| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 1429  [Dalších 909 >>]
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
14.5.2009 13:41:35
Gabi taky přeju všechno nejlepší a hlavně nejvíc zdravíčka, protože to je nejdůležitější~x~
Dano tak to musela být prča s tím kapátkem~t~~t~~t~ kolik jsi toho nabrala?~:-D
Já to dělám tak, že si malého postavím nahatého do vany a mu se tam chce čůrat pokaždé. A chytnu moč do zkumavky. Posledně mi načůral víc a ještě jsem odlívala~t~ tak jestli to někomu pomůže, takový typ...jen nevím jak u holčiček~d~ Mě to naučili v nemocnici, protože tam to musí být všechno sterilní a nesmí se čůrat do nočníčku.
A co jinak nového? co děláváte? jezdíte na kolech? Mě to nějak chytlo. Kamarádky si teď koupili taky cyklosedačky tak plánujeme, že budeme jezdit spolu. Ale přiznám se, že jsem malého zatím nevezla. Pokaždé si ho vezl tatínek, tak mám z toho docela obavy jak mi to půjde. Ale už se těším až zase vyrazíme, protože kdyby jsme jezdili jen podle tatínkova volného času tak jedeme tak 2 krát za měsíc~;((
tak pište papa
daniela Králová 82794
14.5.2009 13:19:54
my dneska byli no KO u dr.takže malej je skoro zdravej,jen dobrat ATB,ještě by mu mohla přestat tect nudle.~d~.no měli jsme přinest moč,tak jsme zapoměli a že tedy přineseme během dopoledne.no,snahu jsme měli.od 9 do pul jedenáctý se malej 1x vyčural do nočníku-to se skoro všechno vylilo-zbylo jen kapička.a 1x se vyčural na podlahu-lino.já to tu nabírala kapátkem z podlahy~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~.ale dobrý stačilo to a moč má OK.ale kdyby to někdo viděl tak se po....smíchy.já se teď taky směju,ale s kapátkem ponořeným do loužičky na lině mi do smíchu nebylo.

tak pápá
daniela Králová 82794
14.5.2009 13:14:37
Všechno nejlepší k Tvým .. narozeninám~x~~x~~x~~x~
~z~~z~~z~~z~~z~~z~~z~~z~~z~~z~~z~
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
14.5.2009 13:05:40
Ahojky jen Vás chci pozdravit...nemám vůbec čas.Pak písnu někdy...minule jsem toho napsala hodně a smazalo se mi to a neposlala,tak jsem byla naštvaná.Pááááá pěkný víkend,dneska slavím narozky...jupíííí~:-D
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
12.5.2009 23:41:44
Dani, hezký fotky. My byli loni v Pohádkovým lese. Tak to taky mám tak, že když mám jednoho, tak je to snažší. To určitě. Ale už jsme to nějak tak po tý době skloubili i ty dva najednou. Ale já cejtím hlavně tu úlevu v tom, že už se nemusím tolik motat kolem Mišáka a je můžu se zase pořádně věnovat tomu Lukínovi. Ale tak jakoby bych najednou měla i víc síly. No to si z toho hlavně nic nedělej, že nemůžeš dát oběma tolik. To je přirozený-jsou dva-s tím se nedá nic dělat. Hlavně nepřemejšlej nad tím, že by jsi dělala něco špatně. Jinak to nejde. Nemůžeš se dvěma věnovat stejně jak jednomu. I to vyčerpání je dvakrát takové-je to lehká matematika :-). Holky, jdu spát-chrrr,chrrrrr :-)..
daniela Králová 82794
12.5.2009 13:16:55
a nedá mi to musim se pochlubit,jel na koni a to se nedávno hrozně bál a ted jezdí kaj starej koňák~t~
daniela Králová 82794
12.5.2009 13:06:13
tady malá ukázka

daniela Králová 82794
12.5.2009 13:01:19
ahojte

tak především blahopřeji Včelce k mimi~p~~x~~x~.to jste si ani neužili snažení viď?

