| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 42217  [Dalších 41497 >>]
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

letní foto Tomíka

8.7.2008 6:46:46
Včelko moc děkuji za ten meil.Super!Tak hned využívám!!
Super bazén na koupališti v Koryčanech

Sedííím!
Ještě jedna od nás z koupaliště s kamarády.

:-D:-D:-DPááááá.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: Ahojte!

7.7.2008 22:39:57
Léňo 5let. Ale dneska večer dobrý-docela. Sice jsme si na zahradě trochu vyměnili názory s tchánem a švagrem. Řekli jsme, že si budem tedy brát ten vozík za kolo na splátky a už to začlo. Tchán-že lituje všechny děti, které tam rodiče narvou. Že ty rodiče nejsou normální. Čímž vlastně řekl nám, že nejsme normální. Zeptal se, jestli budem jezdit na silnici, tak jsme řekli, že do centra ne, ale tady u nás po těch ulicích a dostat se někam to jo a to bouchnul jak atomovka. Mě vůbec nevnímal, nebo alespoň dělal, že nevnímá a hádal se jenom s taťkou. A do toho hučel švára, že když s tím vozíkem spadnu ve 30km v hodině, že je potáhnu jakej kus za sebou. No tak jsem mu řekla, že opravdu tak rychle s tím vozíkem jezdit nebudem, tak řekl, že mu to je jedno, že jsou to naše děti. No ale sranda, jak popisoval, jak já poletím a vozík za mnou :-). Já spadla jednou z kola a moc jsem teda neletěla. A to jsem jela celkem rychle, ale jen tak jsem se rozplácla, na dýlku bych řekla, že jsem se sunula tak tři metry po zemi. A on to popisoval, jak kdybych dojížděla jak vlak a celou dobu ten vozík jel se mnou :-). No darmo mluvit..
Ale jinak----máme schválený ten prodej na splátky-Jupíjou. Teď čekáme, kdy vozík přivezou. Počítám, že zítra ho daj na poštu, tak pozítří nebo ve čtvrtek. Nemůžu se dočkat. O víkendu bychom vyrazili na Sněžník (info jen pro Danu :-) ). Jsme s taťkou nadšený.

pozdrav

7.7.2008 18:13:38
Ahojky moc vás všechny zdravím.
Napište někdo zas prosím ten začátek jak vkládat fotky,už to zas nevím.;((
Miruško uplně je mi tě líto,já bych to nedala taky a to jsem taky docela společenský tvor,ale jsem ráda že bydlíme sami.Mě stačí že náš tatka ted marodí.Mám už tak narušený celý rytmus dne.
Taky nám ted dělájí zateplení paneláku,takže o víkendu jsem vycházela ven s malým v osm ráno a vracela jsem se večer v šest.:-DMasakr.Byly jsme tak u našich,pak se projít v Luhačovicích.Druhý den na pouti a pak v Tescu a venku.No ještě že to dělají v létě,nevím co bych dělala v zimě.;)
Tomášek začíná konečně povídat,ale to je tak vše.:-)
Pááááááá~g~
Leňa + Dave a Kačka 32846

7.7.2008 14:47:27
Ahojte

tak neštovice jsme neúmyslně předali našim známým. Fialka už je vymytá a Kačka už vypadá konečně normálně a hlavně nebude mít žádné jizvy. Davídek má jednu a zrovna uprostřed čela.

Včelko strašně s tebou soucítím. Nechej si ty bradavky co nejvíc na vzduchu. Co ti řekla doktorka? A co fialku můžeš na to dát? Já jsem na to trpěla na začátku s oběma dětma, když si vzpomenu na tu hroznou bolest, fakt je mi tě líto.

Miry a jak dlouho už bydlíte společně? Já bych se snažila co nejvíc vypadnout ven. Nás je tady věčně taky plno. A do toho mama a její rady. Teď po nemoci malá pořád řvala a já jsem jí musela nosit na rukách, byla jsem hotová. Mama s tetou (ta bydlí o barák nad nama) se mě ironicky ptaly, kolik ještě chci mít dětí? Jako bezdětná jsem totiž říkávala, že budu mít dětí klidně pět.
:-D

Rohlík i kůrku z chleba jsme taky ochutnaly.;)
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

