Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: nezaprší a nezaprší, země praská suchem...24.7.2008 13:35:10
hmm.tak slunce tu neni,schovalo se někde
ale už neprší...čekám kdy přijdou ty tropy:-(.jdu čekat na prochazce.papa |
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
nezaprší a nezaprší, země praská suchem...24.7.2008 12:51:31
Kdo zapoměl vypnout ten kohoutek ? už mi to leze na nervy, jak je tak škaredě, nic mocse s píďatama nedá udělat.
Tak kdo máte sluníčko, pošlete ho do Ostravy!!! Gratuluju Vám k takovým krásným mírám, Žabule stále nemá ani 6500 je to takové tintítko, ale jinak je to střevle říční, leze o106, na chvilku ji někde odložím a už je fuč, někam vlezlá nebo někde postává, začínám stěhovat a odklízet věci...Vyměním Žabuli za ležaté miminko, které najdu tam, kde ho položím... Krásné fotky, Kačka je krásná, ale měla bych strach s tou postýlkou, já už jí mám víc než měsíc dole, protože jsem na dovolené našla Žabku převěšenou přes okraj, jak se poprvé postavila... Prdelky: nemažu ničím, jen, když se něco objeví tak pokud je to lehčí, tak bepahnthen, nebo ten imazol, ten opravdu zabírá. Hodně jí nechávávám s holou dupou, takže větrá o106. |
|
|
Re: pěkné dopoledne24.7.2008 11:06:40
Luci gratuluju,k plazení dopředu a k zoubku.já jsem taky chtěla na šaty za první zoubek,tak prý mám ramínko...na šaty.hahaha.
|
|
|
Re: pěkné dopoledne24.7.2008 11:04:17
sen si to odklikla moc brzo.ja taky tak ráda koukám na děti když spí.jsou jako marcipánový,tak sladký, klidný,nevinný.i ty velký děti jako je Dada když spí,tak je najednou jako miminko,hodnej a nevzteká se.
![]() |
|
|
Re: pěkné dopoledne24.7.2008 11:02:16
Leni děkuji za potvrzení
![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: pěkné dopoledne24.7.2008 10:36:32
Ahoj maminky,
to je hnusně poslední dobou, co? Ale teď jsem četla, že se k nám chystají vtrhnout tropické třicítky. Takže už se těšíme na koupání a sluníčko ![]() Včera jsme byli na 8m prohlídce. Ondrášek má 9kg a 71cm, takže tak akorát myslím...a máme 2 novinky: prcek už se plazí i dopředu a máme první zoubek, takže si asi taky pořídím nové šaty jak to tady někdo psal ![]() Fotky jsou úžasné. Ti prckové jsou opravdu andílci když tak pěkně spinkají. A Leni Kačenka už si tak sama stoupne? Šikulka hned se půjdu podívat na album listopadek, jsem zvědavá, tak zatím |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Už stojím24.7.2008 10:09:53
![]() |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: pěkné dopoledne24.7.2008 10:09:01
Ahojky Dany, tak už jsi přítel. Miluju děti, když spinkají. Mohla bych se na ně dívat celý den.
![]() |
|
|
Re: pěkné dopoledne24.7.2008 10:01:14
tohle právě dělá Sebík
![]() |
|
|
pěkné dopoledne24.7.2008 9:43:06
ahojky všem.
vcelko,na té fotce si Sebík drží pindíka .jak mu sundám plínku už ho drží.teda mamky co mate ukřičené dětičky,vydržte posílam aspoň sílu na dálku,však oni vám to jednou vynahradí. jo a že jsmekluci hromotluci,k tomu se přidávám.se mě tuhle tchýně ptala jestli jako malej nemá nadváhu ![]() ![]() NO coment.k těm opruzeninám,tak na prdku a okolí používám taky Rybilku,a teď měl prcek v jednom faldíku pupínky,tak jsem mazala na zkoučku Canestenem a už to má OK.ale jinak když byl Dada takhle malej,tak měl taky dost opruzenej pytlík a zadek a nakonec jsme to mazali fialkou,protože nic jinyho nezabíralo. A Leni už jsem si požádala o přátelství.a ty jsi moooc šikovná,já bych nevěděla jak na to ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.