| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 42217  [Dalších 41707 >>]
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

pohoda

25.7.2008 11:29:42
Ahojky holčiny...
jupíí mám pohodu chvili,manžel má dneska volno,takže dneska jsme si tak nějak pospali,ráno manžel udělal snídani a šli jsme zase s malým spát na tu hodku a půl a ted jsem je vyhnala nakoupit a koupit kytičku babičce,jdeme navečer na 50tiny.
Vypiju si kafé a zapnu fritak,manžel naložil kuřecí maso a je oběd hotov,akorát malému musím něco pomixovat.
No k tomu dbaní o sebe,tak já se trochu snažím,nebot při porodu jsem měla hnědé vlasy,pak jsem šla do červena a pak mě to nebavilo,tak jsem to postupně stahovala,že jsu zase bloncka,takže to vypadá po měsíci blbě,takže ségra mi to vždy dobarvuje,maluji se jak kdy,ale jo...vlasy dám do čelenky a to je vše.;)
Dala jsem Vám nějaké fotečky na listopadky.
Miru krásnou dovču!!!!!
:-D:-DJdu si uvařit to kafčo.:-D
daniela Králová 82794

Re: ahojky

25.7.2008 9:26:54
ahojda.tak 20 minut samostatného hraní je taky pěkný:-D.já mám asi tu výhodu,že Dada je už velký kluk a bráchu taky docela zabaví.někdy si v pokojíčku hrajou i půl hodiny a je klid,akorát teď mu malej začíná lézt k hračkám,tak je někdy problém.tuhle Dada Sebíka tahl za nohy pryč od autodráhy za nohy přes půl pokoje:-D

jinak já o sebe dbám asi tak jako vy co jste psali.tak max.řasenka do města a občas make up.+ vlasy do culíku.a padaj mi ukrutně a to už jsem je docela zkrátila a prostříhala,no stejně jich padá dost.ale zase jich mam hodně a jestě dost vlnitý,tak to není ani znátR^
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

25.7.2008 8:16:29
Holky, k tomu společnému albu jsem se zatím nedostala, ale už se tam chystám.Taky poprosím o přátelství:-)
Mirko77 příjde mi, že Mišáček se dožadoje hodně tvé pozornosti stejně jako můj Ondrášek. Nemusí být pořád na rukách, stačí mu když se mu trošku věnuju. Takže toho potom doma moc nestihnu udělat. Když vařím a prďa sedí v jídelní židličce a já ho musím neustále nějak bavit. Někdy se sám zabaví, ale tak maximálně na 20minut. A mazel je to veliký, hlavně mamáneček. Tatínka má na blbinky a dovádění a já konejším, uklidňuju, mazlím se a uspávám....ale je mi s ním dobře~s~
Jak na sebe dbám? No řasenka musí být vždycky, jinak se bez líčidel obejdu, občas si zajdu na solárko, pracuje tam kamarádka a vždycky si ráda pohraje s malým. No a protože mám dlouhé vlasy a od porodu jsem s nima nedělala nic kromě culíku, tak se jdu příští týden ostříhat na nějaké kratší mikádo. Taky vám tak po kojení padají vlasy? Prý ostříhání jim dost odlehčí a teď jsem začala užívat BIOSIL.
Jo Mirečko hezkou dovolenou a ať sluníčko vydrží a neprší vám;)
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

24.7.2008 15:42:46
Tak jsem tam už taky přidala pár foteček. Mam z toho albíčka radost! Odkaz na hry s děťátkem je dobrej! Hned jsem to proštudovala.
Já vypadam hrozně nenamalovaná. Jsem bledej typ, bych byla jak nemocná. Ale stíham jen tak řasenku, jinak to prdim. Taky to odbývam. Chodim jak hastašák, vlasy spínam do gumičky, sem tam se sebe leknu. Stejně chodim jen tak na prochajdu za město. Tam akorát plašim zajíce.
Miru, tak ať se vám dovolená povede! Nafoť nám to. A doufám, že se pak rozepíšeš, až přijedeš. O každej zážitek se s náma podělíš.
Leňa + Dave a Kačka 32846

24.7.2008 15:39:27
Miry už jsi taky přítel. Přeju ti krásnou dovolenou, hezké počasí a sílu do noh, při šlapání na kolech. Já už valím ke kadeřnici.
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

24.7.2008 14:36:21
Miru,
přeji pěkné počasí, krásné cyklostezky a pohodičku.
Žabulka je taky dost mazlivá a tulivá, to David to neměl rád, poprvé se ke mě sám přitulil snad až v 1,5 roce..zato teď mě pořád hubičkuje, hladí, objímá a několikrát denně slyším: maminko mám tě rád :-) Nosit se taky nechtěl, přesně jak píšeš samostatná jednotka, nejlíp mu bylo na zemi, kde si mohl dělat co chtěl...

