| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 42217  [Dalších 41727 >>]
Valsi 82350

Re: Zuby

29.7.2008 11:14:04
cauky brabenec,¨
nic si z toho nedelej ze mala nedela co ty ostatni...my jsme na tom stejne. Nase potvurka se umi maximalne pretacet a perovat na olinkach a to je tak vsechno...lezeni, sezeni nebo dokonce ze by sama vstala a drzela se nabytku tak to ani omylem. Kdyz ji polozim tak je desnej rev takze to se asi hned tak nenauci kdyz chce porad nosit :-(
Taky jsem takova prepadla kdyz tu ctu jak vsechny ostatni mimca uz pomalu behaj :-((
Leňa + Dave a Kačka 32846

Zase je nemocná.

29.7.2008 11:13:35
Ahojte, teď jsme se vrátily od doktorky. Malá spí, chudinka v noci toho moc nenaspala. Od včerejška měla teploty nad 39. Doktorka ji vyšetřila a prej to může být buď od zubů, nebo obyčejná viróza, nebo 6. nemoc. Dívala se jí i do uší. Připadla jsem si strašně trapně, protože jí je musela první vyčistit. Já jí totiž čistím jen na povrchu, do uší nešťourám. Všude se píše, že se to nemá. Ale u doktorky jsem si připadala jako špindíra. Přitom malá byla vykoupaná, vyvoněná i plýnku ji vždycky sundávám, aby neměla otlačky. Až na ty uši. Čistíte dětem uši ve vnitř?
daniela Králová 82794

29.7.2008 10:47:56
ahoj Luci.na koupalku kam chodime my ,je voda v brouzdálku na první pocit studená dost.jenže pak sem vlezla do většího a to teprve bylo,no a pak sem vlezla ještě do vetšího a oba předchozí bazény jsou jak kafíčko.SEbíka nosím převážně do brouzdálka a nejdřív mu tam dám nožky,vytáhnu ho,pak ho ještě víc ponořím,nad hladinou mu opláchnu záda a ruce a pupík a nakonec hlavu.on jenom funí a směje se,tak mu to asi neva.a když už je mokrej celej,tak si s nim sednu a blbnem.ani mu nevadí cákání od ostatních,no on taky cáká.a včera byl se mnou v prostředním bazénu a byl ok.chechtal se.po 5ti minutách jsme šli ale ven-zdál se mi studenej.ale neplakal a líbilo se mu to.on je asi trochu vodník.přemýšlím o plavání.Dada takovej nebyl,ten ječel ve vodě studenější než je ve vaně odjakživa.takže to asi zaleží na povaze děcka,do jak studené vody vleze.

fuj to jsem se rozepsala.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

29.7.2008 9:58:19
Ahoj brabenečku,
se zoubkem jsme na tom přesně jako vy. Malý má zatím jen jeden a přesně jak tady popisuješ ty kartáčky z DM, tak jsem tady o nich psala i já. My zatím používáme ty první dva, ale zkusím už ten se štětinkama ať si prcek pomalu zvyká. Taky je dobré, když si dítě nechá do pusinky sáhnout a zoubečky čistí maminka, protože potom prý nemá takový strach ze zubaře.
Ty vedra jsou šílené. Já přes poledne ven nevycházím. Po obědě jedeme na letiště (v autě je klima, tak se zchladíme) vezeme naše, letí na dovču a my budeme hlídat barák a budeme se koupat v bazénu. Chci se zeptat vás co chodíte na koupák, jakou teplotu vodu snesou prťata? Malý měl v poslední době pořád rýmu, tak nevím jestli ho můžu vzít i do velkého bazénu kde je chladnější voda.
A ještě se chci zeptat jestli už používáte autosedačku od 9kg nebo ještě převážíte ve vajíčku? Malý už v něm nechtěl být a podle mě mu vadilo, že sedí opačně, tak jsme pořídili od 9-36kg sedačku. Tak jsem zvědavá, dneska ji prubneme.
Tak zatím a neusmažte se na sluníčku:-D
daniela Králová 82794

29.7.2008 9:20:31
ahojky
brabenec nesmutni,malá to určitě dožene.mam kamarádku její holčička si ještě v roce nesedla sama,nelezla..no nic.dr. to tedy neřešila nijak a teď je holčičce 16 měsícu a běhá sama.začla jen trochu později dělat všechno.takže neboj doženete to všechno,vždyť i cvičíte.R^

no u nás dneska v programu koupaliště,jinde ani nejde vydržet,jenom doma a to se mi sedět nechce.papa.
brabenec+Adélka 72965

Zuby

29.7.2008 8:36:43
Ahoj,
děkuju za přidání do přátel.Až bude čas,tak se vrhnu na fotky.
Ty zoubky-Adélka má zatím jeden,ale ještě než byl,tak jsem jí koupila v DM drogerii kartáčky.Jsou tři-jeden na masírování,když se klubou,je takový gumový,druhý na povyrostlý a třetí klasika.No a dávala jsem jí je a jak strká všechno do pusy,tak si na to zvykla a teď po koupání "pucujeme" zuba a docela v pohodě.Většinou tedy musí sama,ale občas ě taky nechá:-)
Jinak je mi docela smutno,když čtu,co vaše dětičky umí.Aďule se po cvičení mučení začíná teprve obracet,na bříšku couvá a ručkuje dokola.No ale i přez momentální a občasný depky to nevzdám a fakt věřím,že vás doženeme.Jen potřebuju trpělivost,ale někdy je to pěkná fuška.
Mějte se moc hezky a přežijte vedra ve zdraví a v pohodě;)
kájí 84995

Ahojky

28.7.2008 13:08:45
tak jak přežíváte to vedro? Malá si dneska hraje na horolezce. Šplhá po cestovní postýlce, jako by chtěla vylézt. Vzpomínám na tu dobu kdy jenom ležela a nic. Dneska ji položím a hned zdrhne. S tima zoubkama ty se čistí později ne? Nedokážu si představit jak ji to čistím. Než bych stříkla pastu na kartáček tak mi zdrhne. Ale to znáte. Zatim pa :-D
daniela Králová 82794

Re: Koníček

28.7.2008 10:37:22
ahoj mamky i ty nové,je prima že jste se přidali,bude nás víc nebudeme se bát vlka nic:-D

my jsme byli v sobotu na Bathory.film byl pěknej,ale atmosfera v NARVANYM kině ve vedru bez klimatizace...:-©příště jdeme s větráčkem.no a zase mame kulturu mezi lidma vybranou na rok dopředu.ale až bude ten film na dvd kouknem ho znova z gauče;)

a jinak jsme se byli koupat,v tomhle vedru to jinak nejde.a dneska po O jdem zase.

Kačka na koníku R^R^

papa

Koníček

28.7.2008 8:29:35
Kačka objevila koníčka, pořád by se na něm houpala. Už ho před ní musím schovávat.

Je to její~s~

Re: ahojky

28.7.2008 8:19:22
Ahojte.
Tak jak jste prožili víkend. Kačka je nemocná, má rýmu. Chce se jenom nosit, ale to není žádná změna.
Brabenečku jsi v albíčku.
Gabi gratujulu k sezení. Kačka místo sezení klečí.
Kájí vítej. Karolínka je šikulka. A těch zubů co už má, to musí být fuška je čistit.
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 42217  [Dalších 41727 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.