Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Valsi | 82350 |
|
|
6.3.2009 13:24:59
Ahoj holky,
mam dotaz uplne mimo....dneska jsem zase probirala supliky a dala zase na stranu Anicky obleceni ktere uz je ji male. Uz to nemam kam davat a chci to schovavat pro druhe (a to vidim za hodne dlouho )..napadlo me ze poridim takove ty igelitove pytle jak se vysajou vysavacem a uzavrou...v tom bych to mohla dat treba na pudu a bylo by to ciste ...nemate to nektera ? Mate s tim zkusenost ? |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
6.3.2009 11:49:06
Ahojky holky...vložila jsem fotky na listopadky...tak mrkněte když budete mít chvilku.......jdu uspat dítě,rychle něco uvařit a ještě se učit,fůj už mě to neba a taky mi to hlava nebere.
Nám taky vylezla spodní dvojka v levoa trošku jsme teplotovali,ale bez panadolu a zvládl to. Někdo tu smrdí....fůj.Tak páááá Jo a k těm chlapům,já taky dělám všechno s malým špatně a rozmazluji ho prý...no ale on s ním není celý den doma a pak že mu vše dovolým a že si něco vynucuje brekem a tak.... ![]() no na zabití,ale když ho hlídá on dvě hodky...včera 4 i s uspáváním ,tak je to šílemé prýýýý .......ať si užije,já jsem si zaplavala a sedla do jedné restaurace dala jsem si večeři a učila jsem se![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
5.3.2009 21:38:41
Jo a poprvně jsem koupila taky toho pangasia a vůbec mě to neuchvátilo. Ale taťkovi a dětem chutnal. Jinak fotky máte moc pěkný
. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
5.3.2009 21:33:44
Ahojky, tak my taky nemáme Prevenar. Očkování včera proběhlo hladce. Žádné mimi ani nepíplo. Mišule ani nevěděl, že mu to píchla, což nechápu, protože já skoro omdlívala
![]() . Dani, máte stejnej traktoooooooooor, kterej dostal Mišule od ježíška .Papáme všechno a pořád. Kočár Gabči je hezkej, ale kolečka samo naprd. To zas musím pochválit ten náš tank, že teda jako projedem úplně všechno a Mišák to skoro necejtí. Nic se na tom kočáru nerozbilo za celou dobu, jen je rezavej, jak prase ![]() . Ale už dvakrát jsme vyrazili s golfkama. Jedna holka z Orlických hor prodávala Jané golfky snad za 4 500,-. Ale nevím, jestli už nejsou pryč, tak kdyby jsi Gabi chtěla....... Jinak držím palce na učení.Lucinko, to je mi líto, že se hádáte kvůli malému. Chlapi jsou asi v tomhle hrozný. Taťka teda rozmazluje víc jak já. Ale zase se dohadujem kvůli jiným věcem. Problém je i v tom, že mi hrabe, jak jsem dlouho doma. Občas mě ničí, že mým největším denním zážitkem je vytáhnutí dvou holubů z Mišákova nosu nebo vydrhnutí pozvraceného koberce. Ale pak si řeknu, že hlavně, že jsou dětičky-zlatíčka zdraví a jedu dál. Prdelky moje ![]() . |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
5.3.2009 17:14:46
tak takhle mě brácha vozí
![]() ![]() tak se houpu popředu ![]() a takhle pozadu ![]() ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
5.3.2009 14:54:15
ahojky
tak koukám,že jsou všichni s teplotama.no jestli to je k tomu očkování,tak to se teda fakt netěším.co Míša od Mirky?jak jste to zvládli?u nás už je docela dobře.kašle jen trochu,spustila se mu nudle,tak odsáváme.ATB po 8 hodinách...to je něco!!!ráno v 6 a odpol.ve 14 hod mu to míchám do trochy přesnídávky nebo do jogurtu,tak to je docela v pohodě,ale večer v 22 mu to dávám stříkačkou a dost pochybuju,že dostane celejch 5ml máme to pak na pyžamu všichni.taťka musí pomáhat,protože Sebík i když spí,tak se pere a nechce polykat.jó,to Nurofen,ten mu i chutná,ale v tech ATB je to asi cejtit,ten lék.už aby jsme mohli ven,ted šli taťka s Dádou ven hledat poklad.kamarádi mají velikánskou zahradu u domu a tak tam hledaj.mají takový ten detektor a šmejdí s tím po zemi a kopou.dům je po němcích,tak si myslej,že tam najdou poklad ![]() .no hlavně že se bavěj ne?akorát,až přijdou,tak budou od hlíny až ve vlasech.no abych jim nekřivdila,už i něco našli![]() tak papa |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
5.3.2009 14:06:29
a taky jsem ho kupovala hlavně kvůli nočnímu odsávání
. Párkrát v noci jsem zapnula ten starej a stály mi až chlupy na zádech, jak jsem musela vzbudit celou bytovku. Hrozně řval a do toho ticha ![]() Copak náš rytíř udatnej? ještě kašlíčkuje? |
|
|
5.3.2009 9:51:49
Eričko, sociální případy
ale hodí se to co? ![]() ![]() ![]() A ten vysavač máme Lucinko OWENTA RO 452321 Silence Force, hlučnost jen 66 dB(A) http://domacitechnika.cz/kod:448064. |
|
|
5.3.2009 9:47:03
ne to CO musim zrovna umět (na zkoušky) ... abych se dobře vyjádřila.
|
|
|
5.3.2009 9:45:01
jé holky, my taky teplotkujeme. V 11 večer se mi Dani vzbudila a celá hořela. Měla 39. Čípkem a zábalem jsem to srazila jen na 38. Usnula až zase v půl 1. A to tak, že musela být jen přicuclá k prsu. Celkem náročná noc. Ráno měla už jen 38. Vstávaly jsme v půl 7 a v 9 už mi zase spinká. Zhoršil se nám ekzém, má osypanej celej krček. To bude asi den
.Valsi, taky bych to někdy viděla na pořádnýho paňáka. Nebo spíš víno. Ale dávam si kafíčko 2x denně (rozpustný 3v1 to není tak hrozný), takovou mojí uklidňovací seansion. Budu vám holky u přijímaček držet palce. Já si přijdu teď jak trotl, hodně jsem toho zapomněla. Kdybych chtěla dál pokračovat ve škole, dělala bych zas přijímačky z filozofie a to vim, že bych nedala, nevim z ní už zhola nic .Včera jsem si půjčila v knihovně encyklopedie, tak se budu dovzdělávat. Dorozvíjet znalosti v tom, co mě zrovna baví, ne to musim umět. Obdivuji vás!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.