já dostala ke dni maminek od Dády srdce s obrázkem.dělali ve školce a díky tomu jsem si vzpoměla že nějaký svátek je~f~.tak jsem aspoň popřála mamce a Ondra díky tomu volal svojí mamce.takže školka nás zachránila~t~jinak jsem taky dostala prdlačku.~j~

Mirko to je hezký že jsi spokojená.já mám pocit,že pokaždý když mám jen jedno dítě,a to je jedno který je to všechno jednodušší.přes oblékání,hraní,jídlo,povídání....prostě mi to s jedním jde líp.když jsou se mnou oba kluci najednou mám pocit,že se ani jednomu nevěnuju tak jak chci.ale asi je to jenom ten pocit.jo příští pondělí jdeme konečně do té poradny s Dádou,jenže on už se skoro nevteká,jenom šíleně odmlouvá,ale to je asi k věku,řekla bych.včera jsem z něj byla už na prášky~o~a ještě má takový řeči jak dospělej a vubec ten pohled:jako matko co blbneš,zklidni se.~t~teda to mi neřekne ale vypadá jako když si to myslí.zlatej Sebánek,to je moje slunce,i když se taky vzteká,ale je to ůůůplně jiný.mi příjde že mám toho kluka velkýho v pubertě~d~

no a jinak Sebánek se krásně rozkecává,má teď tak 1 nový slovo za 2 dny.teď za poslední týden začal říkat jooo a pán.vidí chlapa a hned pán?s otazníkem na konci.dneska řekl ryba-byba.umí dělat kozu-mee a jak dělá kůň,zvonek bim bam,hodiny tiktak,hačí-hatí..a spoustu jinýho.když se mu chce spát řekne mi hají,pápá a odejde spinkat.je snim ted sranda.

no a na pohádkovém lese super~R^soutěžili jsme,teda Dáda a vysoutěžil buřta a sladkosti.a ještě vlastně medaili.A to je co říct,on je naprosto nesoutěžní typ.no holt tam měl kámoše,tak se snažil.
ASTRUSKA-Žany94-Max07-Vendí11 39918
11.5.2009 22:50:21
Bývalá LISTOPADKA moc zdraví současné~;) a moc moc gratuluju spolubojovnici na porodním sále Včelce ke krásnému stavu!!!~z~~p~~R^ užívej si těhu a ať se daří bříšku i Dani !! Škoda-~;(( na sále se tentokrát nepotkáme,plánuju mimi za rok~2~,/Maxí vydá za dvě dítka,/tak snad se zadaří, no leda,že by jsi si střihla ještě třetí mimi~b~~:-D
Všem krásné jaro-léto,užívejte si dětiček a zase někdy papá~x~ A.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
11.5.2009 22:38:53
Já dvě kytičky :-).
Dneska jsme byli s Lukašínem u zápisu. Ve čtyřech školkách-ufff, v děšti, autobusama. Tak doufám, že nás vezmou do té naší, co bychom nejradši. I se nás ptali, kterou upřednostňujem. Tak se dozvíme příští týden. Jsem měla včera při vyplňování přihlášek špatný pocity, že už mi to moje miminko jde do školky. Jako, že už my odhází "do světa". Ale zase bych na druhou stranu byla opravdu ráda, kdyby ho vzali. Už to moc potřebuje, jít do kolektivu. Holky, já si teď ty svoje zlatíčka tak užívám :-). Je to úplně paráda. Mišák už vůbec nekňourá a hraje si a tak 20xdenně se přijde tulísknout. Je to pěknej rošťák. Pořád vymejšlí blbiny a rošťárny mu koukaj z očí :-). Vždycky něco vymyslí a už je to na něm vidět a pak běží mi to províst :-). Je to číslo a já už krásně zvládám oba a je mi takhle dobře. Mějte se hezky, ať vám dětičky dělaj radost a bříška taky-pěkně si to užívejte a ať vám není zle. Mám teď dvě těhotný kamarádky a je to hezký (když nejsem těhotná já ~t~~t~). Ahoooooooooj
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 1429  [Dalších 909 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.