Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: pěkné dopoledne10.7.2008 12:27:43
Jo a Gábi, včera jsem tu byla juknout co novýho s Dančou na klíně a koukáme na kravaťřáčka. Dance se ta fotka tak líbila. Dělala u toho opičky, poprskala monitor, jak něco žbrebentila a nakonec řekla tátáaa . Jsem byla málem pod stolem
![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: pěkné dopoledne10.7.2008 12:07:30
JO a Miru, můj mixér od Braunu budu reklamovat. Nemam ho ani měsíc a malej sekáček je v háji
. Jsem ti udělala radost, viď. No, měla jsem si taky koupit Etu a bylo. |
|
|
Re: pěkné dopoledne10.7.2008 12:04:00
Sebík má úúžasnej vykulenej nádhernej kukuč sportovní
. Jak malej rošťáček. Kačenka, ta moje princezna měla zase klíšťáka chuděrka? Pořád něco, viď Leni. Vy baštíte rizoto, my jen dopolko zelenina, odpolko ovoce. I tak mi lidi říkají, jaká je Danka cvalík, když slyší, co zatim jen baští, tak se smějou, že kojim místo mlíka Salko, Tatru. Ani nikam s příkrmama nechvátam. Vařim každý den, ale co je to za vaření. Dneska máme zrovna cuketu a odpoledne banán. Holky, jak já vám závidim ty kašičky. Jak jí kvůli alergii na mlíko dát nemůžu, tak se mi malá v noci často budí, i 4x za noc. A dneska to bylo na bednu. Ukojila jsem jí, položim do postýlky a ona se probrala a zas brečela, když jsem jí nabídla dudlíka, tak se začala tak vztekat, no prostě chtěla zase prs (ten byl už ale vydojenej). Spinká zase ve svojí postýlce, tak k ní vstávám. Sem si jí teda naučila, usínat u prsa . A nevim, jak jí to odnaučit.Jinak přes den toho moc nenaspí. Tak 3x po hodince a v noci spí 10 - 11 hodin. Je to malá řádilka. Včera jsem jí fotila, jak mi stoupá na jídelní židličku. Vám pak vložim fotku. Musim jí bít pořád za zadkem. Kůžlátko moje rošťácký. Otočí se taky jen když ona sama chce. Nejčastěji teda, když na ní dělam nějaký veselý zvuky, ale že by slyšela na jméno...to musim teprv vyzjistit. Dneska mi prasklo i druhý prso. Mezi bradavkou a dvorcem. V pondělí jsem s tim byla u doktorky a dostala jsem antibiotika se kterýma můžu dál kojit a mastičku, aby se mi prasklinka rychleji zahojila. Dostala jsem totiž do toho prsu asi i zánět. V něděli večer se mi udělal nad dvorcem červenej flek velkej jak pěst. Ale bez teplot. NO a Danka se mi šíleně oprudila. Na pipce. Jen malej kousíček, ale má to teda škaredý. Sem koupila mastičku na vyléčení a zklidnění (obyč. od Avirilu) a to se jí ještě zhoršilo. Zarudlo a puchýřky. Tak jsem mastila do lékárny a lékárník mi vysvětlil, že krém to ještě zapotí a zhorší, dostala jsem obyč. Rybilku a má to od včera lepší. Jsem se teda rozepsala! |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
pěkné dopoledne10.7.2008 11:11:38
ahojky,díky za pochvaly malého.všechny miminka jsou krasný ne??
teda ty klíštáci hnusný.že ho zase chytla malinká....k tomu jídlu,malej konečně začal jíst jídlo uvařené ode mě.doteď měl jen skleničky a všechno ostatní plival a brečel u toho.ja tedy vařím tak jednou za tři dny,udelam mu toho víc a naporcovane zmrazím.jo a dneska bude mít to co my rizoto s kuřecím. |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: pěkný večer všem!10.7.2008 10:29:37
Ahojky. Ano Miry uhodla jsi to, měla ho opět na hlavičce.
Rolničko Kačka se mi otočí na zavolání, jak se zrovna jí chce. Když má nějakou důležitou práci, tak na mě kváče. Večerní kašičku jsem pár krát dala. Moc jí to nejelo stejně jako polívečky. Za to rohlík nebo meloun by snědla i s mojí rukou. Jinak vařím pro malou jak Radka ob den. Dany Sebík je šikula, jaké má krásné veliké kukadla. Davča je taky blonďáček a vlásky mu rostly dost pomalu. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: pěkný večer všem!9.7.2008 23:33:53
No je krásnej. Trochu mi připomíná toho našeho prcka
. |
|
|
Re: pěkný večer všem!9.7.2008 22:43:42
nene kdepak.to mu teprve roste.a ještě má ty vlasy uplně bílí,takže teprve teď jeho hlava nevypadá jako koleno.hmm a dneska se mě na to samý ptala mamka.
![]() |
|
|
Re: pěkný večer všem!9.7.2008 22:22:52
Dano, váš malej taky. To už je stříhanej?
|
|
|
Re: pěkný večer všem!9.7.2008 22:21:52
Ahojky maminy.
Léňo, takže na hlavě, že jo, jestli myslím dobře . To je fakt smůla. Pořád aby se člověk nervoval .Dano, až uvidíš kouli se valící , tak pozoooor s cesty pryč .Radko, také dávám skoro do všeho sušené mléko, také dobré. Teď ještě víc mi chutná, když dávám sunar. Ten nutrilon v tom nebyl takovej. Stahuje i kyselost ovoce. Na vozejk se těším strašně. Něco se jim tam pomotalo, jak posílaj maily, jak už je vozejček daleko, tak tam měli nějakej zmatek . Tak snad do pátku bude.. Jo a s těma fotkama nevím. Nejsem počítačovej typ, takže nemám na netu album. Možná, kdybych se zamyslela-hmmm, ufff..Gabi, malej je moc pěknej. Rolničko, malej se kolikrát taky neotočí a to na osmiměsíční prohlídce slyšel dobře. |
|
|
Re: pěkný večer všem!9.7.2008 21:53:53
jěště sem dám jednoho mrkvového sportovce
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.