Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: pěkný večer všem!9.7.2008 21:34:41
nóó,tak na zavolání jménem Sebík reaguje......ale tak že se začne řehtat pod fousy.a tak napotřetí se na mě konečně koukne
s úsměvem. |
|
|
klíšťák9.7.2008 21:30:25
Leni,měla ho v plínce??
|
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
Re: pinkání9.7.2008 21:02:27
Mirko,
tak gratuluju ![]() , ať vám vozejk slouží dobře, ať si sním užijete..a těším se foto z prvního výletu.Azubákům zdar!!! |
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
Re: pěkný večer všem!9.7.2008 21:00:19
Rolničko,
já jsem dost nedoslýchavá, tak jsem to u malé strašně řešila, že se neotáčela za zvukem, že na zavolání moc neragovala..ale pak to najednou přišlo a šup, už reaguje, takže bych řekla, že to chce prostě čas, že k tomu dozraje. Žabulka je sice pidi, ale spucuje toho dost a hlavně cokoliv. Pokud ti nejí tvoje zeleninové polévky, zkus do nich přimíchat trochu nemléčné rýžové kaše, dodá to tomu chuť a hustotu. Já vařím co dva dny, udělám jídlo, namixuju, půlku sní a půlku mám na druhý den. Zeleninku mixuju i s trochou vody, ve které se to vařilo a pokud je tomoc husté, tak dolévám, pokud to udělám řídké, tak jí to v mosce zahustím tou nemléčnou rýžovou kaší. Dneska měla "koprovku" be kopru: brambor, žloutek, trocha mlíka a jak jí to šmakovalo... |
| Hanka+Prokůpek 8.11.07 | 83276 |
pěkný večer všem!9.7.2008 20:38:04
Holky moc zdravím,ráda pročitám vaše zprávičky,které mi pomáhají!Prosím o pár odpovědí!Najde se aspoň jedno mimi mezi vámi co tak málo reaguje na jméno jako my:))Prokůpek se většiou otočí až na nějaké 4 zavolání
(Kdy jste začali s večerní kašičkou?Nám zatím stačí asi mlíčko,tak nevím jestli neděláme zase nějakou chybičku!Dom.polívky nám nejedou, jenom ty kupované,nemám z toho radost,ale aspoň něco sní!!!!Zdravíme malého ženicha,vodníky z obyváku,lidičky z koupaliště...,je vás hodně!Klidnou noc a krásný zítřek plný nových zážitků-je supr,že je máme,ty naše drobečky!Papalala Hanka ![]() |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: pinkání9.7.2008 18:32:14
Ahojte já se asi zblázním!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malá měla ráno zase pijáka (klíště). Ona je snad přitahuje. Nikdo z rodiny jsme letos neměli ani jednoho a to Davča lítá v trávě. Ona se jenom nosí nebo vozí v kočáře. A hádejte kde se jí přisál? |
|
|
Re: pinkání9.7.2008 12:51:19
ahojky.tak co jsem četla tak vam prckové spinkaj tak skoro nastejno jako Sebí.mě se to zdálo nějak moc,ale asi to potřebujou
na zácpu mě napadá,kromě té šťávičky ze švestek prostě zvýšit příjem tekutin.mě to pomáhá .ale malej na to netrpí.Mirko,takže až uvidím paní na kole s vozíkem řítící se z kopce-tak to budeš ty![]() ![]() ... |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
Re: pinkání9.7.2008 9:48:56
Holky díky za rady, švestkovou šťávičku vyzkouším. Švestková kaše od Nestlé nám přišla, takže ji mám doma kdyby náhodou. Já ještě kaše nedávám, ale asi nějakou brzy vyzkouším. Ovoce jsem zatím vždycky povařila a rozmixovala na přesnidávku. My máme upravený jídelníček kvůli alergiím (preventivně), ale myslím si že čerstvé ovoce tepelně nezpracované nic neudělá a třeba bude malý líp kakat. On mívá zácpu tak maximálně 3 dny a doktor mi řekl, že je to normální, že si pořád ještě zvyká na tuhou stravu a že by to nijak neřešil. Takže já to ani neřeším, jen jsem chtěla poradit co přidat do jídelníčku a co když už, tak pomůže...
|
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: pinkání8.7.2008 18:03:51
Ahojky
Radko, jsem opice opičí . Budeme mít stejnej jako vy. Hlavně jsem chtěla ten kvůli těm 80cm. No a Azub Tom je takovej chudej a Azub Jerry plus je na nás momentálně dražší (jedem z nenadání na dovolenou), tak prostě ten střed. Už se těším moc.Lucinko, zácpu nemáme. Já už dávám i ovoce a to i syrové, takže myslím, že kvůli tomu je to dobré. Dneska měl prcek k sváče ovesné vločky zalité horkou vodou a když se to trošku nabobtnalo, tak jsem tam dala zmzlé jahody a tři odměrky sunaru. Byla to mňamka i pro mě. Nebo mu dávám do ovoce pohanku nebo ovesné otruby a myslím, že po tom taky kaká. Jinak bych zácpu řešila švestkovou šťávou. Jo a dávám domácí kompoty. V přesnídávkách je taky cukr, tak dávám svoje kompůtky. Není to ideální-to vím, ale já z toho mám dobrý pocit. Jinak spíme úplně nachlup stejně jako u Rádi . |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
pinkání8.7.2008 15:38:13
Ahojky holky....jojo je v tom oblečku uplná pusinka.Akorát to bylo kupované na svatbu,na kterou jsem s ním nakonec nešla,protože manžel onemocněl a víte jak to je sama na takovou akci s prckem,tak to jsem tam raděj nejela a jela jsem až večer,až malý usnul a táta hlídal.
Jinak malý mi spává tak 3denně a to asi stejně jak Radušce Gabča.Ráno od osmi,tak do půl desáte,do desíti,pak od 12do 13h a pak od 15.30,do půl paté...pak usíná tak v 19.30hod.Neřeším to jak dlouho mají děti v tuhle dobu spát,jsem za to ráda.I doktorka mi říkala,že spí nějak moc.Mě to nepříjde ![]() ![]() Jinak Gábulka je velice šikovná.Tomík začal trošku chápat že má kolínka,ale zatím se plazí tak okolo sebe pro hračky a ani do zadu ještě né,začíná posilovat břišáky a stát sám,to vůbec,leda když ho postavím,tak se opřený drží a stojí. Zácpu nějakou velkou jsme ještě neměli,díky bohu,ale když mi nekaká jeden nebo dva dny,tak mu hned dám kaši se švestkama od Nestlé a druhý den mám vystaráno. ![]() Pěkný den.Páá |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.