Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
8.5.2009 12:36:08
Jen na skok. Dani, to se to někdy sejde, to je hrozný. Tak ať už je líp.
Leni, posílám hodně sil, dneska zrovna mám na rozdávání. Jojo, to jsou ty věci, které si nematka neumí představit, když je ženská na mateřský, zavřená s nemocnejma dětma a její největší "zábava" je, že je popotahuje po bytě a konejší. To mě taky ničí. Já toho moc s dětma doma neudělám, spíš jsme venku a když doma, tak mi pomáhaj a nebo si už hrajou samy. Takové to stavění kostek jsem si užila s Lukajdou a teď mi přijde, že na to už nemám čas. Ale třeba si rádi posílaj auta, nebo hází míčem. Do zblbnutí, ale baví je to. Nebo jim pustim morče a oni ho nahání. Morče vyhrává a zabavení jsou všichni . |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
7.5.2009 22:26:50
Teda Dany to je síla. Vím, že se to nedá srovnávat, ale minulý týden jsme byli pomáhat známým se stěhování. Manžel stěhoval a já byla před domem na hřišti mezi panelákama. Byli jsme tam jen my. Odrážedlo zaparkované na chodníku naproti parkoviště. Nějací lidi jak odjížděli z parkoviště to odrážedlo naložili a odjeli. Říkám nedá se to srovnávat. Je to hrozné co je děje.
My jsme včera měli taky dlouhou noc. Doktorka předepsala Kačce Propanzin, prej aby spala, ale na ní to mělo opačný efekt. Byla jak šílená, jako by měla i nějaké halucinace. Pořád chtěla prso, já už jsem nemohla. Na střídačku jsem ju kojila 5 hodin. Musím to doktorce na kontrole říct, jsem zvědavá co mi řekne. Vůbec dneska byl děsný den. Už mám ponorku, jsem nemocná... a Kača mi celý den visela na noze a nechce nic jíst. Pořád jenom hama mama hama mama a leze mi pod tričko. Jak jsem s něma zavřená týden sama doma, už nevím jak je zabavit. To mě užírá. Holky co baví Vaše děti? |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
7.5.2009 13:41:38
zaparkovaný jsme ho měli kousek od domu.jenže přes stromy na tam nevidíme.ale stejně všude okolo jsou domy lidi...za bílího dne...
taky přeju Ondráškovi ať se mu už uleví.mě se teď malej vzbudil-spal od rána od9 ti a v jednu už jsem nevydržela a vzbudila ho.taky dostal jen polívku,nic jinýho nechtěl.ale už vypadá 100%líp.bez teploty,směje se chodí tu a vykládá,tančí a jo dostal lentilky když je nemocnej.zítra jsme měli jít všichni na pohádkovej les,tak pujdu jenom já s Dádou.tak má aspoň ty bonbonky no. |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
7.5.2009 13:10:15
Dano to hrůza
![]() kde jste to auto měli zaparkované? a máte to nějak pojištěné??? to je strašné, my bydlíme v bytě, ale máme naštěstí garáž, tady se taky hodně krade ![]() Sebíkovi přejeme ať se co nejdřív uzdraví My se taky máme na houby. Už třetí noc nám Ondrášek proplakal. Manžel spí v obyváku, ale i přes to se moc nevyspal. Snad už bude brzy klid. Dneska mi snědl Ondrášek alespoň Lipánek, ale oběd už nechtěl. Kousat nemůže vůbec. Tak mu půjdu za chvilku ohřát polévečku. Snad si dá. On jenom pořád pije. ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
7.5.2009 10:24:13
ahoj po dlouhé době.
tak já teda dětské prádlo zvlášť neperu,peru v gelech.ted zrovna v Rexovi ale už ho nechci.zustávají na oblečení skvrny od trávy,hlíny...tak mám teď Ďáblíka na skvrny a uvidíme... fusky dávám protože v ložnici netopíme a děti jsou furt odkopaný.nebo má Sebík overálek. no jinak se máme jak ve zlým snu.v sobotu nám někdo ukradl auto,dopoledne za bílího dne. ![]() ![]() ![]() ![]() a Sebík má od ůterý teploty,teda horečky...dnes u dr.diagnoza hnisavá angína.takže zase ATB.chůdě teď zase spí.tenhle rok mi připadá jak z hororru.tak snad jednou bude líp. papa |
|
|
6.5.2009 16:55:48
Ahoj Luci, Kačce lezly 4 stoličky najednou a taky to měla zkrvavené. Měla i horečky, tak jsem jí dávala panadol, který je i od bolesti. Drž se.
|
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
6.5.2009 11:58:08
Ahojte holky, zdravím...
...my pereme v tekutém prášku už nějakou dobu. Je v něm zrovna aviváž. Ponožečky taky nedávám. A když je chladněji nebo je nachlazený tak spinká v overálku. Maminky máte některá zkušennost s krvácením dásní při prořezávání zoubků?? My máme 10 zubů. Teď začaly růst další a nějak víc to bolí než jindy, malý kvůli tomu ani nejí. Docela mě to trápí. Zkoušela jsem mu dásna namazat tím gelem, ale začaly mu dost krvácet dásna. Já už nevím jak mu ulevit. A skoro celou noc nám proplakal. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
5.5.2009 22:16:46
Ahojky, já peru taky v prášku. Ponožky už nedávám. Buď má pyžámko bez ponožek, nebo máme ještě dvoje větší dupačky, tak ty. Joo, Léňo, já taky takhle jedla, ale co je Míšule na světě, tak se to ve mně nějak otočilo
. |
|
|
5.5.2009 15:45:32
Ahojte
Já peru v normálním prášku, akorát děckám peru zvlášť. Nejvíc mě naštve matka, když mi dává pračku a míchá všechno dohromady. Ona by za mě totiž dělala nejradši všechno. Asi si myslí, že jsu nesvéprávná a neschopná. Na spaní ponožky nedávám. Spí v overalu. Ale ani Davídek nespí s ponožkami a ani my. Miry já jsem taky měla obavu z raka. Díky bohu, že jsu jen tlustá. Ale ten doktor, který mi dělal to sono vypadal zklamaně, že tam nic nenašel. To, že ses dala na vegetariánství je čistě tvoje věc a já ti můžu jen fandit ať ti to vydrží. Já jím strašně nezdravě a špatně. Neumím si pořádně sestavit jídelníček a hodně solím. Jsem naložená v soli. |
| Valsi | 82350 |
|
|
4.5.2009 21:35:18
Ahoj Hanko,
my uz nejakou dobu pereme v normalnim pracim prasku (nebo gelu)..vetsinou v Arielu (a to ma mala atop.ekzem a nic ji to nedela). S ponozkama na noc to delam tak ze mala ma na spinkani takove to pyzamo i s tapkama (overal nebo jak se to jmenuje)...takze ted spi v tom a v zime jsem ji na to jeste davala ponozky. Ona se totiz v noci strasne mele takze je skoro porad odkryta :-( Ale obecne s tim oblekanim porad resim jestli spravne oblekam...ja jsem zmrzlik tak chodim nabalena i v lete ale ten muj chlap zase naopak i v zime chodi v kratkem rukavu..tak se docela dohadujeme kdyz malou oblekam ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.