| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 42217  [Dalších 41697 >>]
daniela Králová 82794

Re: nezaprší a nezaprší, země praská suchem...

24.7.2008 13:35:10
hmm.tak slunce tu neni,schovalo se někde;((ale už neprší...čekám kdy přijdou ty tropy:-(.jdu čekat na prochazce.papa
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

nezaprší a nezaprší, země praská suchem...

24.7.2008 12:51:31
Kdo zapoměl vypnout ten kohoutek ? už mi to leze na nervy, jak je tak škaredě, nic mocse s píďatama nedá udělat.
Tak kdo máte sluníčko, pošlete ho do Ostravy!!!

Gratuluju Vám k takovým krásným mírám, Žabule stále nemá ani 6500 :( je to takové tintítko, ale jinak je to střevle říční, leze o106, na chvilku ji někde odložím a už je fuč, někam vlezlá nebo někde postává, začínám stěhovat a odklízet věci...
Vyměním Žabuli za ležaté miminko, které najdu tam, kde ho položím...

Krásné fotky, Kačka je krásná, ale měla bych strach s tou postýlkou, já už jí mám víc než měsíc dole, protože jsem na dovolené našla Žabku převěšenou přes okraj, jak se poprvé postavila...

Prdelky: nemažu ničím, jen, když se něco objeví tak pokud je to lehčí, tak bepahnthen, nebo ten imazol, ten opravdu zabírá. Hodně jí nechávávám s holou dupou, takže větrá o106.
daniela Králová 82794

Re: pěkné dopoledne

24.7.2008 11:06:40
Luci gratuluju,k plazení dopředu a k zoubku.já jsem taky chtěla na šaty za první zoubek,tak prý mám ramínko...na šaty.hahaha.
daniela Králová 82794

24.7.2008 11:04:17
sen si to odklikla moc brzo.ja taky tak ráda koukám na děti když spí.jsou jako marcipánový,tak sladký, klidný,nevinný.i ty velký děti jako je Dada když spí,tak je najednou jako miminko,hodnej a nevzteká se.~s~
daniela Králová 82794

24.7.2008 11:02:16
Leni děkuji za potvrzení;)
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

24.7.2008 10:36:32
Ahoj maminky,
to je hnusně poslední dobou, co? Ale teď jsem četla, že se k nám chystají vtrhnout tropické třicítky. Takže už se těšíme na koupání a sluníčko:-)

Včera jsme byli na 8m prohlídce. Ondrášek má 9kg a 71cm, takže tak akorát myslím...a máme 2 novinky: prcek už se plazí i dopředu a máme první zoubek, takže si asi taky pořídím nové šaty jak to tady někdo psal:-D

Fotky jsou úžasné. Ti prckové jsou opravdu andílci když tak pěkně spinkají. A Leni Kačenka už si tak sama stoupne? Šikulka;) hned se půjdu podívat na album listopadek, jsem zvědavá, tak zatím
Leňa + Dave a Kačka 32846

Už stojím

24.7.2008 10:09:53
Leňa + Dave a Kačka 32846

24.7.2008 10:09:01
Ahojky Dany, tak už jsi přítel. Miluju děti, když spinkají. Mohla bych se na ně dívat celý den.;)
daniela Králová 82794

24.7.2008 10:01:14
tohle právě dělá Sebík
daniela Králová 82794

pěkné dopoledne

24.7.2008 9:43:06
ahojky všem.
vcelko,na té fotce si Sebík drží pindíka:-D.jak mu sundám plínku už ho drží.
teda mamky co mate ukřičené dětičky,vydržte posílam aspoň sílu na dálku,však oni vám to jednou vynahradí.
jo a že jsmekluci hromotluci,k tomu se přidávám.se mě tuhle tchýně ptala jestli jako malej nemá nadváhu;((;((;((NO coment.
k těm opruzeninám,tak na prdku a okolí používám taky Rybilku,a teď měl prcek v jednom faldíku pupínky,tak jsem mazala na zkoučku Canestenem a už to má OK.ale jinak když byl Dada takhle malej,tak měl taky dost opruzenej pytlík a zadek a nakonec jsme to mazali fialkou,protože nic jinyho nezabíralo.
A Leni už jsem si požádala o přátelství.a ty jsi moooc šikovná,já bych nevěděla jak na toR^R^
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 42217  [Dalších 41697 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.