Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: nespavost14.7.2008 11:29:33
tak já poradit nedokážu,tohle řeším,jen než usne večer(nebo přes den)s posazováním.ale jak usne tak spí s jedním poloprobuzením kolem 5 te a to fakt jen heká,napije se a spí dál.a starší kluk to taky nedělal.snad ti někdo poradí z ostatních,ale musí to být hrozný potom to nevyspání.vydrž
![]() |
| Mirka+ Pavlík 8.11.2007 | 76506 |
|
|
nespavost14.7.2008 11:14:34
chci se zeptat malý teď začal docela trpět nespavlostí spát jde v 9 večer o půl noci je vzhůru a do půl druhý někdy i dýl ho pokládám. Co se sám posadil a postavil je to hrůza nejraději by ve stoje i spal. Máte někdo taky takový problém? a jak to řešíte jsem už docela utahaná
![]() |
|
|
Re: novinky14.7.2008 11:12:22
kousnul kousnul.kouše všechno a všechny
.u nás lilo včera od rána do večera.byli jsme celý den zalezlí doma,aspoň že jsme měli večer návštěvu-trocha rozptýlení vůbec neuškodila.a teď šel taťka s Dádou na prolejzačky.Dáda měl absťák po lítání venku. |
|
|
Re: novinky14.7.2008 11:09:18
Mirko s Pavlíkem vítej..D vitamín se myslím kape do roka,ale nevím to jistě.taky občas zapomínám kápnout.příští pondělí jdem na 8 měsíční kontrolu,tak se zeptám.
|
| Mirka+ Pavlík 8.11.2007 | 76506 |
|
|
Re: novinky14.7.2008 11:09:02
my máme D vitamín předepsaný do roku každyý den kapku a K bylo do 6 měsíců
|
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: novinky14.7.2008 11:07:58
Ahoj Dany, u nás leje. A vypadá, že jen tak nepřestane.
Vy už máte tolik zubů? Už tě kousnul? ![]() My jsme ještě bezzubé ![]() ![]() |
|
|
Re: novinky14.7.2008 11:03:11
Ahojky Lucinko, já dávám někdy do ovoce piškoty, ale ty děcké od Nestlé. Beru je i sebou na vycházky, když ji to v kočárku přestane bavit. A když jsu u toho kočárku, konečně jsem se rozhoupala a koupila sporťák. Sice z bazaru, ale aspoň zbylo na dovolenou.
Nevíte někdo do kdy se kape vitamin D? Poslední dobou to flákám. Ahoj Mirko jasně přidej se . Bude nás víc a nebudem se bát vlka nic.![]() |
|
|
Re: novinky14.7.2008 10:55:09
hihi.Leni předběhla si mě s tím počasím,ale dneska v Děčíně je docela "ucházejícně"snad se to nepokazí do odpol.
|
|
|
Re: novinky14.7.2008 10:53:40
ahoj mamky.Sebík se v poloze na bříšku taky plazí dozadu a od včera si umí sám sednout.takže ukládání ke spánku-no běhám tam jak cvok po 10 min,protože si pořád sedá
no a jak si sedne zkouší to na čtyři,a lézt,ale zatim to nejde i když po prdce se trošku šoupá.asi musí vypilovat techniku )a konečně dělá i jiný zvuky kromě výskání a pískání.umí bručet a babababa.jo a máme proříznutý 3 zub.Mirko dneska to tu vypadá,že budeš moct na kolo.teda jestli ti je už líp pápá |
|
|
Re: novinky14.7.2008 10:52:38
Ahojte. Teda Miry to počasí ti na vyjížďku moc nepřeje a ještě do toho nemoc. Brzo se uzdrav.
Gabi k tomu očkování. Nechávala jsem Davču očkovat proti meningokovi před 2 měsíci, dostal to v jedné dávce. Malá by myslím, musela mít 4. Tak jsem to odložila až po roce, kdy to bude taky jenom v jedné injekci. A tu klíšťovku prej až od 4 let, což mi přijde divné. Ostatní děti to mají určitě dřív. Vločky jsem ještě nedávala. Kačenka už objevila lození po čtyřech i dopředu a stala se její nejoblíbenější zábavou oškubávání domečku. Nechávám ji ať si trénuje motoriku a hlavně je od ní klid. Stejně budeme muset udělat rekonstrukci. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.