| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 1429  [Dalších 709 >>]
Valsi 82350
6.3.2009 13:24:59
Ahoj holky,
mam dotaz uplne mimo....dneska jsem zase probirala supliky a dala zase na stranu Anicky obleceni ktere uz je ji male. Uz to nemam kam davat a chci to schovavat pro druhe (a to vidim za hodne dlouho~t~)..napadlo me ze poridim takove ty igelitove pytle jak se vysajou vysavacem a uzavrou...v tom bych to mohla dat treba na pudu a bylo by to ciste ...nemate to nektera ? Mate s tim zkusenost ?
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
6.3.2009 11:49:06
Ahojky holky...vložila jsem fotky na listopadky...tak mrkněte když budete mít chvilku.......jdu uspat dítě,rychle něco uvařit a ještě se učit,fůj už mě to neba a taky mi to hlava nebere.
Nám taky vylezla spodní dvojka v levoa trošku jsme teplotovali,ale bez panadolu a zvládl to.
Někdo tu smrdí....fůj.Tak páááá
Jo a k těm chlapům,já taky dělám všechno s malým špatně a rozmazluji ho prý...no ale on s ním není celý den doma a pak že mu vše dovolým a že si něco vynucuje brekem a tak....~d~~a~no na zabití,ale když ho hlídá on dvě hodky...včera 4 i s uspáváním~:-D,tak je to šílemé prýýýý~b~.......ať si užije,já jsem si zaplavala a sedla do jedné restaurace dala jsem si večeři a učila jsem se:-)
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
5.3.2009 21:38:41
Jo a poprvně jsem koupila taky toho pangasia a vůbec mě to neuchvátilo. Ale taťkovi a dětem chutnal. Jinak fotky máte moc pěkný :-).
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
5.3.2009 21:33:44
Ahojky, tak my taky nemáme Prevenar. Očkování včera proběhlo hladce. Žádné mimi ani nepíplo. Mišule ani nevěděl, že mu to píchla, což nechápu, protože já skoro omdlívala ~t~~t~.
Dani, máte stejnej traktoooooooooor, kterej dostal Mišule od ježíška :-).
Papáme všechno a pořád. Kočár Gabči je hezkej, ale kolečka samo naprd. To zas musím pochválit ten náš tank, že teda jako projedem úplně všechno a Mišák to skoro necejtí. Nic se na tom kočáru nerozbilo za celou dobu, jen je rezavej, jak prase ~t~~t~. Ale už dvakrát jsme vyrazili s golfkama. Jedna holka z Orlických hor prodávala Jané golfky snad za 4 500,-. Ale nevím, jestli už nejsou pryč, tak kdyby jsi Gabi chtěla....... Jinak držím palce na učení.
Lucinko, to je mi líto, že se hádáte kvůli malému. Chlapi jsou asi v tomhle hrozný. Taťka teda rozmazluje víc jak já. Ale zase se dohadujem kvůli jiným věcem. Problém je i v tom, že mi hrabe, jak jsem dlouho doma. Občas mě ničí, že mým největším denním zážitkem je vytáhnutí dvou holubů z Mišákova nosu nebo vydrhnutí pozvraceného koberce. Ale pak si řeknu, že hlavně, že jsou dětičky-zlatíčka zdraví a jedu dál. Prdelky moje ~s~~s~.
daniela Králová 82794
5.3.2009 17:14:46
tak takhle mě brácha vozí

tak se houpu popředu

a takhle pozadu~:-D

daniela Králová 82794
5.3.2009 14:54:15
ahojky

tak koukám,že jsou všichni s teplotama.no jestli to je k tomu očkování,tak to se teda fakt netěším.co Míša od Mirky?jak jste to zvládli?u nás už je docela dobře.kašle jen trochu,spustila se mu nudle,tak odsáváme.ATB po 8 hodinách...to je něco!!!ráno v 6 a odpol.ve 14 hod mu to míchám do trochy přesnídávky nebo do jogurtu,tak to je docela v pohodě,ale večer v 22 mu to dávám stříkačkou a dost pochybuju,že dostane celejch 5ml~:(máme to pak na pyžamu všichni.taťka musí pomáhat,protože Sebík i když spí,tak se pere a nechce polykat.jó,to Nurofen,ten mu i chutná,ale v tech ATB je to asi cejtit,ten lék.

už aby jsme mohli ven,ted šli taťka s Dádou ven hledat poklad.kamarádi mají velikánskou zahradu u domu a tak tam hledaj.mají takový ten detektor a šmejdí s tím po zemi a kopou.dům je po němcích,tak si myslej,že tam najdou poklad~t~~t~.no hlavně že se bavěj ne?akorát,až přijdou,tak budou od hlíny až ve vlasech.no abych jim nekřivdila,už i něco našli~b~

tak papa
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
5.3.2009 14:06:29
a taky jsem ho kupovala hlavně kvůli nočnímu odsávání ~d~. Párkrát v noci jsem zapnula ten starej a stály mi až chlupy na zádech, jak jsem musela vzbudit celou bytovku. Hrozně řval a do toho ticha ~f~
Copak náš rytíř udatnej? ještě kašlíčkuje?
5.3.2009 9:51:49
Eričko, sociální případy ~t~ ale hodí se to co? ~t~~t~~t~
A ten vysavač máme Lucinko OWENTA RO 452321 Silence Force, hlučnost jen 66 dB(A)
http://domacitechnika.cz/kod:448064.
5.3.2009 9:47:03
ne to CO musim zrovna umět (na zkoušky) ... abych se dobře vyjádřila.
5.3.2009 9:45:01
jé holky, my taky teplotkujeme. V 11 večer se mi Dani vzbudila a celá hořela. Měla 39. Čípkem a zábalem jsem to srazila jen na 38. Usnula až zase v půl 1. A to tak, že musela být jen přicuclá k prsu. Celkem náročná noc. Ráno měla už jen 38. Vstávaly jsme v půl 7 a v 9 už mi zase spinká. Zhoršil se nám ekzém, má osypanej celej krček. To bude asi den ~:(.
Valsi, taky bych to někdy viděla na pořádnýho paňáka. Nebo spíš víno. Ale dávam si kafíčko 2x denně (rozpustný 3v1 to není tak hrozný), takovou mojí uklidňovací seansion.
Budu vám holky u přijímaček držet palce. Já si přijdu teď jak trotl, hodně jsem toho zapomněla. Kdybych chtěla dál pokračovat ve škole, dělala bych zas přijímačky z filozofie a to vim, že bych nedala, nevim z ní už zhola nic ~;((.
Včera jsem si půjčila v knihovně encyklopedie, tak se budu dovzdělávat. Dorozvíjet znalosti v tom, co mě zrovna baví, ne to musim umět. Obdivuji vás!!!!
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 1429  [Dalších 709 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.