| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 42217  [Dalších 41597 >>]
daniela Králová 82794

Re: recepty

15.7.2008 21:38:56
ahoj včelko.pupek nemam popraskaný asi proto že mam ...no...jak bych to řekla.sklony k tloustnutí?v 16 ti sem vážila 68 kg.ve 22 ti 58kg.takže kůže byla vytahaná už předtím~j~ted mam 64kg a lepší už to nebude.s tím mluvením maš pravdu.sice jsem chodila do práce když byl Dadovi 1-2 roky,ale stejně se muj slovník dost omezil.místo jíst říkam papat,jít spát je hajat,ruka je ručička atd atd.někdy mi to mě samotné na sobě vadí,ale asi s tím nic neudělám.snad se to zlepší až budu opět v procesu pracovním,ale zatim se neženu,o nic nepřijdu....pa
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

15.7.2008 21:22:50
Miru, ty máš ale klučíky!!!! jen zásobuj fotkama. A břich jsi měla teda pořádnej!
Ty taky Dani. A nemáte popraskaný! To je bájo. Mě už to ke konci těhu ani nebavilo mazat, ale vyplatilo se.
Receptíky super!!!! Jen zásobujte. Takovej neznalec jako já... sem si mysela, že s kašema máme šmitec, když jsem zjistila, že do nemléčných se stejně přidává mléko - tak jsem nebádala. Vůbec mě nenapadlo tim zahušťovat polívčičky. A rajskou určitě vyzkoušim.
Dani, ta kobra mě rozesmála :-D:-D:-D
Gábi ty pracuješ? Sem si dřív říkala, jak až budu na mateřský ten čas co nejlíp využiju. Kurzy, cestování, učení neustále něčemu novýmu, no a ... nic no ;(( . Bych potřebovala nakopnout. Sem zlenošila. Proto tě obdivuju.
Já si tááák připadam jak slepice. Se stydim, když s někym mluvim. Doma jsem omezila jen na frázování. Ještě že je tu ten internet a VY!!!
daniela Králová 82794

15.7.2008 19:10:54
ahojda mamky.přeju všem hezký večer.Mirko k Čapkový chodíme taky,chodila jsem tam i já když jsem byla malá a moje děti teď taky:-D.od vás je to teda kus.my to mame cca 200metru:-)snad malýmu nic nebude a budou to jen zoubky.holky ze Sebíka se pomalu stává lezec.ale nejlíp mu to jde bez plínky:-D.papa
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

15.7.2008 14:27:22
A Lukajda takhle v porodnici a v bříšku :-).

A už končim s fotkama.

15.7.2008 14:23:52
Hahaha, tak ještě jednou :-).

15.7.2008 14:12:55
Holky, mě baví sem dávat ty fotky, tak vám ještě ukážu, jak vypadal Mišák, když mu bylo 15minut, jo :-)?

15.7.2008 14:01:15
Ahojky mamky.
Tu rajskou polívku udělám zítra. Bramboračku dělám jako nám, akorát jí neosolím, nezahustím jíškou. Prostě uvařím zeleninu a brambory a pak to rozmixuju s máslem. Zahušťuju rýžovou kaší až na mističce :-).
Teď jsem Mišákovi zahlídla v pusině dvě bouličky dole :-). Ale nechce je ukázat, takže jsem se s ním chvíli prala a pak to vzdala.
Včera jsem mu sundavala mikinu a začal brečet, ale jak. Tak jsem hledala, co jsem mu udělala a nic jsem nenašla. Teď jsem s ním blbla a ňufla jsem ho nosem do ouška a zase se hrozně rozbrečel. Takže jestli ho to bude bolet ještě večer, tak ráno jdu k dr. Já to tak nesnáším. Pro Danu: Ty víš, jak je to dlouhý z Václavic až do Želenic (chodíme k Čapkový). To dolu jde, ale nahoru a autobus tam nejede odsud. Ale zejtra na to prdím. Dolu to sejdu, ale zpátky pojedu do města a z města k nám :(. Třeba to má jenom od těch zoubků.
Volala jsem taťkovi a zase neví, kdy přijde. Je tam teď sám, tak nestíhá a i kvůli penězům na dovču. To jsem naštvaná, chci na vozejk!!! Ale nejsem naštvaná na něj, dělá co může.
Dneska jsem čekala od 11-13hod na servis na myčku. Máme ji v záruce a blbne. No a paní na telefonu si mě napsala jenom do karty a ne do knížky, takže na mě zapomněli a čekala jsem zbytečně. Přijedou ve čtvrtek.
Takže u nás nic moc kladnýho, snad jen to, že už mi přestává bolet ten krk. Tak uvidím večer.
Ty kaše má malej taky rád všechny. On vůbec sní všechno :-). Ale mně chutnala nejvíc meruňková Hammi. Je od 4.měsíce. Je lehounká, dobrounká jak peříčko. Měla jsem co dělat, abych mu ji nesnědla :-). Teď už asi kupovat nebudu. Můžu udělat z vloček, pohanky, ovesných otrub, krupice, jáhel, rýže a vždycky tam dát jiné ovoce, takže už na to prdím. Budu kupovat tu od Nestlé rýžovou nemléčnou, ať jí mám na zahušťování a kdyžtak jí dám do mlíka a nějaký to ovoce a bude mňamka. Ale malej jí může i bez ovoce. Miluje všechno :-).
Tak běžím, papa..
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

15.7.2008 11:35:47
Danuš, díky za tip. Jak se malý po obědě vyspinká, zajdu hned nějakou koupit a zkusím mu ji dát před spaním. Já zatím dávala kaši jen dopoledne. =Đ
daniela Králová 82794

15.7.2008 11:22:02
ja už taky nevim co pořád vařit,pro nás velký.přijde mi že točim tak 5 6 jídel a vařim je furt dokola;((pro malýho je to zase omezený tím co smí a co nesmí.takže furt koukám na recepty a do kuchařky a inspiruju se.no občas mě inspiruje poloprazdný špajz a lednice a to pak mame jídlo,co dům dá;)dneska mame -my velký sojový maso se zeleninou+houbami a rýží.a prcek má tu rajskou.jinak malinkej jí všechno co mu dám,takže už jsme vyzkoušeli spoustu kaší a jemu šmakovali všechny.teď mu dávam večer kaši na Dobrou noc od Sunarky.mají dvě příchutě:s banány a druhá je s medová s krupicí.a fakt mu jedou obě.R^
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

recepty

15.7.2008 11:13:18
Ahoj Danuš,
to je super nápad vložit tu občas nějaký recept a malou inspiraci k vaření. Taky už vás někdy nenapadá co vařit? No já se přiznám, že se nechám ráda inspirovat. Tu rajskou rozhodně vyzkouším, dneska malý dostane mrkvičku, brambor a králičí masíčko a já s taťkou budeme mít kuřecí roládu a brambory.
Holky jaké kupujete kaše? Já teprve začínám dávat pár lžiček, protože malému kaše moc nešmakuje. Máme doma jen tu švestkovou od Nestlé. Poraďte mi nějakou, co chutná vašim prckům. Moc díky, mějte se
:-D;):-D;):-D;):-D
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 42217  [Dalších 41597 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.