| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1429  [Dalších 699 >>]
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
5.3.2009 9:18:25
Dobré ráno,
tak malý už teplotku nemá, ale co nevidím, dvojka dole venku, ne úplně, ale je tam. Tak jestli to měl od toho těžko říct. Co mě trápí víc je, že jsem se včera pohádala s taťkou. Malý pořád kňoural a Ondra mi přikázal ať kolem něho pořád neskáču, že je na to pak zvyklý a všechno si vydupe atd... já jsem, ale měla tušení, že ho něco trápí a když jsem mu to řekla, řekl mi že jsem vždycky ta nejchytřejší. Potom se mi omlouval, ještě i dnes ráno, ale to je pořád něco. My se hádáme jen kvůli malému, co jsem měla udělat tak nebo tak, co jsem naopak neudělala a vždycky se něco najde nějaká kritika. Holky vždyť je to snad normální ne, že když je otec v práci tak to dítě zná víc matka? ach jo, docela mě to mrzí, protože jinak se vůbec nehádáme... tak jsem si trošku ulevila...
ercka 72716
4.3.2009 22:53:29
Dobrý večer všem,my jsme byli minulý týden si nechat píchnout první dávku prevenaru a musím říct,že žádné příznaky jsme neměli?Akorát zarudnutí okolo vpichu,ale to je zcela normální.Chtěla jsem Vám říct,že vakcíny prevenaru, máme zcela zdarma,dr. nám to vlastně sama nabídla,má s místní charitou nasmlováno,že pro sociální případy,charita vakcíny proplácí.Tak nevím,jak na to přišla,že jsme sociálové,ale byla bych blbá kdybych si to nešla zařídit,že jo holky?Ale jak tak přemýšlím,že ji asi zaujala naše adresa,přítel jezdí se sanitou,tak bydlíme ve FN na ubytovně,tak asi to ji zarazilo.~t~protože se ani na nic nevyptávala,jak jsme na tom finančně.No musím už končit,prdelka se my nějak budí,asi zoubky nás zloběj,tak dobrou všem,ercka~p~
4.3.2009 22:43:23
Dobrý večer,
tak nám zase očkování na pneumokoka doktor doporučil, loni při první vakcíně mi pojišťovna proplatila 1250,- a letos při druhé už jen 1000,- ale jsem ráda za to.

Valsi tak si představ, že malému taky vyletěla teď večer teplota. Sice se nám prořezávají zoubky, ale nemívá u toho teploty a nachlazení nejsme takže to bude asi taky reakce. Dnes to byl týden. Tak jsem zvědavá ráno. Dala jsem mu na noc Nurofen sirup.

Gabi, myslela jsem že máš S4 jako já. No mě zlobí zase ta aretace, v tom sněhu jsem si taky uložila. Kolik ti měří Tomášek? on už musel taky přerůst tu opěrku co? já sice golfky chci, ale sporťák budu taky používat, podle toho kam půjdeme/pojedeme.

