| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 1429  [Dalších 689 >>]
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
3.3.2009 20:38:19
jo a očkování. Byly jsme minulou středu. píchanec do prdky jsme obrečely. Ale dalo se to, nebyl to řev velkej, byla zas na opičku, máme na krku po celou dobu u doktorky. Ani jsme nedostaly na výběr jako Valsi a atopák máme. Reakcí prý mohlo být do 8 dnů teplota a opupínkování.
Co mi ale z očkování nejvíc vrtá hlavou, že jsme tady snad jediné, kdo nemá očk.proti Pneumokoku. Tenkrát jsem se nechala odbít tim, že je to zbytečný a bla bla a smáli se mi se sestrou, že (to ještě píchaly Hexu ), že bych Danče pořád nechávala něco píchat. ~;((.
Nejradši bych jí to očkování ještě zařídila, ale všeobecka nic nepřispívá a my na tom budem teď s penězma asi bídně.
Ale mam konečně vysavač! Krásnej! Vystavenej v obýváku ~t~ - to teda i z praktických důvodů, protože je zapnutej kolikrát denně. Je to nakonec tichá Rowenta, ale holky díky moc za rady.
Taťka s koncem května končí v práci, automobilka ~;((, celá velká firma se zavírá. Do toho pořád škemrá, že si koupí Wii Fit. Znáte některá? Úplně skvělá věc na domácí sporty. Už jsem to zkoušela u kamaráda, po večerech jsem k němu chodila cvičit a no dlouho by mě taťka ukecávat nemusel. Měli bysme mít ale rozum (on prý,aby se nenudil doma na pracáku ~o~ ). S myčkou se můžu rozloučit.
Jsem si tu postěžovala... teď bych měla konečně mazat žehlit. páá pááá
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
3.3.2009 20:35:12
Já teda koukám dozadu, ale vůbec nevím, jaký máš Gabi kočárek teď. Jsem asi slepá. Jak se Tě tu někdo ptal, proč chceš golfky, že máš pěknej. Tak prosím o znovu vložení ~t~~t~.
Jinak myslím, že golfáče nejsou do terénu vůbec. Možná nějaký, o kterých nemám ani tucha, ale nevím, nevím. Je fakt, že když zaaretuju kolečka, tak projedu i horší povrch, ale je to makačka a musej to bejt jen kousky, že něco přejíždím. Že bych jela na procházku někam třeba na dvě hoďky, to bych se udřela-uffffffffff. Tak páááá
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
3.3.2009 20:27:21
Ahojky všichni.
Dani, tak hlavně, že už se to u vás lepší. Mně se jednou dusil Mišáček piškotama. Byl modrej kolem pusinky, a takovej i šedivej, já s ním pořád cloumala, mlátila ho do zad, vůbec jsem nevěděla, jestli tam ještě kousek nemá, třeba dolejš. Bylo to hrozný. Taky jsem brečela. To jsou situace, kdy si člověk asi sáhne až na dno s nervama. Tak ať už se vám to nestává ~s~~s~.
Leni, Včelko, máte krásný holčičky. A fotečky-paráda. Já sem chci taky už delší dobu nějaký hodit, ale já tak nerada přehrávám a ukládám do alba. Jsem na to hrozná ~q~~q~~t~.
No Luky se budí na čurání. Většinou jednou a někdy dvakrát. Často už spí celou noc, ale občas se prostě budí. Taky na mě zkouší, že chce kakao třeba ve čtyři ráno, tak mu musím říkat, že ne, tak občas kňučí. No a dneska se Mišule vzbudit dvakrát na dudáka a pak jednou ke mně do postele. Takže taky se zatím až tak nevyspím. No ale časem, teda ~t~~t~. Počkáme si ~t~.
Kočárek Včelky je hezkej. Ještě juknu na Gabi. Jo Mišulu už jsem dvakrát vyndala z kočáru a moooooooooooooooooc se mu chození líbí ~R^~R^.
Tak já běžím, mějte se hezky.......
3.3.2009 20:11:05
jo a holky. Byly jsme na maškarním. Chtěla jsem vám sem vložit fotky, ale musim požádat taťku o uvolnění místa na disku. Tak zas jindy...
3.3.2009 20:00:20
sem se sem zase dostala, tak vám to tu vytapetuju. kdyžtak mě něčim přetáhněte!
Dani se oblíkla do taťkovo trenek. Jednou dirkou hlava, druhou ruka. hm hm hm. tak pro jistotu ještě jedny, aby nebyla zima.

