| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 42217  [Dalších 41487 >>]
Lenošek 61906

Re: když je venku hic

4.7.2008 12:53:03
Ahoj Radko, máme na chlup stejně staré ratolesti. Ten můj tyran, nechce jíst nic, kde je brambor, kde jsou nějaké pidi kousky a ovoce už vůbec ne. :(. Jen masozeleninové přesnídávky. Co se týká rohlíků, sušenek a piškotů, nám dr. říkala, že by byla ráda, kdybychom tak do 9 měsíců nic s lepkem nedávali. Máš rozkošné dítka.
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

když je venku hic

4.7.2008 8:42:08
včera jsme si udělali pohodičku v obýváku, venku jsme skoro ani nebyli...

a Bobulka poprvé v židličce...je tam zracená jak trpajzlíček

a dotaz, jedí už prckové rohlíky, piškoty a pod??
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: hojky

2.7.2008 23:11:33
My jsme se dneska motali pořád tak doma a na zahradě. Vůbec to nemá cenu někam vyjíždět, když je takhle. Zbytečně bychom se trápili. Lukajda (starší) mi vůbec nechce do bazénu. Letos v něm vůbec nebyl. No a Mišáček je zlatíčko. Pořád se směje bezzubě :-). Všichni říkaj, že je veselá kopa. I doktorka, jak jsme byli na osmiměsíční, tak se na ní smál jak sluníčko :-).

2.7.2008 21:31:23
Miru, jj
"utíkáto", dneska mi tak nějak secvaklo, že už malé běží 8 měsíc, že už je jako velká a tak, díky tomu, že je takový drobek je pro mne stále tím malým miminečkem.

Dneska bylo peklo, jsme uvařené ve vlastní šťávě, fuj.

1.7.2008 20:53:01
Maminy, tak už jsme posunutý zase o jeden řádek doleji, co :-)?
daniela Králová 82794

30.6.2008 22:28:19
ahoj při večeru.fotky superR^.koukám ,že řešíte co prckové umí.no podle některých prcku jsme asi taky líní,ale radši nesrovnávám.malej sedí v pohodě a otáčí se na všechny strany v sedě.v leže se koulí a válí sudy a tak týden se houpe na kolínkách a snaží se zvednout do sedu z boku,jo a děla furt sklapovačky.no a slabikuje tak max.mamama.nebo to je hamhamham???a prdí na pusu a plive.jinak jen píská a huláká.a hlavně se pořád chechtá.je to moje malý sluníčko.když jedu s kočárem a před námi jdou lidi tak na ně houká:-).a asi čeká že si s ním každej bude povídat.pápá a dobrou.

30.6.2008 22:26:23
Radu, malej už jednou ten zánět měl. Ale je to dýl. Tak doufám, že se to nebude moc opakovat. To si neumím představit, že bych šla s malým na ten zákrok. Jinak fotky máte moc pěkný. Je fajn, že jste si to užili :-).
Já měla první porod horší. Museli mi dávat klystýr na rozjetí bolestí, pak čípky na otvírání-nezabraly, injekci na otvírání-pomohla trochu. Pak mi píchli vodu a pak stejně musela por.asistentka rukou mi připravit porodní cesty, abych vůbec na ten sál mohla. No kdyby mi nepomohli, tak tam rodím ještě teď :-). No už jsem ráda, že mám odrodíno a teď si jen užívat dětiček :-). Tak já jdu ještě něco udělat a spát. Dobrou
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

hojky

30.6.2008 21:35:18
No já se vrátím jen k těm porodům,mě taky vyvolávali,ale nepřišlo mi to divné,měla jsem to kvúli tromboze,kterou jsem měla před 4rokama a tak nechtěli abych přenášela,pravda docela delší porod,v půl osmé mě to začali vyvolávat a v šest večer jsem neměla pořád velice žádné kontrakce a byla jsem otevřená jen na 2cm,pak mi pichla mudr vodu a šlo to ráz naraz,sprcha,vana a už jsem byla na 7cm a pak asi 3hodiny po minutě a malej byl na světě.Ale když to řeknu blbě,mě se ten porod líbil a užila jsem si ho.Jinak začínáme taky slabikovat.Pááá jdu bucat

fotečky

30.6.2008 21:08:02
Trocha foteček z naší dovbolené...

jediná společná fotka..samospouuští

táta nosí

máma nosí

Žabča se vozí

a skoro všeci

Re: listopadky

30.6.2008 19:09:02
Miru,
s pindíkem to známe, David měl 4x po sobě balanitidu, předkožka mu předtím šla stáhnout tak na půl a po těch zánětech skoro vůbec, tak byl na na uvolnění "slepení", zákrok trval pár vteřin, ale byl to pro něho dost děs, prvních pár hodin se ani nepohnul, u čuřání řval jak tarzan, děs, ale asi to pomohlo, od té doby (cca 1,5 roku) jde předkožka stáhnout úplně v pohodě a zánět se už neobjevil

Drobinku jsem dneska vážila a má 6400 a 67 cm, škvrček malý, ale šikovná je, příští týden jdu na poradnu tak, jsem zvědavá co na to mudra.

chystám fotečky z dovči..
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 42217  [Dalších 41487 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.