| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1429  [Dalších 949 >>]
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
29.5.2009 10:03:11
Ahojky holky...dnes je tady uplně hnusně,asi budem celý den doma...akorát odpolčo u babičky at je alespon nejaká změna....taky jsme ukašlaní a usmrkaní,ale Tomášek to má vždy týden po očkování.
O víkendu jsme byli na výletě z pohádky do pohádky a super,až na včelí medvídky a spejbla a hurvínka,tak všude řval...~n~~:-D,pak usnul a tak jsme si v klidu prošli s taťkou některé pohádky a kochali se.

Musím se pochlubit...přijaly mě na tu výšku..na tu pedagogiku,ted mi přišel dopis,jsu uplně v úžasu a šťastná,nedoufala jsem.~b~~b~~b~ Leni ty jak???
Kurnik to musím jít zapit asi.:-)~v~~v~~y~

Krásný víkend,zítra u nás měl být turnaj v nohejbale,ale pokud bude takhle tak asi nic.~q~Páááá
Leňa + Dave a Kačka 32846
28.5.2009 15:36:20
Ahojte
My jsme zase nachlazení. Buď to donese Davča ze školky nebo to počasí, vedro zima.

Jinak Kačka udělala velký skok ve vývoji. Zopakuje úplně všechny slova, zpívá některé písničky a sama se naučila zdravit Dobrý den. Ostatní při starém, kojení a plýnky nám odbourat nejdou. Obdivuji Vás co jste to zvládli bez problémů.