Tak dobrou noc
Valsi 82350
4.3.2009 20:16:01
jeste jsem chtela napsat ze my si o ockovani proti Pneumokokum (Prevenar) vylozene rekli protoze nam radila znama co se v tom pohybuje ze je to pro dite dobre (a ucet jsem poslala do pojistovny s zadosti o prispevek a dostali jsme 1000,-). Ale vim ze nekteri doktori jsou proti vsem ockovanim uz tak nejak z principu tak mozna proto vam ho nedoporucili..ale to fakt nevis co vlastne je a co neni dobre...za par let zase bude jak je to skodlive a pak zase obracene ~d~
Valsi 82350
4.3.2009 20:07:44
ahoj Lucinko,
asi to bude na to ockovani protoze nastydla neni...ale vyrazku zadnou nema. To byl zase dneska den...celej den mala na ruce a knoura a knoura :-( Mam z toho nejakou depku...kdybych nekojila tak si snad dam panaka~n~
PS: taky mame nejakej "tichej" vysavac (Philips) ale myslim ze i kdybys mela janevimjakej tak kdyz ho zapnes v noci tak o tom sousedi budou pokazde vedet~t~...holt to musej vydrzet ~t~
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
4.3.2009 14:58:54
Ahojky holky...
No já chtěla hlavně golfky,že budou lehčí.Já mam Casualplay S6...je fajn,ted v zimě teda kalamita,ale to si stěžují všichni na všechny kočáry.
Mě se u něj strašně vypínají ty přední kolečka,jakože se sklopí pod kočár,takže mám co dělat aby mi nespadl pak malý na zem,kor ted v zimě,protože není připasaný,nemám original fusak a to je starý fusak ještě po mě,kde nejsou díry na pásy.
Já už nevím..ten kočár co chi tak váží 10kg a ten můj sporťak prý 11.5kg,což se mi nezdá,je těžký ja prase.~;((Ale manipulace jinak fajn,akorát ty kolečka mě zlobí,zkusím říct muži,ať se na to podívá a uvidím podle jara.Možná koupím nějaké jeté golfky lehunké 5kg,protože vidím že stejně budu vozit kočár a malý bude lítat kolem mě.Už ted chodíme ven s tříkolkou nebo s odrážedlem.~b~
Jinak fotky jsou krásné...já něco hodím zas na listopadky,já vždy než najdu návod jak to sem vložit,tak je jednodušší pro mě to dát tam.
Nic jdu za tím raubířem....my zatím po očkování žádná reakce a je to dneska týden...tak snad už to bude dobré.Jinak my taky nemáme očkování na pneumokoka!!Včelko nejste jediní.
Holky tak jak jíte?My už teda snad všechno a normalně i kousky k obědu,včera měl pangacia s kaší,ted měl čočkovou polévku...akorát pořád chodí a chce nějaké sušenky,či piškoty nebo ty sladké křupky,ty obyčejné kukuřičné bez chuti už mi nechce jíst...potvůrka.~w~
Holky přeji všem a hlavně dětem...hodně zdraví...já v sobotu mám první zkoušku~;((bléééé.....:-©
4.3.2009 13:16:11
Včelko, říkáš popelka? já bych spíš řekla, že ta macecha co to popelce ještě naschvál zamíchala, aby měla víc práce. Popelka jsem u nás v domácnosti možná tak já. Ondrášek totiž všechno rozsypané nemůže vidět pohromadě a ještě víc to ručičkou rozhází do stran, to mi dělá např. při zametání~q~

Jo a jak je tichý ten vysavač? a co to je přesně za typ? nám by se tichý hodil, protože když má malý rýmu tak ho zapínám i v noci kvůli odsávání. Sousedi mi říkali, že to jde slyšet.

Valsi, myslíš že ty teploty jsou reakcí na očkování? já myslím, že je to možné... a neosypala se ti malá třeba jen trošku? pak by to bylo jasné.
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
4.3.2009 12:26:19
Valsi, no to je sranda ~t~~t~~t~
Ondrášek je malá krásná Popelka a maminky pomocníček ~c~
Valsi 82350
4.3.2009 10:55:08
Ahoj holky,
tak mala uz ma 2dny teplotu ..je desne protivna (vic jak normalne)..chce porad chovat a vali se po me (taky vic jak normalne)..v noci breci a breci~n~. Akorat ze nevim jestli je to od zubu nebo od toho ockovani (byli jsme ve ctvrtek) ~d~
Jak to tu procitam tak jsme na tom vsechny stejne...vysavac taky neuklizim..mam ho porad za gaucem v obejvaku protoze 5x denne musim preluxnou ten svincik a taky prubezne odsavame nudle (kdyz mala breci tak nudla) ~t~
A supliky to je jeji nejoblibenejsi zabava..vytaha taky vsechno mozne obleceni a omotava se s nim ..minule mi vyrabovala suplik se spodnim pradlem a protoze jsem potrebovala pracovat tak jsem ji nechala to roztahat ale pak prisel znamej na navsevu a mel moznost shlednout co mam za podprsenky ..to byl trapas~t~
Vcelko dik za fotky...ta tvoje mala vcelicka vypada jako hrozne stastne a spokojene ditko~s~
4.3.2009 10:51:34
Ahojte holky,
tak takhle mi dneska Ondrášek pomáhá v kuchyni~t~

tak vidím včelko, že by si Ondrášek rozuměl s Danielkou~;)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1429  [Dalších 699 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.