Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
15.5.2009 12:59:05
"Miláčku,proč jsi celá nahá?"
"To jsou přece šaty lásky drahý" "Hm,no mohla sis je aspoň trochu přežehlit" |
|
|
15.5.2009 11:03:16
Mirko to mě mrzí že nepujdete s lampionkama.já teda taky nejdřív zvažovala,že Sebík bude doma spát a Ondra bude s nim doma,ale pak jsem si řekla ,že ho prostě šoupnu do kočáru a když bude chtít spát tak může
.taky jsem mu nechtěla narušovat režim,ale za tu podívanou to myslim stojí,bude mít zas novej zážitek-leni my tentokrát ATB zvládáme i bez prujmů.zatim vždycky po nich srandil a ted je to ťuk ťuk dobrý.takže ani opruzeniny nemá. no jdu slejt rýži a papat a do školky. hojhoj |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
15.5.2009 11:00:16
Ahoj Leni, tak já už se pokouším dlouho přestat kojit. Jde to dost pomalu, ale úspěšně. Začala jsem tím, že jsem malému začala dávat sunar. Kojila jsem odpoledne, před spaním, v noci mockrát a ráno. Pak jsem utla to noční kojení. Sice dost řval, ale časem míň a míň. Fakt je to jen o tom vydržet. Pak jsem utla ranní kojení a teď i to před spaním. A jde to jen vždycky musím odvést pozornost na něco jiného když jdeme spinkat. Např čaj do ruky, medvídka mezi nás když si leháme aby ho to nelákalo. teď kojím jen po obědě před usnutím. Ale do 14 dnů to chci taky utnout. Myslím, že to půjde. Držím ti palečky ať to zvládneš bez velkého stresu a křiku.
|
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
15.5.2009 10:50:50
Tak jsem to nezvládla. Po třetím probuzení jsem ju nakojila.
![]() ![]() ![]() Prsa jsem už měla nalité k prasknutí a možná proto mě ani neboleli ty bradavky. Teď jdem na kontrolu k doktorce. Kačka je celá opruzená, myslím, že je to těma antibiotikama. Holky ten průvod vám závidím, šla bych hned. Hezky si to užijte ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
15.5.2009 10:17:04
No, tak my nejdem
. Teď mi volal chlap, že se domlouval tady se známejma a že oni nemůžou jít kvůli malýmu-je mu rok a dva měsíce-že jim tak dlouho nevydrží. Chjo, to někdo dělá ciráty ![]() ![]() ![]() . Já mám tu kámošku ráda, ale oni prostě malýmu jedou stejnej denní režim a neuhnou mu s ním o píď. Já jsem v tomhle jiná. Prostě se přizpůsobuju situaci. A i děti. Chápu, že to někdo má v tý hlavě srovnaný jinak a je mi to jedno, ale štve mě, že ona teda dá spát malýho a bude s ním doma a její manžel půjde s dětma na pivovarskou louku koukat a my jdem s nima. Mě to štve, ale co, dějou se horší věci. Zase si taky nemůžu pořád prosazovat svojí. Ale od příštího roka to prostě prosadím, jestli oni nebudou chtít jít, tak ať si jsou doma a stojej si na louce, ale já s klukama chodit budu. Blbý je, že jsme to řešili takhle až dneska. Příště to všem oznámím měsíc dopředu . Loni jsme byli s klukama na ohňostroji a líbilo se jim to. To jsem měla Mišáka v šátku. Ten průvod jsme ale nešli, tak jsem se těšila. No tak od příště . Tak ahooooj |
|
|
15.5.2009 9:23:26
ahojte
leni máš krásnou holčičku zavidím to strojení do šatiček .a přeju hodně uspěchů při přestávání kojení.kamarádka to vyřešila tak,že dala holčičky na víkend k babičce a odjeli s manželem.do pondělí bylo prso zapomenuto.mirko jde se z Husova náměstí ve 21 hod.směr Smetanovo nábřeží.a ve 22 je ten ohňostroj.já co mám děti chodím pokaždý .mě se to líbí.jako malá jsem byla jen 2x a pak mi mama řekla ať se koukám z okna .tak to svejm dětem chci vynahradit. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
15.5.2009 7:43:10
Léňo, tak hodně sil. Prej má k malé v noci vstávat manžel a ukonejšit jí on, toho nemá spojeného s kojením. Piš, jak jste na tom. Fotky jsou krásný
.Dani, odkud se jde ten průvod? |
|
|
14.5.2009 22:47:37
Dany taky se přidám a vložím nějaké fotky.
![]() ![]() ![]() |
|
|
14.5.2009 22:40:05
Ahojte.
Dneska jsem se rozhodla, že přestanu kojit. Odpoledne jsem Kaču uspala zpěvem. Řvala asi 10 minut. Večer ji uspal manžel na balóně. Teď nás čeká to nejhorší, noc. Bojím se, že to vzdám a budu zase na začátku.![]() |
|
|
14.5.2009 13:55:29
nabrala jsem celkem asi 3-4 ml.příště to zkusím šoupnout ho do vany.
no na kole jezdí tatínek,já kolo nemám a zas tak mě to neba.takže když jede taťka bere malýho sebou v sedačce,a co jsem si to zkoušela je to docela makačka.jinak chodíme na dlouhé procházky s kočárema na krátké bez.zítra máme u nás lampionový pruvod od 9 ti večer a ve 22 je ohňostroj,tak jsme po dlouhém přemýšlení rozhodli že pujde i Sebík,teda pojede v kočáru.když bude chtít spát bude spát a na ohňostroj se vzbudí.rámus mu nevadí-vyzkoušeno na střelnici.a světýlka se mu budou100% líbit.a pro jednou to přežijem.třeba bude pak druhý den dýl spát?????? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.