Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
Vojtovka17.7.2008 8:38:22
Ahojky,
tak koukám,že názorů na cvičení a necvičení je hodně ![]() Je fakt,že bych Adélku taky nejradši netrápila nějakým tělocvikem,ale na druhou stranu ležet 8 měsíců na zádech taky asi nic moc.No asi to tak má být a když vidím pokroky a malý výsledky a Áďule je z toho taky nakonec nadšená,že "přišla" na nový pohyb,tak mi to vynahrazuje to trápeníčko. Ale jsem ráda,že jste mi písli obě strany.I pro i ne pro Oboje trochu člověka uvolní.Jinak náš jídelníček:7h-mlíčko,9-10h ovocná přesnídávka,12-13h masozeleninka+obden žloutek(ten miluje),15-16h banán+jablko+jogurt,18h kaše(pár lžiček) a po koupání 19:30-20:30h mlíčko a v noci jednou mlíko. Zatím se mějte krásně ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: foto17.7.2008 7:12:30
Tak jsem si teď přečetla článek o Vojtovce a zjistila jsem, že náš první chlapeček podle příznaků seděl úplně ve všem, že by byl na Vojtovku vhodný. Četla jsem jen zběžně. No a mladší taky trošku, třeba do půl roku se mají děti určitě přetoči ze zad na bříško. To nedělal. Až teď. A přetáčí se dobře. To Luky se přetáčel úplně špatně, podle článku. No myslím, že i já bych Vojtovku potřebovala. Určitě využívám špatně svaly k pohybu, než by se měli. To i vím. Takže už vím, o čem Vojtovka je, ale jen zhruba.
|
|
|
Re: foto17.7.2008 6:55:41
No a Davidek taky
. Přijde mi dost podobnej se sestřičkou. Ale podle ikonky se to dá špatně soudit. |
|
|
Re: foto17.7.2008 6:54:24
Dano, já jsem Ti včera zapomněla pochválit chlapíky
. Myslela jsem na to do večera. Ale je toho tady teď tolik, k čemu chci něco napsat, že prostě nezvládám!Kluci jsou moc hezcí. Na Dadovi nebylo tolik na fotce na bazenu vidět, jak vypadá, ale je moc pěknej. A přijde mi, že jsou si podobní taky čumáčkama . |
|
|
Re: jídelní židle16.7.2008 21:35:46
Gabi, židle je pěkná. My máme tu hoooodně starou dřevěnou se stolečkem. Tu, jak jsme v ní byli i my
. Do té ještě nemůžu dávat. Dávám do chodítka, protože jak malého položím, tak bulí.Včelko, život je někdy takovej pomotanej, no. Tak snad teď už to bude jenom dobré. Brabenec, malej jí moooc. Takže já mám takové kelímky k odsávačce Avent a ty mají dvě deci. Já mu dělám všechno do toho a plný a když to malej sní, tak začne "držkovat" , že chce ještě. Tak mu vrazím dudlíka a víc už mu nedám. Už tak je dost těžkej, kdo by ho nosil . A i kvůli němu, nemusí být úplně jak koule. No a jaké dáváte jídlo a kolikrát ještě mléko? Já dávám: 7.00hod-mléko, 10.00hod-ovocno-jogurtovo-obilný nebo piškotý papání, 13.00hod-masozeleninu nebo kaši, 16.00hod-mléko, 19.00hod (po koupání) mlíčko a spát. No a v noci kojím. Tak fakt už dobrou.. |
|
|
Re: Kolik??????????16.7.2008 21:23:16
Brabenec. A proč je ta Vojtovka tak důležitá? Já vůbec netušila, že mám něco u prvního klučiny řešit a ten se nám poprvé otočil v 10měsících a to na bříško a byl z toho špatnej, tak zpátky jsem ho musela točit já. Lezt začal v roce a chodit ve 14měsících. Švagrová hučela s rehabilitací a já nevěděla, že by mohl být problém, tak jsem to neřešila a srovnalo se to samo. Myslela jsem, že každé dítě má své tempo.
|
| Hanka+Prokůpek 8.11.07 | 83276 |
Vám všem!16.7.2008 21:20:40
LENI MÁM HUSÍ KŮŽI Z TOHO VAŠEHO PÁDU!MUSÍME MÍT TEĎ OČI VŠUDE!BRABENEČKU-VOJTU CVIČÍME UŽ OD LEDNA A VÍM CO TO JE
(,NAŠTĚSTÍ JSME ZAČALI V DOBĚ,KDY SE JEŠTĚ DAL!MOC NÁM TO POMOHLO,ALE VZPOMÍNKY NATO JAK U TOHO PLAKAL MI ZŮSTANOU NAVŽDY!NÁŠ PRCEK NECHTĚL OTÁČET HLAVIČKU NA LEVOU STRANU,ALE TEĎ ZVLÁDÁME VŠE!!!!!!!!!!!JEN MÁME POŘÁD MALINKO ŠIŠATOU HLAVIČKU Z BŘÍŠKA (((((((((((((ALE BUDE VÍC VLÁSKŮ A VŠE BUDE DOBRÉ,VŽDYŤ JE VŮBEC ZÁZRAK,ŽE HO MÁME!HOLKY CO OBLÍKÁTE ZLATÍČKÁM NA NOC A ČÍM PŘIKRÝVATE?KLIDNOU NOC A ZÍTRA ZASE PA!HANKA ![]() |
|
|
Re: foto16.7.2008 21:20:06
Dobrý večer.
Gabi, malého bych viděla půl na půl. Oči po Tobě, pusu po taťkovi .Léňo, tak je dobře, že malá je dobrá. Já to tady pořád čtu, ty pády a stejně si beru malého do postele na kojení. Jednou se mi stalo, že jsem spala, malej byl na kraji a otáčel se víc ke kraji postele. Já to nevěděla, protože jsem fakt spala a z ničeho nic slyším ve snu (ale neviděla jsem jí) švagrovou, jak křičí "Radku!" To je její syn a pak zakřičela ještě víc nahlas: "Teda vlastně Lukajdo!!!" A jak zakřičela to jméno Lukajdo, tak mě to probudilo a vlastně jsem malého chytla těsně před překulením. Ani jsem to zatím nikomu neřekla. Ale jí to řeknu. Jinak Léňo, pěknej chlapík, ale já jsem spíš na ty obyčejnější-hihi. Takový ti hodně hezcí jsou (alespoň to přijde mně) hodně umělý. Tak nevím. Jo a já mám anginu a antibiotika. Jsem tušila, že mi to kolo dá zabrat. Už jak jsem dejchala do kopce, tak ten krk rozbolel a už nepřestal. A to už jsem ho skoro necejtila. V noci hrůza. Ještě se teď malej budí třeba 4x za noc, jak mu rostou ty zuby, takže mě do tý bolesti budil. Ale to jsem fakt cejtila, jak když si polykám mandle. A ráno celej zahleněnej krk. Skoro jsem nemohla dejchat a mluvit. No tak snad se z toho dostanu, než pojedem na dovču. Tak počkám na desátou na antibiotika a jdu chrnět. Ten prďola mě zase bude celou noc budit. Dobrou noc ![]() |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: foto16.7.2008 16:06:17
Jo už je to ok. Mě se ráno přihodila totiž ještě jedna věc. Ráno mě vzbudila rána a řev. Malá spadla z postele. To jsem ani nechtěla psát. Bylo mi z toho na nic. Celý den řádila a usnula až před chvilkou. Davču si vzala babička, tak mám leháro.
|
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: foto16.7.2008 15:51:57
NO hezkej chlap na pohled to je! TO JO!
A už je líp? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.