7.7.2008 13:20:47
Ahojky.
Dano, malej krásně sedí, to ten náš piďula ještě nezvládá. A ten starší nechce ani do bazénu na zahradě bez dětí. Bydlíme v baráku ještě s dvěma dětma od přítele sestry, tak ty bazen využíjí. Jinak by byl prázdnej :-). A mladšímu jenom ponořím nožičky a už bulí. Takže další suchomil :-). No uvidíme časem.
Včelko, co Ti řekla dr.? Já bych zkusila z toho špatného prsa odsávat a mlíčko vylévat, než se prso zahojí. A z druhého normálně kojit. Myslíš, že to jedno prso bude stačit, když budeš třeba přikládat častěji?
Jinak já mám nějaké špatné dny. Bydlíme v baráku skoro s celou přítele rodinou a nějak to nezvládám. Nikdo mi nic nedělá, ale prostě jsem takovej vlk samotář, nejradši bych byla ve svém jenom s klukama a taťkou. Vždycky to byl trošku problém, ale teď už jsem úplně hotová. Ale je to můj problém, opravdu nemůžu říct, že by někdo byl zlej, to vůbec. Jen prostě pořád kolem mě někdo je a už nevím kudy kam. Domů mi choděj děti, na zahradě furt někdo, přes dveře všechny slyším na chodbě, z okna pořád někoho vidím. No děs. Snad už mě ta depka brzy přejde. Už ani nechodím skoro na zahradu, za chvíli to začne být podezřelý a už to v sobě taky řeším, až si někdo začne vztahovat na sebe, že je nemám ráda. Ale není to tak. Ráda je mám a moc, ale chtěla bych k nim jen tak jednou týdně na kafčo a zase do svýho-fňuk, fňuk..
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

Ahojte!

5.7.2008 20:24:57
Tak my máme po dovolený. Hlídali jsme rodičům barák a pejsky. Všechny potřebný důležitý věci jsem si vezla sebou, Danka spala ve svojí postýlce a stejně to byl první noc horor. Jak to ty dětičky vycítí. Pak už to docela šlo. Akorát jsme si rozhodili uspávací rituál a včera usínání doma byl taky děs.
A z dovolený jsem si prosím přivezla prasklou bradavku. Šílená bolest při kojení. A koukala jsem malý do pusinky, dost možná je to infekce, protože i Danka má bílo v pusince. Hned v pondělí pošupajdíme k doktorce a teď chodim nahoře bez, při kojení kroutim bolestí palce u nohou, odstříkávat a tak krmit nejde, protože dřív než mlíko teče krev, tak je to stejně na houby. Hlavně, ať mi nedoporučí, abych na čas přestala kojit, protože to by u nás s alergií na kravský mléko byla zátěž - ani nevim, čim bych Danku krmila. Koupila jsem si totiž sebou nový jiný prsní vložky. Ne jednorázový, ale ty, co se dají vyprat a dál používat. No, a asi jak to není až tak prodyšný, tak se mi v tom ty bradavky zapařily.
Dano, jak je vidět, že Sebík dělá paci paci - no šikulka!
Radko - suprový koupání, kam se hrabe přecpaný koupaliště venku!
Leni - Kačenka je k pomuchlování a k zulíbání i takováhle fialková.
A cože jsem to dál chtěla?!?!!!
~f~
daniela Králová 82794

Re: zkusim fotky

4.7.2008 21:37:06
daniela Králová 82794

zkusim fotky

4.7.2008 21:35:01
daniela Králová 82794

Re: Papání

4.7.2008 20:04:27
ahoj všickni.Koupání v obýváku supr,no u nás by to nešlo,Dáda by zamokřil i zdi:(.a Bobulka v židličce je krásná.ten muj sumejš je proti ní obr.horka jsme zvládli u kamarádů na zahradě v bazénu.Mirko,Dáda taky nechce do bazénu na koupáku,ale jinak se cachtá rád.nemá rád hodně lidí najednou a křik.ve školce ho "hodná"p.uč.chtěla osprchovat a on zdrhal až se hnusně odřel na zemi.prostě se nekoupe mezi hodně lidma,ale vodu miluje,akorát jen o samotě.jo a rohlík měl Sebík včera kousek poprvé,ale nejedl ho jen cucal:-Da móóóc se mu to líbilo.pápá.

Papání

4.7.2008 13:56:43
Ahojky holky.
Rady to je super to koupáníčko doma,akorát u mě to nejde,máme všude koberce.;((My horka přežili na koupališti a super.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 42217  [Dalších 41497 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.