Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Valsi | 82350 |
|
|
Re: Maminkám23.7.2008 15:35:42
Ahoj vcelko,
byla byla...neboj ze nesleduju deni ale nejak nebyl cas a energie sem neco vyplodit :-( Ten muj malej netvor mi dava zabrat...v noci rve a pres den taky (koupili jsme ohradku ale myslim ze to bylo zbytecne protoze cokoliv jineho nez noseni na ruce se ji nelibi). Ale uz jsem zrovna nasla na netu jak odbourat to nocni kojeni (kojim cca kazdou hodinu)...tak se snad potom konecne trosku vyspim a budu jako rybicka ![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Maminkám23.7.2008 15:19:18
Ahojte!
Brabenec děkujeme za odkaz. Je jsou tam užitečné informace, nejen o baštění.Dani, ženicha nemáme. Zatim. ![]() že bysme to zpunktovali jako to bylo dřív. A na tý koupací Sebíkovo fotce - copak to dělá s levou ručičkou ![]() Gábi, loďka od taťky i koupající Tomík ![]() ![]() vodičky se nebojí. Hani, Prokůpek už je tak zubatej!!!! sedmej - já zírám! a ať se líbánky povedou a trvají co nejdéle. Radko,já ti to souznění s přírodou, odvahu a celou rodinu pro to nadšenou závidim. A taky tu "mama" . Škoda, že nejsou fotky, ale určitě budete mít brzo další výlet, tak si na nás vzpomeneš ![]() Miru, film Můj život beze mě neznam, je to film starší nebo novej? Valsi, no konečně, ahoj holka! Jsi tu dlouho nebyla! No a Ondrášek. Ten má oči přes celou hlavu! Fotka nádherná, jako od umělce. Miruš a Dani, máte obě doma moc hezký kluky! A Leni má doma krásnej páreček i vanu! Společné album dobrý nápad! ![]() ![]() hmmm a jak na to? Jinak já jsem určitě PRO. |
| Valsi | 82350 |
|
|
kontrola a jine23.7.2008 14:43:17
Ahoj holky,
taky jsme byly na 8mesicni kontrole...mala ma jen 7,04kg ale prej je to podle tabulek dobry rikala doktorka(kdyz tak ctu kolik vazej tady ostatni miminka tak mi to prijde hodne malo).Kolik meri nevim protoze nas doktorka nemeri:-( Papa docela pekne...kojim porad pres den kazde 2hodiny + v poledne masozeleninove sklenicky + odpoledne ovocne presnidavky a vecer kasi (vsechno pokazde jeste dokojime)..v noci kojim snad kazdou hodinu :-(( ted chci zacit davat dopoledne jogurt ale nevim kterej :-( Divim se ze neni poradnej cvalda. Ten Vigantol prej se kape do 1roku ..do ted jsme kapali 2kapicky a ted mame davat 1. Jinak s lezenim mame jeste klid protoze mala se teprve pretaci a peruje na kolinkach. PS: vcera jsem konecne objevila proriznutej prvni zoubek tak uz premejslim co si koupim noveho na sebe )) |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: Kačka v sedátku do vany23.7.2008 12:51:47
Leni děti ve vaně jsou krásný.hmmm vana taky
.zááávidíím.k tomu albu,já bych byla klidně pro,ale neumim to. |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Kačka v sedátku do vany23.7.2008 11:28:06
![]() |
|
|
Naše společné album23.7.2008 11:22:26
Holky co kdyby jsme si založily tady na rodině společné album, kde si můžem např. psát odkazy na zajímavé stránky, rady, tipy, recepty na dobrůtky ....měly bysme přehled a nemusely bysme odkazy dohledávat v diskuzi.
A fotky které budou zahleslované jen pro nás atd. ![]() |
|
|
Ahojky23.7.2008 11:11:02
Lucinko Ondrášek je šikula. Velice hezká fotka. Jak na reklamu, co si nezapomenout přibalit na cesty.
Gabi tak co karneval? Počasí Vám krásně vyšlo. My jsme vyrazili na piknik přes hory, lesy až na louku na Kundlov. Malá v Manduce byla hodná celé 3 hodiny. Já to říkám pořád, když se celý den nosí na rukách, tak ani nezařve. Miry Mikuláška v červenci vidím poprvé. Já mám doma akorát čerty a celý rok. Dany kluci jsou parádní parťáci. A my jdem na osmiměsíční příští týden. |
|
|
Re: jinak...23.7.2008 10:35:26
takhle vypada prcek po jídle
![]() ![]() a tak si kluci hrajou s miminkovskejma hračkama ![]() |
|
|
Re: jinak...23.7.2008 10:22:46
ahoj všichni.fotečky krásný a úžasný
.my byli v pondělí na 8 měsíční kontrole.tak mame 9500g a 75cm.pojistky na šuplíky už mame,přeorganizovala jsem v kuchyni špajz-prcek si vytahl-strouhanku,mouku a krupici co byla dole .teď tam jsou hrnce.jen nevim jak mu vysvětlit že koš na odpadky a boty v předsíni se NEOKUSUJOU.už se dostane fakt všude.ještě v pondělí mu to na lině klouzalo,no,už to zvládá i tam.na jednu stranu mám obr radost,ale na druhou si připadám jako hlídač...ale to určitě znáte jinak na to že malej pije jen jednou za 24 hodin mlíko sem se ptala a je to prý v poho,když už mu dávám jogurt.no a na Vigantol jsem se zapoměla zeptat. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: jinak...22.7.2008 23:55:43
Už jste viděli Mikuláška v červenci?
![]() ![]() A takhle mi pomáhá Mišák při notebookování ![]() ![]() Dobrou noc.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.