Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
19.5.2009 23:33:13
Jsem utahaná, ale jen na skok, že Lukajdu vzali do školky
. Do Studence Dani, kam jsme chtěli . Brali letos 11dětí tam, tak jsem měla strach, když jsem na mateřský, ale vyšlo to-tak hurááááááááááá ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
19.5.2009 22:35:11
ahojte
tak jak trávíte docela ucházející počasí?my jsme pořád venku... ![]() jinak ohňostroj byl krásnej,ale pruvod byl teda síla.nevim jestli jsem psala že má být překonaný rekord o co nejvíce lampionu najednom míste,ale tady v DC teda překonaný byl.myslim že tam bylo aspoň 3000lampionu.takže lidí aspoň jednou tolik!!!!!Sebí nam usnul v kočáru kolem půl devaté a 10 minut před začátkem ohňostroje se vzbudil a koukal co se to děje,tma,lidi,hluk,lampiony,a najednou to začlo práskat a svítit .tak malilinko pobreknul,tak jsme si sedli na zem,zabalila jsem ho do deky a celých 15 minut čučel na světýlka.![]() .no cestou domu už neusnul,takže v pátek usnul až ve23.15 v postýlce doma....a vstával ráno v 7 .a v neděli jsme byli koukat na vodní skůtry a lanovku přes labe,dortíček v restauraci a na závěr dne jsme si dali kolotoče ![]() ![]() .no jak psala Mirka konečně se něco děje.už jsem taky myslela že "chcípnu nudou"![]() tenhle víkend budou u nás historické trhy,jupíí.chodím odjakživa a jednou jsem byla i v kostýmu ![]() jo a v ped.psych.por.s Dádou dobrý.pokecal s psychologem hodinu a půl.ten mi řekl to co vím taky,takže mám celkem normální dítě co se vzteká a má mě rád .a potvrdil že je levák a že bude nejspíš škrábat jako já,ale to už tuším dlouho.a vzteká se proto,že se mu prostě vyvíjí mozek.ani zprávu jsem nedostali a když budem chtít máme přijít za rok.![]() na 18 ti měsíční KO pujdem až tak za 14 dní nebo tak nějak,bo je prcek po nemoci a stejně ho nemuže teď očkovat.no a k zubákovi se chystám a zatím čistím a čistím a čistím. tak to je od nás asi vše.přeju zdravé děti,pohodové těhu a kdo chce mimi ať se zadaří ![]() .(já už mám vybráno) |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
19.5.2009 16:56:14
tak konečně taky něco písnu.
Byly jsme na 18m-12,52kg (nevím,kde to nabrala-na to co sní bych jí hádala tak o 3kg míň),87cm.Stejně to probíhalo-jak se přiblížila sestra s metrem na měření hlavičky,tak spustila šílený řev a přestala až když byla opět oblečená a dr i sestra z dosahu ![]() Jinak od ledna měla Áďule zvýšené teploty-37,1-37,5 každý večer,ale byla v pohodě.Jenže dr n¨jí nechtěla kvůli tomu očkovat v 15m,tak nás prohnala všemožnými vyšetřeními a soustředila se na močové cesty,že v moči měla nějaké hodnoty na hranici.No nikde nic nenašli jeden dr na sonu mi řekl,proč to řeším,když takovou teplotu mají někteří lidi celý život a jsou v pohodě.Já to pak už neřešila,teploty teď 10dní už nemá tedy až do toho očkování na 18m.pr.Večer byla neuvěřitelně mrzutá-taková ještě nebyla a dneska od rána má 37,5,ale je docela v poho.Tak doufám,.že to brzy opadne.Jsem vždycky vyřízená psychicky,když jí něco je(jako asi každá máma) ![]() Taky bych chtěla pro berušku sourozence)KLUKA(,ale zatím si to neumím představit.Asi tomu nechám volný průběh a pak už se to nějak podá......snad ![]() Tak teď se snad dostanu k psaní častěji. Gratulka těhulkám ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mějte se krásně a ať jsou dětičky zdravý ![]() ![]() ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
19.5.2009 12:48:00
Ahoj holky,
to byla zase noc ![]() ..Anule mela po tom ockovani zase celou noc horecku takze jsme v noci sprchovali a davali Panadol a nosili a furt dokolecka ![]() ![]() Spala bych az bych brecela ale musim neco delat...rychle uvarit a rychle poklidit nez se zase vzbudi ..tak se zatim mejte pekne ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
19.5.2009 11:00:03
Valsi u zubaře jsme byli, ale Ondrášek pusinku neotevřel. Jen se podíval po ordinaci, paní zubařka mu půjčila zrcátko do ruky, tak byl spokojený. Jdeme zase za půl roku, ale to už se paní zubařka prý podívá, mezitím mu mám sama kontrolovat zoubečky jak rostou. A hlavně čistit!!! A to u nás moc zatím nejde.
