mi mluvíš z duše:-)Vojtovku jsme začali cvičit v 8 měsících a mám co dělat.Někdy mě Adélka "trpí" a počká aniž by se hnula nebo snažila zapojit a někdy mám až strach,že jí zlomím nožičku jak bojuje.Je to očistec.
Minulý týden jsme koupili jídelní židličku,má polohovací opěrku a je polstrovaná,tak tam sebou necimblá.I když taky už docela dobře sedí,tak to máme taky zakázaný:-),ale je jí tam líp než ve vajíčku.To jí už lezlo na nervy a dávala to pěkně hlasitě najevo.Nechtěla tam ani pořádně jíst a teď baští o stošest.Nevíte,proč o stošest a ne o stodevět třeba???
Už začínám pokukovat po podzimním a zimním šatníku (asi touha po troše chládku).Nějakou kombinézu chci.Aby měla záda v teple a nic jí nikde nelezlo.Asi je to pro prcky i pohodlnější než bunda a kalhoty.
Jdu si vypít kávičku než se zvíře probudí.
Hezkou neděli všem:-))
Hanka+Prokůpek 8.11.07 83276

všechny zdravím!

1.8.2008 22:47:31
Jsem moc ráda za vaše psánička,která stihám jen tak večer narychlo přelouskat!Tak taky ve zkratce- vajíčkujeme-zoubků 6 už dávno a teď pauza,ale snaha o nezdarné čistění,od úterý lezeme konečně i dopředu,všem máváme,děláme paci-paci a někdy najdeme světýlko a hodiny (to nás učila babička),sedět umíme,ale máme to zakázané od mudr.,pač cvičíme vojtu,teda spíš necvičíme,protože Prokůpek je už silnější než já:))dnes jsme měli i první večerní kašičku a chutnala nám,jinač obýdek nám chutná,když tam přidáme kapičku oliv.oleje!Mateřství je čím dál krásnější,ale hrozně rychle to letí:((((((((((((((((((((((((((Holky držte se a zase zítra mrknu~s~H.
daniela Králová 82794

Re: ahojky

1.8.2008 19:39:12
ahojík.ty vedra jsou úmorný...teda dneska jsme zdrhali z koupálka,protože se zatáhlo..a nic.ani kapka.

no my používáme pořád vajíčko i když malej ma 9,5 kg,ale hlava mu nečouhá.ještě počkáme do podzimu.

a zoubky...už ma 6 zubů~j~
teda 3 co jsou vidět a 3 čerstvě prořízlý-počítá se to jako zub ne??
a teda je to lezec jako hrom.chvíli je tam a hned zas jinde.

jo a Gabi,to s tím taťkou pryč znám.ani mě to někdy nevadí:-).uklizeno navařeno,přesně jak říkáš.
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

ahojky

1.8.2008 11:48:17
Ahojky holky....ted nějak nestíhám,tak si Vás stihnu vždy tak přečíst večer a jdu spát.
No k těm zoubkům,mi furt nic,ale od neděle se mi v noci začal budit a měl i teplotku okolo 38 a strašně slintá.Tak jsu zvědavá.Potíráme Babydentem a čekáme.
Jinak Tomík už udělal i první krůčky po kolínkách,ale zdatně pořád sedí.Dokonce jsem mu ted sem tam pustila Krtka na DVD a vydrží u jedné té pohádky sedět a čučet,uplná sranda.
Jinak my už máme teda sedačku od 9kg,asi 2týdny a malému se v ní velice líbí,protože vidí na okolí.Ikdyž si myslím že jsem mohla ještě počkat.
No uši čistím teda těma špejličkama,tak asi přestanu podle toho co tady píšete.To sem nevěděla,já si tak čistím uši celý život a problém jsem zatím neměla.
Jinak jsme pořád na koupáku,ty vedra jsou už šílené a to ještě manžel ted odjel z chlapama někam na tůru do Jeseníků,tak už třetí den bojuju sama...no samozřejmě jak se to vezme,že?:-D Mám uklizené,navařené a jen se starám o malého,nikde nic navic...nooo myslím že víte o čem mluvím,páááá.
Peču štrůdl tak ho jdu omrknout a dát si kafé dokud ten rarášek spííííí.Papapa:-)
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

Re: Uvařenky uvařený

31.7.2008 7:32:18
A Kájí zdravím vás s gumídkem!
Raduš, co měla Žabinka k papů, že má tak úžasný výraz? :-D:-D:-D četla a viděla jsem fotky na odkazech, co jsi tu vložila a R^R^R^ jste fakt dobrý!!!!

No nic, už zas nevim, co dál.
Jdem naložit prdky do lavoru, do pusy zmrzku a otevřít na sebe ledničku.

ZVLÁDEJME TO HOLKY! JEDNOU BUDE LEPŠEJC!
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 42217  [Dalších 41747 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.