V sobotu byla oslava narozenin manžela. Dělala jsem mu dort prsa. Měla jsem z celé té akce obavy, ale bylo to super. Pekla jsem cukroví, nakládali jsme hermelíny, udili klobásky, uzené, sýr. Grilovali 3 druhy mas a zeleninu. Vypila se bečka piva a 4 litry slivovice.
Zítra to budem slavit spolu sami bez dětí. První pro něho mám jedno překvápko a potom zajdem do kina a na večeři. V sobotu slavíme s rodinou. Těšila jsem se, že udělám ještě jeden speciální dort pařez, ale tchýně mi řekla ať nic nedělám. Tak jsem trochu zklamaná, protože mě to baví. Konečně jsem se v něčem našla, co mi dělá radost a oni mi o to nestojí.~;((
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
27.5.2009 22:04:30
Jo a jinak tu včera u nás byla bouřka jak blááááááááásen :-). Šla jsem z aerobiku, měla nasazený sluchátka, poslouchala hudbu, vítr byl šílenej, že jsem sotva šla, pršelo úplně v takových vlnách a nárazech, že jsem přišla jak politá kýblem vody a blesky lítaly na neby, třeba dva najednou přede mnou. Mohly bejt tak 6km ode mě a byly hrozně veliký a šílený. Měla jsem pěknej strach a zároveň si to svým způsobem užívala. Bylo to divoký. Jsem si říkala, co je to 6km pro takovej blesk, to klidně může vlítnout i blízko mě a jaký by to bylo, kdyby to uhodilo blízko do stromu. No strach jsem měla, ale jsem ráda za ten zážitek. Nezapomenu na to :-).
27.5.2009 21:16:59
Ahojky, Luci Míšovi jde přetahovat pěkně od toho jednoho roka to šlo samo okamžitě. Má tu předkožku teda užší, takže zpátky to nepřeleze samo, ale musím zatáhnout, ale šel mu okamžitě přetáhnout celej. U Lukína jsem pořádně nepřetáhla dodnes. Má to pořád na jednom místě trošinku přilepený. A to přetahujem denně. Ale má to fakt jen kousek. Auto bude super. My jich máme v baráku spoustu, takže to problém není. Spíš ten řidičák :-).
Valsi, tak to pak napiš, jak jsi dopadla :-))))
Valsi 82350
27.5.2009 18:04:22
Ahoj holky,
tak ja jdu zitra na posledni jizdu a v patek mam uz zkousku...ale vubec mi to rizeni nejde ...jsem na to leva ~n~ jinak se taky tesim ze budu moct jezdit sama treba nakoupit kdy ja budu chtit ~b~ Vcera mi doslo ze uz je to tak brzo a ze jsem se jeste neucila ...prepadla me panika ~a~
Jo a u doktora jsem za potvrzeni platila 600,- (to je hruza...obnasi to ze sestra mi zmerila tlak a nechala me precist par pismenek na zdi...doktor nahledl do papiru a dal mi razitko)
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
27.5.2009 11:36:23
Hanko, taky přeju upřímnou soustrast.
A předtím jste přetahovali??? Holky jak jste na tom vy co máte chlapečky?? My už od malinka máme nakázané při koupání přetahovat a na každé kontrole dobrý.
Mirko to je fajn, že si uděláš řidičák. Při dvou dětech je to všechno rychlejší autem. A ty hodně dojíždíš busem, že??
Já se taky pochlubím...manžel se rozhodl mi koupit auto, nějaké ojeté, menší a s nízkou spotřebou. Těším se až si budu už jezdit podle sebe, kdykoliv a kamkoliv. Byla jsem závislá na manželovi co se týká větších nákupů apod... a to on nerad chodí nakupovat, takže už ho nemusím zatěžovat s ničím a budu mobilní.
25.5.2009 23:22:19
Ahojky, tak to musíš mít radost Luci. Já bych zase celkem kojila, kdyby to šlo. Teda nevím, jestli by mi to teď už nelezlo na nervy, ale chtěla jsem kojit co nejdýl.
Hanko, přeji upřímnou soustrast.
My jsme dneska byli taky na půlroční, tak váží 13 600g a měří 83cm, taky 16zubů a jinak všechno v pořádku. Dneska jsem nechala 500,- za potvrzení od mojí dr., že si můžu dělat řidičák a u dětský dr. 100,- za potvrzení evidenčního listu do školky Lukínovi-takže paráda. Tak ahoooj jdu spát :-)
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
25.5.2009 20:49:22
ONDRÁŠKU A LUCI JSTE ŠIKULKY!
MY JEŠTĚ POŘÁD KOJÍME,NĚJAK SE BOJÍM TOHO ODSTAVENÍ!
UŽ TO NIKDY ASI NEZAŽIJI:((
ZÍTRA NÁS ČEKÁ OČKOVÁNÍ MÁME JINAK 16 ZOUBKŮ,11,35KG A 86 CM.
TO SE ZDÁLO DR.HODNĚ!
JO A MÁME HLÍDAT JAKÝM ZPŮSOBEM ČURÁME VYPADÁ TO U NÁS NA NEMOC.
NEJDE NÁM TO PŘETÁHNOUT:((((

MĚJTE SE VŠICHNI KRÁSNĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍČKO!!!!!!!!!!!!!!!
(ZEMŘELA NÁM NÁHLE TETA),TAK PROTO TO PŘÁNÍ!~s~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
25.5.2009 13:40:09
Ahojte, co je u vás nového??? co těhulky, jak se vám daří??

Já se jdu pochlubit, že už nekojím. Zařekla jsem se, že budu kojit max do 18 měsíců a to jsem dodržela. Minulý týden jsem kojila jen ob den a o víkendu jsem přestala a v pohodě. Mlíčko už se netvoří, tak se mi moc ulevilo. Jsem ráda, že jsem kojila tak dlouho. Opravdu mám z toho dobrý pocit a líto mi to není, protože se teď budeme místo kojení tulit.
Jo a spinkání už je taky dobré. Někdy se vzbudí v noci jednou na čaj, jinak kolem 6hod na sunar a ještě spinká. U nás to jsou velké pokroky, když si vzpomenu jak jsem kojila v noci i co hodinu...
daniela Králová 82794
21.5.2009 19:55:57
no,zuby to on má!!!veliký~t~.čistí si je asi taky tak,plivat neumí,al ja ho necham čistit po jeho a pak mu to přejedu ještě jednou pořádně na klíně.se mu to sice nelíbí ale musí to bejt.tak si snad někdy zvykne.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1429  [Dalších 949 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.