| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
18.5.2010 19:32:41
Adélka má pro změnu moučnivku nebo co....Tak mám fialový prsty a kapka se mi povedla dostat do její pusiny:-(
Školku vám přeju.Já ještě nevím co bude v listopadu,asi skončím na pracáku ![]() |
| Lenčča | 67896 |
|
|
18.5.2010 15:34:01
Ahojky ženy! Tak jsme dneska byli také u lékaře - asi se špatně vyspal - skoro mi vynadal, kde jsme byli, že je zase nastydlá. Jsme dost často nemocní. Verunka si teď začala stěžovat, že jí bolí bříško - vždycky, když se jí nevěnuji nebo chce pochovat. Také jsme dneska byli ve 2 školkách pro rozhodnutí o přijetí - ve školce ve městě kousek od nás Verču nevzali, ale můžete nám gratulovat, vyšla nám nejlepší varianta, vzali mi ji u nás v obci od 1. prosince 2010.
![]() Také máte období vzdoru? Nám to teď začalo a je to hrozné. Vzteká se při každé příležitosti - třeba začala se obouvat, že půjdeme ven. Jednu botu měla nazutou a druhou že si nenazuje a já jí chtěla obout, ale že ne a vztekla se. Také se mi vztekla, že šla z vany dřív než brácha až se z toho pozvracela. Vůbec nevím, co s ní!!! Tak zatím a pište pište. |
| krupima-2 děti | 18643 |
|
17.5.2010 10:22:43
Já se před chvílí vrátila s dětmi od doktorky a jak sem čekala... malá to má na průduškách a velkej naštěstí ne. Dostala Ventolin a pokud se do čtvrtku nezlepší tak přijít. Klasika. Velkýho si nechám doma ještě i zítra a když to bude OK tak ho ve středu vypustím mezi děti
![]() U nás hrozně fouká a fakt to vypadá jako na podzim ![]() No a jak už sem psala,Andy plenku už nemá ani na noc,je moc šikovná a nepočůrá se,dokonce se i v noci dokáže vzbudit a jde se vyčůrat sama a zase si jde lehnout - poznám to ráno podle toho,že je načůráno v nočníku ![]() ![]() ![]() Už mi volali z práce co je se mnou...tak jdu vyřídit mejly a odvolat domluvený,ach jo ![]() |
| Lenčča | 67896 |
|
|
16.5.2010 22:28:58
U nás je počasí stejné. Taky už jsme nastydli. Opět. Bez plínek nám to už taky jde, na noc zatím dáváme, nechci to uspěchat. Tak minulý týden jsme se dozvěděli, že v místě mé práce mi Verunku do školky nevzali. A teď v týdnu se dozvíme ortel v ostatních 2 školkách. Tak nám držte palce.
|
| Hanka, Barča11/07 a Ráďa05/10 | 76708 |
|
|
16.5.2010 21:58:41
Ahojík
Včelko ![]() ![]() . Malá je rozumbrada Jsme na tom podobně. Dneska jsem jí řekla, že zlobí a že si koleduje a dostane na zadek. A ona mi odpověděla, že Velikonoce už nejsou Je s nimi teď opravdu sranda. Počasí u nás taky stojí za prd. Za týden mám TP, tak to čekáme každou chvíli. Všem marůdkům posílám pohlazení a přeju brzké uzdravení. |
|
|
16.5.2010 19:49:47
No teď s nimi -jak začínají mudrovat-je docela legranda.Říkala jsem,že teď,když si to začínám užívat a bavit se,tak mám dát Adelinku cizím lidem (školka).Tedy mě ji nevzali,ale nějak to budu muset řešit
![]() |
|
|
16.5.2010 19:45:42
Ahoj, já už byla taky docela vyřízená z těch všech viróz a rým a ségra mi poradila IMUREGEN.Posiluje imunitu a když už něco přijde,tak to má lehčí průběh.Dává se půl lžičky denně a při větší možnosti onemocnění nebo při nemoci celou malou lžičku.Tak uvidíme
![]() Jinak na spaní pořád plínkujeme ![]() Máme tu taky počasí na prd-takový malý podzim.Když zrovna neprší a vylezeme ven,tak je tam šílený vítr,tak si jeden nevybere A doma být celý den je sebevražda![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
16.5.2010 19:44:03
No vidíš Valsi!
![]() Holky, naše Dani má teď tatínkovský období. Na to, že mě ještě před pár dnama nenechala ani vyčůrat, no nezvyk. A ukecaná je! Hodně se s ní zasměju, těm jejím rozvahám . Minule se mě jen tak zeptala, jestli jsem zdravá, jestli mě nebolí v krku, jestli jsem fit. A hned nato, že mi koupí bublifuk. Nebo jsem na ní koukala, jak je opřená bříškem o radiátor s vyhrnutým tričkem, tak se ptam, co to dělá, tak prej opaluje bříško .Nebo mi v autě říká, ať pustim radiátor. A tak, hodně věcí už jsem zapomněla. Ale taky má teda zlobící, kolikrát jsem tak ve vytáčkách, že jí nechci ani vidět. Pořád kramaří ve skříních, převlíká se. Ale pak běhá polonahatá a ne a ne se oblíknout. Kňourá, že tohle na sebe nechce ![]() A na doktora si hraje. Vyšetřuje sama sebe. Vezme si ty doktorský sluchátka, lehne si a hadicí od vysavače vyšetřuje bříško - kde tohle viděla . Nebo je schovaná v pokojíčku a vyšetřuje si pipku : Má i dětskej teploměr, tak mam strach, aby si tam něco nestrčila .Přeju všem, ať jsou zdravý, fit, kdyžtak jim naše Dani koupí bublifuk. Papa! |
| Valsi | 82350 |
|
|
16.5.2010 17:57:47
ahoj holky,
no my uz jsme taky zase nemocny Ja se jeste uplne nevylecila z toho minule (byla jsem na pohotovosti pichnou ucho....takze jeste to nemam uplne ok a blbe slysim) a bojim se ze na me skoci dalsi bacil od male Ja uz se z toho zcvoknu ![]() Jinak odlozeni plinek nam docela jde ..az me to prekvapilo ze mala se to tak rychle naucila (sice si to nechala na pozdeji ale ted uz ji to jde ) |
| krupima-2 děti | 18643 |
|
16.5.2010 17:14:16
Kde jste všechny? Venku počasí nic moc...u nás ještě ke všemu marodíme
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.