Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenošek | 61906 |
|
|
Re: když je venku hic4.7.2008 12:53:03
Ahoj Radko, máme na chlup stejně staré ratolesti. Ten můj tyran, nechce jíst nic, kde je brambor, kde jsou nějaké pidi kousky a ovoce už vůbec ne.
. Jen masozeleninové přesnídávky. Co se týká rohlíků, sušenek a piškotů, nám dr. říkala, že by byla ráda, kdybychom tak do 9 měsíců nic s lepkem nedávali. Máš rozkošné dítka. |
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
když je venku hic4.7.2008 8:42:08
včera jsme si udělali pohodičku v obýváku, venku jsme skoro ani nebyli...
![]() ![]() a Bobulka poprvé v židličce...je tam zracená jak trpajzlíček ![]() a dotaz, jedí už prckové rohlíky, piškoty a pod?? |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: hojky2.7.2008 23:11:33
My jsme se dneska motali pořád tak doma a na zahradě. Vůbec to nemá cenu někam vyjíždět, když je takhle. Zbytečně bychom se trápili. Lukajda (starší) mi vůbec nechce do bazénu. Letos v něm vůbec nebyl. No a Mišáček je zlatíčko. Pořád se směje bezzubě
. Všichni říkaj, že je veselá kopa. I doktorka, jak jsme byli na osmiměsíční, tak se na ní smál jak sluníčko . |
|
|
Re: hojky2.7.2008 21:31:23
Miru, jj
"utíkáto", dneska mi tak nějak secvaklo, že už malé běží 8 měsíc, že už je jako velká a tak, díky tomu, že je takový drobek je pro mne stále tím malým miminečkem. Dneska bylo peklo, jsme uvařené ve vlastní šťávě, fuj. |
|
|
Re: hojky1.7.2008 20:53:01
Maminy, tak už jsme posunutý zase o jeden řádek doleji, co
? |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
Re: hojky30.6.2008 22:28:19
ahoj při večeru.fotky super
.koukám ,že řešíte co prckové umí.no podle některých prcku jsme asi taky líní,ale radši nesrovnávám.malej sedí v pohodě a otáčí se na všechny strany v sedě.v leže se koulí a válí sudy a tak týden se houpe na kolínkách a snaží se zvednout do sedu z boku,jo a děla furt sklapovačky.no a slabikuje tak max.mamama.nebo to je hamhamham???a prdí na pusu a plive.jinak jen píská a huláká.a hlavně se pořád chechtá.je to moje malý sluníčko.když jedu s kočárem a před námi jdou lidi tak na ně houká .a asi čeká že si s ním každej bude povídat.pápá a dobrou. |
|
|
Re: hojky30.6.2008 22:26:23
Radu, malej už jednou ten zánět měl. Ale je to dýl. Tak doufám, že se to nebude moc opakovat. To si neumím představit, že bych šla s malým na ten zákrok. Jinak fotky máte moc pěkný. Je fajn, že jste si to užili
.Já měla první porod horší. Museli mi dávat klystýr na rozjetí bolestí, pak čípky na otvírání-nezabraly, injekci na otvírání-pomohla trochu. Pak mi píchli vodu a pak stejně musela por.asistentka rukou mi připravit porodní cesty, abych vůbec na ten sál mohla. No kdyby mi nepomohli, tak tam rodím ještě teď . No už jsem ráda, že mám odrodíno a teď si jen užívat dětiček . Tak já jdu ještě něco udělat a spát. Dobrou |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
hojky30.6.2008 21:35:18
No já se vrátím jen k těm porodům,mě taky vyvolávali,ale nepřišlo mi to divné,měla jsem to kvúli tromboze,kterou jsem měla před 4rokama a tak nechtěli abych přenášela,pravda docela delší porod,v půl osmé mě to začali vyvolávat a v šest večer jsem neměla pořád velice žádné kontrakce a byla jsem otevřená jen na 2cm,pak mi pichla mudr vodu a šlo to ráz naraz,sprcha,vana a už jsem byla na 7cm a pak asi 3hodiny po minutě a malej byl na světě.Ale když to řeknu blbě,mě se ten porod líbil a užila jsem si ho.Jinak začínáme taky slabikovat.Pááá jdu bucat
|
|
|
fotečky30.6.2008 21:08:02
Trocha foteček z naší dovbolené...
![]() ![]() jediná společná fotka..samospouuští ![]() táta nosí ![]() máma nosí ![]() Žabča se vozí ![]() a skoro všeci ![]() |
|
|
Re: listopadky30.6.2008 19:09:02
Miru,
s pindíkem to známe, David měl 4x po sobě balanitidu, předkožka mu předtím šla stáhnout tak na půl a po těch zánětech skoro vůbec, tak byl na na uvolnění "slepení", zákrok trval pár vteřin, ale byl to pro něho dost děs, prvních pár hodin se ani nepohnul, u čuřání řval jak tarzan, děs, ale asi to pomohlo, od té doby (cca 1,5 roku) jde předkožka stáhnout úplně v pohodě a zánět se už neobjevil Drobinku jsem dneska vážila a má 6400 a 67 cm, škvrček malý, ale šikovná je, příští týden jdu na poradnu tak, jsem zvědavá co na to mudra. chystám fotečky z dovči.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.