| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 42217  [Dalších 41637 >>]
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

děti

18.7.2008 7:04:08
Danuška je moc krásná holčička.
Jinak co oblékám do postýlky,normálně pyžamko nebo overalek s dlouhýma nohavicema a přikriji prcka zas peřinou,jak se odkoope,tak je odkopaný,to nechávám na něm,vždy ho přikriju,ale zase vím že když je odkopaný a má pyžamko,že mu nebude zima,protože já se snažím mít otevřené okno v noci.
No k jídlu,my jíme ráno,ted tak kolem šesté,protože Tomík se budí čím dál tím dřív...mléko,Nutrilon 2,pak kolem 9,30 ovocnou přesnídavku nebo co uvařím rýži s ovocem,vločky s ovocem,...pak kolem jedné zeleninový,od včera i masozeleninový příkrm,pak kolem 17hod mléko-Sunar,a večer kaši,kolem 19hod...chtěla jsem se zeptat,máte některá která nekojíte odzkoušené že je lepší dát na noc mléko než kaši????????;(( Zkusím to tenhle víken dávat na opak,protože malý se v noci vzbudí i 5krát,takové neklidné spaní,dudlík apod.~f~

děti

18.7.2008 7:03:51
Danuška je moc krásná holčička.
Jinak co oblékám do postýlky,normálně pyžamko nebo overalek s dlouhýma nohavicema a přikriji prcka zas peřinou,jak se odkoope,tak je odkopaný,to nechávám na něm,vždy ho přikriju,ale zase vím že když je odkopaný a má pyžamko,že mu nebude zima,protože já se snažím mít otevřené okno v noci.
No k jídlu,my jíme ráno,ted tak kolem šesté,protože Tomík se budí čím dál tím dřív...mléko,Nutrilon 2,pak kolem 9,30 ovocnou přesnídavku nebo co uvařím rýži s ovocem,vločky s ovocem,...pak kolem jedné zeleninový,od včera i masozeleninový příkrm,pak kolem 17hod mléko-Sunar,a večer kaši,kolem 19hod...chtěla jsem se zeptat,máte některá která nekojíte odzkoušené že je lepší dát na noc mléko než kaši????????;(( Zkusím to tenhle víken dávat na opak,protože malý se v noci vzbudí i 5krát,takové neklidné spaní,dudlík apod.~f~

pozdrav

18.7.2008 6:55:00
Ahojky holky,včera jsem si přečetla všechny články než jsem dala malocha spat,ale pak jsme šli z manželem do kina na Bathory,takže už pak nic.Tak to musím hned napravit.
Miruš77 prosím napiš mi detailně tu bramboračku...:-D
Hanka+Prokůpek 8.11.07 83276

pošlete sluníčko!

17.7.2008 20:59:11
Opět samé krásné fotečky!!!Leni a Luci,tak to já prcka na noc pěkně navlíkám,ale je to asi i tím,že mi je vždy po kojení pěkná zima:(Polštářek zatím nemáme.Brabenečku díky za pomoc ohledně večerní kašičky a písni prosím ještě jak dáváš ten žloutek,kdy a proč vůbec???Sladké sny jdu do hajan!Pa Hanka-Rolnička:-©
Leňa + Dave a Kačka 32846

Re: Danielka malá včelka

17.7.2008 14:35:10
Miry77 on je v té ikonce Davídek.
Leňa + Dave a Kačka 32846

Re: Danielka malá včelka

17.7.2008 14:12:01
Včelko Danielka je fakt kočička, nejvíc mě dostávají ty oči a řasy, krasavica. A taky ji krásně oblíkáš. Já se v oblíkaní Kačky vyžívám, pořád bych jí něco kupovala a převlíkala ji. Sama nosím tepláky a manželovo tričko.
Po tom včerejším pádu jsme se rozhodli předělat ložnici. Mám za úkol do večera vyklidit skříně. Zrušíme je a dáme tam postýlku. Je to pro nás nutnost, jelikož Káča je fakt dílo. Nic ji v pádu nezabrání ani barikády z peřin. Bude to zkouška ohněm. Ona postýlku nesnáší. Davídek spal sám až ve 3 letech.
Stejně jako rolničku by mě zajímalo, co oblíkáte na noc a čím přikrýváte děti v postýlkách a dáváte už polštářek? Díky. Já jsem Kačku u nás přikrývala svoji peřinou, pořád se odkopává. A spí v bodýčku. Jestli nebudu muset koupit spací pytel.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

Re: baštění

17.7.2008 10:18:43
Včelko, Danielka je moc krásná holčička - vím jistě, že Ondráškovi by se líbila. Je to sranda když jsem s kamarádkama a dáme k sobě naše dětičky, vždycky se moc nasmějeme jak na sebe sahají a ksichtí se:-)
Jinak maminky, všechny fotečky jsou bezvadné, někdy si vezmu malého k počítači a ukazuji mu je a on se směje.

