Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Uvařenky uvařený31.7.2008 7:25:50
Kdyby se to aspoň v noci dalo! Taky jsme už totál vyšťavený. Kde máme čerpat síly, když i ten spánek trhaný odbíháním ke kojení je úmorný! Uf uf. Tuhle noc obvzlášť jsme všichni hodně blbě spali.
Holky, nebojte se, kdo má klidnější děťátko a zatím neleze, nesedí. Myslíte, že bude ležet pořád? Jednou se to taky naučí. Kdyby něco nebylo v pořádku, doktorka by to už dávno poznala. Mě se to kecá, co? Užívejte si to s děťátkem teď, pak to zase bude jiný. Danka je sice jak čert živá, ale třeba pacipaci, čtení na klíně a podobný hry v klidu jí moc neba, po minutě je kroutí a chce zas cupkat. Mě by to teda bavilo, hezky v klídku. My zatim vajíčkujeme. A asi ještě chvilku budem, pač jsme pinďi malý. Kdo máte nastaveno od rodinky týdenní informování o vývoji děťátka, tak vám taky přišlo o tom, že je lepší mít dětátko do roka zády po směru jízdy kvůli páteři při nárazu. Ale já ještě ty větší sedačky neštudovala. Třeba jdou taky zapnout obráceně. Nevim. A ouška taky čistíme jen povrchově. Brambory by se daly sázet. Když už mě to hodně bije do očí, vezmu to jen ubrouskem na prdelky. Vatovou tyčinkou by se jim ouška kort čistit neměly. Mohla by se jim tam udělat vzadu mazová zátka tim jak to tam ta tyčinka našťouchá dozadu . Sem taky někde četla, tak dělam chytrou ![]() |
| kájí | 84995 |
|
|
Ahojky,29.7.2008 22:24:47
tak jsme se vrátili s Prahy a malá je jak gumídek. Trápí ji zoubky, tak po ránu moc nespím, ale je to docela fajn. Jen ty vedra. My jsme to s tou autosedačkou moc neřešili. Zeptali jsme se prodavačky a ta nám řekla, že je to jedno, že i když tě chytěj tak prd ví kolik dítě váží. My máme 7,3kg a máme od 9-18kg. Samozdřejmně polohovací, aby měla pohodlí. Teď měli ve slevě nebo ještě maj, autosedačku co máme my za 1400kč. Je zlevněná kvůli tomu, že výrobce vyměnuje barvy na krámě. Bylo to v Bejby centru, možná ji ještě maj. Jinak malou koupu, ale voda musí mít tak 25%. Holky, já vám tak závidím, že máte děti co ještě leží, nebo pomalu se učí sedět. Mě to malá udělala během 3 dnů a mě málem odvezli. Ale na cvičení nechodím, nechávám to volnou cestou. Doktorka, že je to možná tím, že se narodila trochu dřím. No uvidíme. Papa a dobrou noc
![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
autosedačka29.7.2008 13:44:08
Tak jak vidím, ještě hodně používáte vajíčko. No já bych novou sedačku ještě neřešila, i když co se týká opěrky už má malý hlavu nadoraz. Řeším jinou věc, možná to někdo znáte. Náš malý moc v autě nechce spinkat (jako jiné dětičky) a tak dělá strašný binec nebo řve a pořád otáčí hlavu. Napadlo mě, že asi mu vadí, že nic nevidí. To samé dělal v hlubokém kočárku a od té doby co je ve sporťáku o něm nevím. Pořád něco pozoruje a je potichu.
Tak jsem zvědavá. Nová sedačka se dá taky polohovat a měla by být dost bezpečná. ![]() |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
Díky29.7.2008 13:43:07
Holky děkuju za podporu.Je to příjemný a docela se mi ulevilo.Však je pravda,že nic se nejí tak horký.....Ale jsem ráda,že to slyším i od vás
![]() Jinak na ty kartáčky jsem chytla inspiraci tady,jen jsem si už nepamatovala kdy to bylo a od koho.Tak jsem je aspoň připoměla )My máme taky zatím vajíčko,ale je fakt že adélka je už pěkně velká a taky jsem začala přemýšlet o větší.Ale protože nemáme auto a sedačku používáme jen když jedeme na chatu a tam moc často nejezdíme,tak jsem zatím v klidu. Jinak vedra trávíme doma,bohužel.V blízkosti nemáme žádný pořádný koupaliště,jen rybník a jezdit busem v tomhle vedru je dost na mě natož na ní.No příští léto to snad už bude veselejší ![]() Je to trochu šílený-buď pořád prší a je zima nebo jsou tropy a nic mezi tím.Docela se těším na podzim. TAk ještě jednou děkuju za povzbuzení!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
Re: pařák29.7.2008 13:14:01
![]() |
|
|
Re: pařák29.7.2008 13:13:43
![]() |
|
|
pařák29.7.2008 13:10:51
Ahoj kočky, tak dneska budeme zase jak topinky, co, fuj, teplo mám ráda, ale tohle je moc.
Sedačku máme stáe vajíčko, nejde ani tak o váhu jako o to, že hlava by měla končit cca 3cm pod okrajem, jak je už výš, je třeba sedačku větší, přečuhující nožky nejsou na závadu. Jako druhou sedačku máme pro Davida tuhle (je v tom asi od 1,5 roka) babypoint zenith 9-25kg Zuby má Žabča 2, ale ještě jsme je nečistila, uši taky nečistím vevnitř, jen to co je vidět... a Žabka mračilka ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
Re: Zase je nemocná.29.7.2008 12:22:49
Ahoj Leno,
s tema usima jsme na tom uplne stejne...vetsinou ji je cistim az kdyz si vsimnu ze by jsme ji tam mohli sazet brambory )) Ale taky jen kam dosahnu rukou..tycinky na to taky radeji nepouzivam (vsude se pise ze je to tycinkama spis horsi). To jak ses cejtila u doktorky tak to znam..mala zase mela desnej svincik schovanej ve faldikach na krku ..bezne si tam nechtela nechat sahnout a jako naschval to odkryla u doktorky kdyz zaklonila hlavu uplne dozadu ab videla co se tam deje ))))) |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: Zase je nemocná.29.7.2008 11:27:58
Kájí vedro snáší Kačka špatně a ještě si přitápí, jsme tudíž opět zavření doma. Ještě že je Davídek na prázdninách u dědečka a babičky.
Brabenečku neboj to určitě doženete. Kámošky chlapeček taky začal s pohybem pozděj. A teď jsou mu 2 roky a je rychlejší a obratnější než Davča (3,5). A to s ním necvičila. Lucinko u nás sedačka od 9 kg určitě nehrozí, malá má teprve 8 kg a hlavně sama nesedí. Dej vědět jak se tam malému líbilo, chápu že jízda v protisměru může vadit. Když jsem byla těhotná, musela jsem v trolejbuse sedět jenom po směru jízdy. |
| Valsi | 82350 |
|
|
Re: Zuby29.7.2008 11:19:16
Ahoj Lucinko,
my zatim pouzivame porad autosedacku "vajicko"...mala je v tom sice jako sardinka (i kdyz je fakt drobecek)..koukaj ji nozicky (ale to prej muzou..dulezite je ze nesmi koukat hlavicka). Uz jsem pokukovala ze koupime vetsi ale to bude urcite ta od 0 do cca 36 mes. protoze jde dat jak po smeru tak proti smeru jizdy a jde polohovat. Jde o to ze pro tyhle prtata je porad bezpecnejsi kdyz jedou proti smeru protoze maj jeste mekkou pater .. takze pri narazu by to bylo spatne. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.