| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 42217  [Dalších 41537 >>]
Mirka+ Pavlík 8.11.2007 76506

Můžeme se přidat?

14.7.2008 10:50:42
Ahoj jmenuji se Mirka mám syna Pavlíka 8 měsíců. Můžeme se k vám přidat? nejsem tady každý den ale občas nakouknu už od těhotenství a nechtěla jsem vás rušit už se docela znáte:-)
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

Re: novinky

14.7.2008 10:25:46
Ahojte holky,
tak Ondrášek se zatím ještě neplazí i když dozadu už couvá pár týdnů, dopředu to jaksi nejde. Žvatlá pořád dokola tata tata, dada, baba, jaja...je to sranda. Na své jméno slyší přesně tak jak tu někdo popisoval: poprvé, podruhé dělá že neslyší a hraje si klidně dál, potřetí už zbystří, šibalsky se po mě ohlédne a usměje. Říkám mu, že je lump vychytralý a rád se mi schovává:-)

K jídlu: papáme masozeleninku a ovoce, kaši už jsem zkusila (švestkovou proti zácpě) a moc mu nechutnala, ale zvykne si časem. Rohlík jsem mu už do ručičky dala a měl z něho velkou radost, myslím že mu nešlo vůbec o jídlo, spíš o to kousání a nový objekt ho vždycky zabaví na delší dobu:-) Holky přidáváte do svačinky piškoty? a co pitný režim? Malý na to, že pořád hodně a často kojím vypije v pohodě za den 1/2 litru neslazeného čaje. Ale taky se dost potí, tak si říkám, že to je asi v pořádku.

Jo a zuby nemáme, ale dásna má hrbolaté a děsně tvrdé, myslím že už je to otázka pár dnů a prořežou se. Ten napravo už jde vidět jak je připravený...Prý zoubky co se vyklubou později, déle vydrží, já si myslím, že je to i o čištění. Tak hezký den ;););)
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

13.7.2008 20:27:58
Joo a ještě k tomu jídlu. Od zítřka začnu dávat bílej jogurt do ovoce. Koupili jsme Holandii, tak mu jí začnu dávat. Nejdříve lžičku a budu zvyšovat.
No a dneska se malej začal odstrkávat pozadu a tak cestuje. Zuby zatím nic, ale nějak mu to nepřekáží v jídle :-).

13.7.2008 9:04:12
Ahoj Gabi, tak já vločky dávám. Včera jsem si koupila rýžovou kaši nemléčnou od NESTLÉ, tak s ní budu zahušťovat, jak tu radila Radka.
Od včerejška je mi zle, bolí mě v krku a záda a hlava. Tak jsem nasadila léčbu a doufám, že to přejde.
Na vozíku jsme ještě nebyli, leje tu, je tu ošklivo. Teda já mám ráda, když prší, ale na vozík to není. No ale teď je mi i zle.
Jinak jsem měla pěkně opruzelého prcka, teda spíš jako spousty pupínků. Tak jsem nasadila přes den řepík a na noc Imazol a už se to zlepšuje.
Očkovat nebudem, neočkovali jsme ani prvního.
Tak se mějte, běžím vařit rizoto. Pa
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

novinky

11.7.2008 23:13:39
Ahojky holky...máme novinky!Od včera už se malý začal plazit po bytě a dokonce si mi i stoupl sám v ohrádce,ještě že jsem u něj byla,protože se pak pustil frajersky jednou rukou a žuch,ale máma byla po ruce,také začal povídat a to sice asi mongolsky,ale je to strašně krásně srandovní...miluju to jeho dedede a tatata a pak vše dokromady.
S jídlem jsme teda pořád na zelenině a ovoci,maso furt nedávám a večer kaše,at mléčné či nemléčné,obilné nebo ryžové malý spořádá už všechno.
Jen jsem se chtěla zeptat dáváte někdo ovesné vločky do něčeho??Můžou to prcci už?Já totiž pořád řeším ten lepek ve stravě.Rohlík chci dát co nejpozděj,zatím mu dám raděj jablíčko nebo mrkev na žužlaní.A zuby mi furt nic.
Tak to je super že se Tomášek tak líbil Danušce...máme další nevěstu:-D
Budete nechávat děti očkovat proti encefalitidě nebo meningokovi??Že jsme u těch klíštat.
A s tím slyšením na jméno bych to neviděla bledě,myslím že jsou ti naši miláčci jen tak vykutálení a moc dobře slyší.Naš malý jak kdy.
No je už pozdě,jdu spát.Krásný víkend.:-)R^

Re: pěkné dopoledne

11.7.2008 20:06:48
Hojky všicíí. No včelko, radost jsi mi neudělala. To já zas nejsem taková potvora ~g~. Možná, že kdybych pro tu Etu dělala, tak bych se tu škarohlídsky usmívala, ale takhle ne. Jak jsi sem tenkrát dávala tu adresu, tak jsem na něj koukala a je pěknej. Vypadá skoro jak ten náš.
Maminy---------------------tááák už ho máme doma-jupííííí. Je krásnej-vozejk jeden. Zítra ho jedem projet. Lukajda tam vlezl, ještě jsme ho neměli na kole a já ho vozila po zahradě a byl nadšenej. Pak pořád skákal, že chce do auta :-). Super. Už se těším na zítřek.
Fotky i když pidi, tak jsou moc hezký.. Papa

11.7.2008 20:06:46
Hojky všicíí. No včelko, radost jsi mi neudělala. To já zas nejsem taková potvora ~g~. Možná, že kdybych pro tu Etu dělala, tak bych se tu škarohlídsky usmívala, ale takhle ne. Jak jsi sem tenkrát dávala tu adresu, tak jsem na něj koukala a je pěknej. Vypadá skoro jak ten náš.
Maminy---------------------tááák už ho máme doma-jupííííí. Je krásnej-vozejk jeden. Zítra ho jedem projet. Lukajda tam vlezl, ještě jsme ho neměli na kole a já ho vozila po zahradě a byl nadšenej. Pak pořád skákal, že chce do auta :-). Super. Už se těším na zítřek.
Fotky i když pidi, tak jsou moc hezký.. Papa
Leňa + Dave a Kačka 32846

10.7.2008 22:30:21
Ahoj Včelko,
Danka je kočička nádhernááááááá. Jé ty už jí děláš culíček. Já už se těším až Kačce narostou vlasy. :-D;)
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

10.7.2008 13:53:34
ty fotky jsou nějaký piďi. ~g~. Jo, já jsem totiž kopírovala adresu obrázku jen z náhledu. Ale stačí to, né? Kdyžtak jsou z fotoalba tady na rodince Novackyatatinek
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

10.7.2008 13:49:54
v zimě to leželo a jen máchalo ručičkama a dneska ?!? letí to!

Danča si sama stoupá na židličku, včera lezla do poličky a stála na velkým plyšovým kuřeti! (naštěstí jsem jí stihla chytnout, když padala). Občas vám, těm co prdíci ještě nelezou, závidim.

včera jsem už měli první koupání ve velký vaně, z malý už totiž vylejzala!

ňamkání špenátu

a uklízení hraček do koše

to by pro jednou stačilo nééé
... Danča mi už totiž spí druhou hodinu v kuse. juhúúúúúúúú

[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 42217  [Dalších 41537 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.