Včelko k tomu kojení. Já jsem na tom bývala podobně. Dlouho jsem kojila co 2-3hodiny a prsa se mi nějak moc nenalívala, teď co mám větší časové odstupy se mi vždy nalijou mlíčkem. Kojím v 7h, potom v 10h, někdy po obědě aby malý usnul, pak asi ve 4h, po koupání asi v 8h a během noci párkrát. Teď jsem zavedla před spaním kaše a doufám, že už během noci nebude chtít tolik pít. Nenapsala jsem, že dávám masozeleninku na oběd a jednu svačinku za den. Malý mi ale moc nechce papat ovoce tak doufám, že mu brzy příjde na chuť.

Leni pády z postele známe už 3 a pokaždé to bylo dobré, já pořád říkám, že ty dětičky jsou gumové:-D

A rolničko, já jsem dávala na noc pyžamko, teď v létě dávám jen bodíčko a nedám ani ponožečky, malý mi lépe spí s holýma nožičkama, ale zakrývám ho peřinou a to se stejně odkope když je mu horko (on je po mě).

Tak snad jsem tu nic nezamotala. Mějte se pěkně~s~
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

Danielka malá včelka

17.7.2008 9:43:42

Re: baštění

17.7.2008 9:35:22
CO SEM TO NAPSALA!!!!!~f~~f~~f~:-©
"NEVIPIJE" sem to včera napsala trefně, že jsem nekulturní slepice.

baštění

17.7.2008 9:34:10
Teď jsem se úplně orosila. Z toho, jak my špatně baštíme. Probůh. My mlíčkujem o100 6. Po 2, 3 hoďkách, před usínáním, v noci. Ale moc toho asi nevipije, protože už dloho jsem neměla prsa nalitý. A příkrmy jen tak jednou, dvakrát za den. Teď, jak má Danka teplůtky, tak je to jen pár lžiček, asi na to nemá chuť. Tak jí ani nenutim, ať si nevybuduje odpor k jídlu.
Miru77, ať jsi brzičko zdravá! A to je zajímavý, s tim snem, jako by byla Tvoje švagrová Mišulkovo anděl strážnej.
Leni, taky jsme zažili pád z postele. Je to blbý. Ale stejně postelujeme dál, jen teď už za každou cenu mezi mnou a dítětem zeď a nebo taťka. I kdyby jsme měli lehnout napříč poslelí. A to kňourání a neusínání přes den - úplně znam a chápu!!!!!!!!!!!! Ať si hraješ a věnuješ, ať je dítko syté či ne, uspat nejde a co s tim. Je to zkouška nervů pořádná! Ale řídim se pokyny z letadla, jak tu někdo psal. Moc dobrá rada to byla, ani už nevim od koho, nebylas to náhodou ty sama? Tak si začnu zpívat a nebo pustim rádio (drobet víc nahlas) a nebo si sednu na zem s knížkou a ona se přileze přitulit, už jen ze zvědavosti.:-D
A o Vojtovce já toho moc nevim, tak se nevyjadřuju. Ono každý mimi má své tempo, podle temperamentu. A jestli leží na zádíčkách 8 měsíců, tak jim asi pohyb nechybí, ona je zvědavost jednou se otočit přinutí. A nebo právě ta nuda na zádíčkách. Se mi to mluví, kdybych to řešila, tak je to taky jiný. Já si zas říkam, že je lepší, když se co nejdřív začne dítko dorozumívat. Moc se těšim, až mi bude moci vysvětlit, co zrovna chce a nechce, co potřebuje a ne brečení a kňourání. Někdy to prostě nepoznam. A moc se těšim, až si pokecáme!
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 42217  [Dalších 41637 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.