| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 42217  [Dalších 41717 >>]
kájí 84995

ahojky

27.7.2008 20:10:38
Ahojky, tak jsem ráda že nejsem jediná kdo se k Vám přidal. Mám malou Karolínku, ¨stejně starou. Je to velký šídlo. Už mi leze, staví se za nábytek, a snaží se chodit. Prostě bomba. Máme 6zubů a co se týče jídla, tak už jí všechno. :-)
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

ahojky

27.7.2008 17:31:26
Ahojky holky,právě jsem malému dala kaši a pustila mu na dvd Krtka a mám chvilku klid.Celý den jsme byli pryč,no v tom počasí hnus a samozřejmě u vody ne,ale od zítra s tím našim žabákem budu denně na koupaku.
Dneska ovšem velká novinka u nás,Tomík objevil jak si sednout.Taky že kolena jsou super věc.Takže zase víc pohybu a pro mě mín volného času.Tak zase někdy napíšu.Pááááááá:-D
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

ahojky

27.7.2008 17:31:26
Ahojky holky,právě jsem malému dala kaši a pustila mu na dvd Krtka a mám chvilku klid.Celý den jsme byli pryč,no v tom počasí hnus a samozřejmě u vody ne,ale od zítra s tím našim žabákem budu denně na koupaku.
Dneska ovšem velká novinka u nás,Tomík objevil jak si sednout.Taky že kolena jsou super věc.Takže zase víc pohybu a pro mě mín volného času.Tak zase někdy napíšu.Pááááááá:-D
brabenec+Adélka 72965

Přátelství

26.7.2008 8:39:46
Ahojky,
mohla bych se přidat na vaše nový stránky???KOukala jsem na ně a moc se mi líbí.Tak děkuju.
Vlasy-moje prokletí!!!Po porodu jsem je sundávala po hrstech,po umytí to byly hrsti dvě.Pak přišlo na řadu stříhání a šampon Revalid a asi po 2 měsících to je docela v pohodě.Tedy padaly mi vždycky,ale tak nějak v normě.NO i když manžel říká,že kdyby mu vypadalo to,co mě za jeden den,tak je za týden plešatý:-).Naštěstí jich mám dost.Tedy zatím.
JInak jsem na tom úplně stejně jako vy.Řasenka maximálně,culík nebo drdol a jde se....
Tenhle týden jsem potkala v autobuse asi zjevení.Mamina-asi kolem 35-dva kluky(asi 4 a 6let) a v kočárku dvojčata holčičky tak kolem 3měsíců.Ale to není všechno.Nevím jak to dělala,ale byla nádherná.Perfektně oblečená,nalíčená a KLIDNÁ! Žádná taková ta tipu nafrněná modelka-právě na to jak byla dokonalá,tak z ní bylo cítit,že je v pohodě a normální a všechno kolem ní (4děti) je přirozené.
Tak jsem se se svou jednou holčičkou podívala na sebe a nevím,kde je ten zakopaný pes:-)
No někdo to má prostě asi v krvi.
Přeji nádherný víkend plný sluníčka a pohodových dětiček:-)
kájí 84995

Ahojky

25.7.2008 22:15:35
Ahojky, to je fuška se sem zaregistrovat. Ale jsem tu, tak Vás všechny zdravím:-D
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

Re: pohoda

25.7.2008 21:50:25
Leni,
nechceš mi pár vlasů poslat?? Já jich mám málo a hubeňoučké :-(

a pokud se chcete mrknout, tajk tady máme fotky z dovolené na vysočině
http://www.kwalici.net/?item=vysoka-cina-2008-01
http://www.kwalici.net/?item=vysoka-cina-2008-02
Valsi 82350

25.7.2008 20:22:29
jo jo uz jsem koukala do albicka ..dekuju :-)
ale zatim nestiham takze fotecky tam nejake hodim az bude trosku klid.
Stacila jsem jen juknout na ten manual jak odbourat to nocni buzeni...tak to zacinam zkouset.
Leňa + Dave a Kačka 32846

25.7.2008 17:18:37
Ahojky.
Valsi a Lucinko už jste v albíčku:-)

Tak jsem si nechala udělat 3 barevný melír. Vypadám o dost starší. Bylo to super odreagování. Strávila jsem tam 3 hodiny. S tím vypadáváním vlasů, já mám naopak vlasů na 3 hlavy a musím si je nechávat prostříhávat.
Malá si změny barvy ani nevšimla. Davídek v jejím věku, tak strašně bečel, sotva jsem si nechala ručník na hlavě.

Přeju krásný víkend a hlavně to sluníčko :-)
daniela Králová 82794

25.7.2008 13:04:39
sluníčko je v Děčíně:-D.pošlu ho jo??ale nějaký si necháme.

barvím si hlavu a prcek na mě kouká jak když mě vidí poprvé,ale asi je to dobrý protože se směje.nebo jsem mu k smíchu:-D
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

25.7.2008 12:47:13
Tak mám pohodičku, dítka mi usla téměř současně, tak tu mám čajík, talíř s jídlem a v záloze buchetku, co mi včera upekl manžel...

A kde je jako to sluníčko?? Já chci sluníčko!!!
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 42217  [Dalších 41717 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.