| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 42217  [Dalších 41647 >>]
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

znova at z toho něco máte :-)

18.7.2008 21:05:43

koupáničko

18.7.2008 21:02:39
Mimochodem Tomík ještě ted nespí po mlíku,tak jsu zvědavá jak bude spát v noci.
Táta koupil první hračku Tomáškovi,tak se Vám musíme pochlubit...:-)
daniela Králová 82794

Re: ahojky

18.7.2008 20:11:17
ahojky.bramboračku zkusim,a jsem rada že Tomáškovi rajská chutnala.k těm kaším.tak Dada na noc kaši nesnášel,spal po ní večer tak do pulnocia pak už se budil po2 hodinach.takže nic moc.a Sebík večer spucne porci a spí až do 5 ti do rána.teda když ho netrápí něco jiného

nedá mi to a dam sem jednu koupací fotku

ahojky

18.7.2008 18:52:32
Miru ty i malému už používáš koření???
Jinak dneska jsem dělala tu rajskou polévku malému a super si mnamkal,teda on hltá všechno co mu dám,zdá se mi někdy že mě sní.Dneska večer dostane malý jen mléko,mám teda to od Nutrilonu Good Nihgt,tak jsu zvědavá.
Leni ten film byl super!!Je to prostě od Jakubiska,takže jsem z toho byla po filmu hodně rozpolcená zda se mi to líbilo nebo ne,protože jsem četla knížku a ta byla taková temnější než ten film,spíš naopak mi tam v tom filmu přišlo,že Jakubisko trošku Bathory očistil.No ale je vidět že je v tom hodně peněz,moc se nám to líbilo.
Zítra se jedeme podívat do Uh.Hradiště na karneval Radia Čas,tak se těším,teda pokud nebude pršet.
Ták pá a pěknou noc.Chlapy jsou ted venku,tak si jdu uvařit kafé.
:-D:-D
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Bramboračka..

18.7.2008 16:19:24
Koupíme jeden tácek se zeleninou. Doma zeleninu oloupu, omyju, nasekám a hodím do hrnce. K tomu přidám brambory-tak tři-na malé kostičky. Jako koření dám kmín, majoránku a vařím. Někdy i muškátový oříšek. Když je vařeno, odendám do mixeru díl pro Mišáka, přidám trošku másla a rozmixuju. To je hotová polévka co se vaření týče. A když už chci dát na talíř, tak přímo tu porcičku, co budu Míšovi dávat, tak zahustím instantní rýžovou kaší od Nestlé. To co mám v lednici, mám nezahuštěné. No a nám ten zbytek dodělám s olejovou jíškou :-).
Jinak já mám u obou dětí zkušenost, že ať jim večer dám cokoli, tak se budí stejně. Ba naopak, jak se říkalo, dát dítěti pořádně najíst hustý kaše a hodně, ať spí celou noc, tak u nás spíš ty děti brečely, že je asi bolelo bříško. Takže já dávám normální porci Sunaru. U nás normální je 6odměrek+180mlvody :-).
daniela Králová 82794

Re: pozdrav

18.7.2008 13:16:42
včeklo.už mate ženicha pro malou??my se hlásíme:-D:-D a Leni Tony je dobrej,ale doma bych ho nechtělaR^papa.musím se jít podívat do plínky-NĚKDO MI TU SMDRÍ:-©
daniela Králová 82794

18.7.2008 13:12:00
ahoj mamky.tak jsme včera podnikly výlet s bratrancem a rodinkou.mají dva kluky 7 a 4,5 roku,takže parťáci k Dádovi.byli jsme se kouknout v Dolském mlýně+ procházka 6 km(prý se tam točila Pyšná princezna).krásně jsme si užili a napapkali boruvek a malin.a dokonce ani kluci nefňukaliR^.zato večír jsme vytuhli brzo.jen Seba,ten se vezl,tak se 2x vzbudil v noci.k tomu jídlu,mlíku...malej nechce přes den mlíko.prostě ho do něj nedostanu.kolem 9 h jogurt,k obědu zelenina s masem nebo bez,okolo 16 h přesnídávka,nebo ovoce a v 19h kaše a to mlíko si dá až tak kolem 3-5 ráno cca 150ml.přes den si to prostě nevezme.zdá se mi to málo.v pondělí jdem na kontrolu tak se poradím s Dr.ale jinak se mi zdá v pohodě,jako že mu nic neschází.no a na noc ho oblékám podle počasí,při vedrech jen tričko+ plínka a jinak pyžámko nebo overalek.a přikreju dekou-stejně se odkopá.no a polštářek mame jen povlečení k jeho dece.bez výplně,jen aby to lahodilo oku:-D
Leňa + Dave a Kačka 32846

18.7.2008 10:42:28
Ahoj Gabi, jaká ta Bathory byla, stojí to za to? Chystáme se na to se sestrou do Zlatého jablka. V úterý jsme byli na Hancockovi.
brabenec+Adélka 72965

Re: pošlete sluníčko!

18.7.2008 8:39:22
Ještě ten odkaz:-)http://pidisrpnatka.webgarden.cz/co-a-priblizne-kdy-dite-uz-muze
Zatím se mějte kráááásně:-))
brabenec+Adélka 72965

Re: pošlete sluníčko!

18.7.2008 8:38:26
Ahoj,
doufám,že se mi povede vložit odkaz na jednu stránku,kde jsou vzory jídelníčků a tam jsem právě vyčetla ten žloutek kvůli vitamínu B.Adélka ho teda baští s nadšením:-)
Jinak jak jsem psala,že v 18h je kaše a kolem 20h mlíčko,tak podle zdr.sestry by jí to mělo stačit na celou noc,ale mezi 1-3h mi stejně vypije ještě 120ml mlíka.Občas zabručí kvůli dudlíku,ale dá se říct,že máme noci v pohodě.
Jen včera jsem našla zoubek!!Tedy minišpičičku,ale žádný velký pláč nebo tak nebylo nic.Jen je poslední dva dny mrzutá,ale myslela jsem,že je to počasí,protože nechodíme kvůli dešti tolik ven a zuby by mě nenapadli.Tak jsem ráda,že to Áďule takhle zvládla.:-)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 42217  [Dalších 41647 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.