tady abyste poznaly, zezadu. Všechno se musí dokumentovat! ~y~

V mamči plavkách ... si potvůrka vyhrabala v šuplíku.

Danuška si hrála se šálou, tak jsem jí omotala, pak dostala štrůdl a ta byla šťastná!

Už zkoušíme sami baštit. Lžičku si vezme do ručky jen ze začátku, ale k čemu máme ručičky????~y~

Proč se vlastně namáhat se lžičkou ...

jaj, a co etika stolování? jak já jí to naučim ~a~

3.3.2009 19:30:53
Taťka už chodí od pondělka zas do práce, tak tu mam zas volno. Dani od něj neštovice nechytila, tak se divim. Je to víc jak tři týdny.
Ale Danuš, co to je za hroznou nemoc? Sebíček má teploty a takovejhle hroznej kašel? O týhle nemoci jsem nikdy nic neslyšela.
Miruš, krásně jsi se rozepsala o těch tvých prďolkách. Ale co mě překvapilo, že Lukášek pořád v noci vstává. Já se taaak těšim, až odbouráme noční kojení, a ono se dost může stát že místo kojení budem čajíkovat. já se chci tááák v noci vyspat.
a vstávat v 5 jako ty Dani! tak mě snad odvezou! mě stačí půl 7 a jsem jak bludička. jak prodloužit ranní vstávání ti neporadim, sama bych radu taky uvítala ~d~. Taky často usnu při hlídání a i během dne. Pak mě vzbudí ... jako jednou ... po eee plenka vytažená z koše. Mi jí Danýška přinesla pod nos ~o~ a nebo mi přijde něco povídat před obličej. taky jednou celá od mouky ~t~ - to abyste se pobavily - jo, ještě vám vložim ty fotky.
Holky, golfáčky já mam starý, od Knorra
http://www.kocarek.cz/kocarky-Knorr-ko%C4%8D%C3%A1rky%20Eagle-404.html
koupila jsem je už použitý.
A jak jste psaly o tatínkůch prdelkách, tak já mam doma mamínka. Jak jsem byla ráda,že byl s námi tři týdny v kuse doma. Tak to bylo stejný, jako když tu není. Dani byla pořád u mě. A "mami mami mami" . Můj ocásek. Až mě to někdy štve. Kdy je samostatnější je teď venku. Třeba dneska. Mi řekla papá a šla, takovou dálku! Kdybych pro ní nedoběhla, tak je snad úplně včudu!
3.3.2009 19:11:14
Danuš, co to čtu!!! co to??? ježíšmarjááá!
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
3.3.2009 11:54:54
Tady je jedna moje oblíbená od Kryštofa:

http://www.youtube.com/watch?v=qCKKHGi6P0o
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
3.3.2009 11:49:44
Ahoj Gabi ty máš stejný sporťák jak já, můžu se zeptat proč chceš golfáč? Já jsem si obhlídla tento na netu, už jsem ho tu vkládala jednou:

http://www.kocarky-lvicek.cz/Kocarky/golfove-hole/Golface-Giro-polohovaci-09

Leni krásné fotečky~R^~R^~R^ Ondrášek má rád taky samotné těstoviny, nejraději vřetena~w~

Dano úplně vím jak ses cítila, když jsi brečela s malým. Já mám takové stavy taky, když vím že není malému dobře a já nemůžu nic udělat~n~ Přeju moc moc zdravíčka!!!
daniela Králová 82794
3.3.2009 11:22:13
jejda,to je pěkná holčička~s~
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 1429  [Dalších 689 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.