A dotaz, kde jste nakonec koupili ten kit? my se k tomu stále nedostali :(
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

24.7.2008 14:22:44
Nedbám :-). Občas mě obarví tchýně. Nemaluju. Jenom chodim čistě oblečená :-) a navoněná. To nezabere čas-hihi.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

24.7.2008 14:19:26
Ahojky mamči. Tak jsem si taky zažádala o přátelství. Ale teď tam moc nebudu, jedeme v sobotu na dovču, tak se přijdu mrknout, až se vrátíme. Jedeme k Budějicím. Nejste někdo odtamtud? Už se těším. Přišel mi úchyt ke kolu na vozík, tak už můžem bez problému kluky přehazovat. Chci si to tam pořádně natrénovat a tady už nebudu mít takový strach. Zatím jsem sama nejela, včera jsem dojedla antibiotika a teď už to tady pomalu pochystávám na dovču. Prej tam kde budem je to na kola jak dělaný. Samý cykloztezky. Já se tak těším.
Jinak dneska tady mám i osmiletýho synovce, tak je veselo :-).
My máme zatím postýlku nahoře, ale už jí dám asi doleji, kdyby se povedlo malému nějak se zvednout. A jak stojí Kačka, tak tak náš malej stojí, jenom když ho postavím. Sám nevstane. No zuby nic a Radko já si to klidně taky vyměním :-). Malej má k desíti kilům a skoro vůbec nechce bejt sám. Lezt neumí a na bříšku nebo zádech vydrží chvíli. Takže už mě chytá bederní páteř a vystřeluje mi to do pravý nohy, jak ho pořád tahám. Když si k němu lehnu na zem, tak si bude spokojeně hrát, ale běda, jak vstanu. No taky nic moc :-). No ale je tak zlatej. S Lukajdou tohle vůbec neznám. Pořád by se mazlil, pokládá si na mě hlavičku, blbnem spolu. Luky chtěl bejt samostatná jednotka. Rád ležel sám a já mu povídala. Když jsem ho měla na ruce, tak za chvíli se začal kroutit, odstrkávat a fňukat. Brzy i začal víc chtít taťku než mě a vůbec se ode mě brzy odpojil. Běžel by za každým a to že mu utírám prdku pořád já, to ho nezajímá :-). Mazlit se nechce a když, tak mi přijde, že je to takový hraný, jenom že vidí, že to tak asi má být. Přijde mi, že to dělá jen kvůli mně. Chvíli, s odstupem a hned běží pryč. Tak jsem zvědavá, jestli Mišák bude větší mazel, nebo bude taky takovej. Mějte se a já zase nakouknu, až budu mít trochu čas.
Leňa + Dave a Kačka 32846

24.7.2008 14:08:55
Gabi a Včelko jste přátelé:-)

Radko u nás je sluníčko jenom na zdi a stropě, ale venku prší;((

Až se mi děťátka vzbudí, tak jsi jdu udělat novou hlavu, škoda, že nejde vyměnit. Tak alespoň melír. Holky dbá te o sebe, nebo na to kváčete jako já? Od narození Kačky jdu poprvé ke kadeřnici. Jednou mně barvil David.:-)
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

ahojky

24.7.2008 13:49:23
Ahojky tak už jsem taky zažádala o přátelství....
No zkusím zatím Rybilku co mám doma a uvidím,budeme víc větrat.Děkuji všem za rady.
Dětičky na fotečkách jsou moc krásné a šikovné.
K těm váhám,myslím že je normální že jsou holčičky chudší,teda že mín váží.
Nic jsu v kanclu,malý ještě spí,tak jdu pracovat.Pááá:-D
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 42217  [Dalších 41707 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.