|
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
18.5.2009 22:35:22
Ahojky všichni. Tak se tu zase ukazuju. My jsme ještě nebyli na tý rok a půl, protože se mi tam vůbec nechce
))). Pořád něco podnikáme a zrovna v pondělí, kdy ta poradna je. Ale příští týden už fakt musíme. Dneska jsme šli plavat do haly, tak to bylo fajn odpoledne, dopoledne jsme byli na hřišti, tak se kluci taky vyblbli, takže dneska den takovej blbnoucí . O víkendu jsme se byli kouknout na zvířátka tady u nás v Děčíně v ZOO a minulý týden v Ústí. Příští týden tady je nějaká akce na nábřeží, tak se tam půjdem kouknout-uff, konečně se začalo něco dít, já už měla pocit, že umírám . U zubaře už jsem s klukama byla. Lukíno v tomhle věku řval jak blázen, ale zase to bylo plus, že mu bylo hezky vidět do pusy, jak ječel a s Mišákem jsem byla v roce a bylo mu to ukradený, byl v poho a pusu otevřel a teď jsme objednaný na 29.5. Tak se mějte hezky, já jdu chrnět, jsem z tý vody utahaná . |
| Valsi | 82350 |
|
|
18.5.2009 21:31:28
hm tak si asi taky budeme muset doma hrat na doktora aby uz to priste bylo lepsi
![]() No jsem zvedava co budeme delat u zubare ...uz jste tam nektera byla s ditkem ? |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
18.5.2009 13:20:21
Ahoj Valsi, nic si z toho nedělej. Když my jsme byli na prohlídce tak malý si nechtěl na váhu ani stoupnout, ani sednout, ani lehnout. Nakonec jsme mu se sestřičkou naměřili orientačně 11,2kg aby bylo co zapsat. A když ho doktor poslouchal, šeptala jsem mu do ouška že pan doktor poslouchá srdíčko a že dělá buch buch, buch buch a tak držel, protože takto si hrajeme doma s dětským stetoskopem a už to zná. Na ty děti se musí mazaně.
Ještě jsem říkala sestřičce, že si musí pořídit digitální váhu. Na té se Ondrášek doma sám zváží a ještě rád ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
18.5.2009 12:10:30
Ahoj holky,
tak jsem dneska byla na 18ti mesicni kontrole s malou. Vazi 9,56kg ...to jedine jeste slo udelat..pak zacala jecet takze nechtela stat u toho metru na mereni...pri mereni hlavicky vyvadela jako kdyz ji nekdo trha zuby :-(( No proste zase hruza ![]() Pani doktorka si ji nemohla ani poslechnout kdyz dostala dalsi ockovani tak si toho ani nevsimla jak byla rozparadena ![]() Mala dostala lizatko (to nechapu za co kdyz tam tak zlobila)...takze hned jak ji za chvilku uspim tak si ho dam ![]() ![]() ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
15.5.2009 14:14:54
Ahoj holky,
ja se taky pokousim prestat kojit ale mala mi nechce pit zadne umele mleko..ochutna to a uz to nechce :-( Takze prestat kojit asi nemuzu ..to by ji to mleko chybelo :-((( Ted kojim uz jen ve 14,00 a pak pred spanim a pak nekolikrat za noc :-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.