Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: foto16.7.2008 15:31:15
Jo Včelko je hezkej a přesně můj typ
![]() Snědý a tmavé vlasy a oči. Manžela mám samozřejmě blonďáka s modrýma očima.![]() ![]() ![]() ![]() Je to na autogramiádě na Vizovickém trnkobraní před 2 lety. Ha a fotil mě s ním můj miláček. Tak to by bylo jenom pro pobavení, jinak nejsem žádná jeho fanynka. |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: foto16.7.2008 15:07:20
Leni, hezkej taťka
![]() ![]() jak jsi k němu přišla? Sluší ti to.A Davídek je moc hezkej kluk. Na něj holky poletí. |
|
|
Re: foto16.7.2008 14:07:36
Ještě vložím jednu fotku, je taky starší, jsem na ní já a ........
Já musím mojemu říct ať mi nějaké fotky nahraje do mojeho notebooku, on je má všechny u sebe. A vložím nějakou sourozeneckou a hlavně aktuální. ![]() ![]() ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: foto16.7.2008 12:17:32
Leni fotka je fakt nádherná-tedy davídek na ní.k tomu jídlu,Sebíno papka všechno co mu dám,je to žroutík.radši má tedy kupovane zeleninky,ale občas si vezme i domácí.ale když nechce nenutím ho.sám si určí co sní a kolik toho sní.a ja se aspoň nenervuju.ale říkám je to žroutík.
|
|
|
foto16.7.2008 11:25:04
Vložím jednu fotečku Davídka je starší, ale mně se líbí.
![]() |
|
|
Re: Kolik??????????16.7.2008 10:56:52
Ahojte. Já mám den blbec. Na tom kočárku byla prasklá pěnovka na rukojeti. Objednala jsem novou a ta tam nejde nasoukat. Z dovolené nám nejspíš sejde. Já nemám ráda prachy, oni to vycítí a proto se u mě nedrží. Píšu páté přes deváté, jsu mimo z té Kačeny divoké.
Koukala jsem na fotky bříšek a nostalgicky jsem taky mrkla na fotky mého břicha z obou těhu. Letí to! Miry kluci jsou oba vešáci a zdá se mi každý trochu jiný. Jen ty nosíky mají stejný. Gabi u Vás bych řekla, že od každého trochu. Po taťkovi asi oči. Brabenec Kačka papá taky pár lžiček. Třeba kaše jí jede. Dělané polívečky doma o něco míň. A ovoce vůbec. Nejvíc tedy snědla kaše 150 ml. |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: Podoby16.7.2008 10:28:54
Miru77 - ta ranní z postele, ta je tak hezká. Kluci jsou úžasný. Je na nich vidět, že se mají moc rádi. Očíčka mají asi každej jiný a vypadá to, že Luky bude tmavší po Tobě, Míša světlejší typ po taťkovi. Stejný mají nosíky.
Ale je to těžký odhadovat. U Gábi já třeba vůbec nevim. Tam je to asi mix. Očíčka po mamince, blonďáček po mamince, po taťkovi tvar obličeje. Ale fakt se v tom nevyznam. U nás je to tak - Danka má po mě jen tvar očí. Jinak barvu a zbytek má po bio.otci. Tedy člověku, kterýho já bych ze svýho života úplně smazala. Tak se v tom radši nepídim. Nejvíc je mu podobná, když se mračí. Ale radši na to nemyslim, jen věřím, že povahu nebude mít jeho. Bych se asi utrápila. Brabenec - Danka taky nemá moc apetitu, ať zkoušim domácí či kupovaný, na hladovo, polohladovo, nikdy toho moc nesní, pár lžiček. A je to pořád jen zeleninka nebo ovoce ve všelijakých kombinacích. Tak ať je cvičení úspěšný a větší a větší zábava pro obě. |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
Kolik??????????16.7.2008 10:03:25
Ahojky,tak jak jsem psala,že se Adélce nechce otáčet a vlastně nic,tak už nás dr. poslala na rehabilitace a cvičíme Vojtovu metodu.Je to boj,má sílu a dává pěkně najevo,že se jí to ani trochu nelíbí.No snažím se nenechat ukecat a do půl roku bysme měli všechno dohnat.Už jsou tedy vidět trochu výsledky.Na bříšku se už nevzteká a snaží se dávat pod sebe nožičky,zvedá zadeček a ručkuje kolem dokola.Ze zad se teky už občas otočí na bok,tak to snad bude všechno v poho.
Jinak mi začala ještě stávkovat s jídlem.Tedy jen s poledním.Ovoce a jogurt a tak je dobrý,ale masozelinka se jí přestala líbit. Tak jsem se chtěla zeptat,kolik toho sní k obědu vaše mimi.U nás je to někdy pár lžiček (doslova) a někdy (asi tak jednou týdně) zdlábne tak 150-190g. Ráda bych věděla jak je to jinde.Budu ráda za každý názor ![]() |
|
|
Re: jídelní židle16.7.2008 8:44:01
tak ja dam taky jednu sourozeneckou
![]() ![]() |
|
|
Re: jídelní židle16.7.2008 8:37:57
dobré ránko.Mirko kluci si jsou podobný dost-je to vidět hlavně v tom vozíku,mají stejné tvářičky a pusiny.no a Gabi ja u malého vidím tvoje oči a po taťkovi pusinku
papa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.