Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: listopadky30.6.2008 14:29:56
Gabčo, tak jestli Ty máš líné dítě, tak my máme superlíné. Zatím se jenom otáčí (sudy). Nesedí vůbec, ale maká na břišáky, když je trochu ve vyvýšené poloze, tak se chce zvednout. Říka baba, papa, tata, dede (to spíš, když nadává, tak jede dededededede
). Dneska jsem byla se starším u dr. Má zánět pindíka, tak dostal framykoin mast a heřmánek a rovnou mi vzala prcka na osmiměsíční prohlídku. Vše je v pořádku, měří 71cm a váží 9 300g. Nejdřív se dr. podivila a mrkla hned staršímu do karty, kolik vážil. Chtěla říct, jakého máme macíka, ale když zjistila, že starší měl v osmi měsících 10 400g, tak neříkala už nic . Ale starší byl i delší. Měl snad 74cm. To tadyten je takovej drobeček . Tak se mějte krásně, teď mi kluci spí i s bratránkem (7let), až se vzbudí, tak jdem na hřiště s kolama a zakopat si. Ahojky |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
listopadky29.6.2008 18:41:45
ahojky holky...já mám asi lenocha.když ho posadím,tak už usedí,když leží na bříšku taak se točí jak kača v čepici,sem tam zjistí že má kolena a pohoupe se na nich,stoupne si ze sedu,ale ustojí jen dyž se něčeho drží....jinak neslabikujeme,jen pořád dělá brbrbr a všude plive...
na dovču asi jen naa slovensko,máme sice společenské dítě,ale netroufám si to s ním,rok to vydržím. musím ho jít okoupat....pááá ![]() |
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
jsme doma29.6.2008 12:37:25
Ahoj listopade,
tak jsem doma z dovolené, byla luxusní, parádní. Jsme všichni moc nadšení a spokojení. Podrandili jsme na kolech s vozíkem, pokoupali se, poprochajdovali, poopékali buřtíky, zažili dost zblízka tu středeční bouřku, s manželem to bylo jako "zamlada", prostě super. Malá se pěkně blýskla, přešla od plazení k lezení na čtyřech, sama si sedne a sedí a v pátek se sama postavila v postýlce, paráda, takže konec poklidu, teď budu hlídat a hlídat, dokud nenabere jistotu )Tochu "pozlobil" David, protože dva dny srajdil, blil a horečkoval, našla jsem mu dvě prořízlé stoličky (pětky), tak to buď bylo tím nebo prostě nějaká viróza. Jak bude čas, trochu to tu vytapetuju ) |
| Valsi | 82350 |
|
|
Re: Tak nám začínají prázdniny28.6.2008 20:42:46
Ahoj Leno,
to se mate ze pojedete na dovcu...my teda nepojedeme vubec nikam protoze ten nas andilek je naprosto nespolecenskej )Jeci furt a vsude ...a nedovedu si predstavit co bych delala kdyz by mi na dovolene rvala jako doma..to by nas asi vykazali z hotelu )) |
| Pelli | 61354 |
|
|
Re: Vozík za kolo....28.6.2008 20:17:38
Ganhan,jsme na Šťastných ženách,písnu ti mail ju?
|
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Tak nám začínají prázdniny28.6.2008 16:07:30
Ahojte.
Tak nám začínají prázdniny. Davča se ve školce rozloučil kytičkou. Škoda, že nemůže mít 2 měsíce prázdnin i manžílek. Plánujeme nějaká výlety tady po okolí a jeden týden u moře. Jsu zvědavá, jak to s těma andílkama zvládnem. Kačka je domácí typ. Někdy se nechce nechat nakojit někde jinde než na svém místečku. Jedete na dovolenou? A kam? Jsu zvědává, že? Chybí tu fotečky, pošlete, potěšte oko ![]() |
| Hanka+Prokůpek 8.11.07 | 83276 |
Re: dobré ráno při čtvrtku27.6.2008 20:36:45
Pěkný večer šťastná rodinko!
Z vaší zprávičky mi bylo dost smutno!Taky jsem si prošla hodně smutku,manžel mi odešel po 9letech k jiné k vůli dětem ,pak čekal hned rodinu a chodili se mi ukazovat nejdřív s bříškem a pak s malou,dost špatně jsem to nesla!Dodnes mu to neodpustím!Věděl jak moc jsem prcka chtěla(3umělá opl.,asi 10incemin.,jedno nechtěné přerušení,3 krát profuky vej.,operace...,NO DĚS!ale konečně jsem se dočkala i naši,je to jejich první vnoučátko!Přítel má ve vlastní péči 14ti letou Barunku,tak máme hned dvě děti a její zásluhou jsem asi i otěhotněla!!!!!!Ty už máš dvě děti,nevím jestli zvládnu ještě jedno,bylo mi už 35 a těh.bylo dost komplikované!Jsem VDĚČNÁ I ZA TO JEDNO,ale mrzí mě,že život hrozně rychlé utíká a Prokůpka si nestihám vychutnávat jak bych chtěla (MĚJTE SE ZATÍM KRÁSNĚ PA H.A PROKŮPČÁTKO |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
hezký den...27.6.2008 11:14:20
Ahoj Leni, je opravdu zajímavé, že v životě vždy když někdo drahý odejde, tak někdo nový příjde do rodiny, jako v tvém případě narození Davídka.
Vidím, že máš taky stejné zkušenosti při kojení. Malý ještě nemá žádný zub, ale zato kouše...dělá mi to vždycky, když už je napitý a hraje si s prsem, tahá a škube mi za bradavku a směje se tomu, rošťák ![]() Ještě se neplazí, ale na bříšku se pěkně zvedá na ručičkách, jako by se už chystal na všechny čtyři. Žvatlá baba, bubu, dada, gaga, jaja. A při jídle poví něco jako Ham, když mu dávám do pusinky. Papáme masíčko(králičí, drůbeží, hovězí), zeleninu(mrkev, petržel, brambor, květák, brokolici) a ovoce(banán, jablko, hrušku a dnes chci vyzkoušet meruňku). Sedí jen s oporou, ale ještě ho sedět moc nedáváme, nejraději leží na dece a válí sudy ![]() ![]() tak papa |
| GANHAN | 24742 |
|
|
Re: Vozík za kolo....27.6.2008 10:17:32
Ahoj Astruško, kde se teď drbe. Už jsem se dlouho nepřidala, nějak nestíhám, ale ráda bych zas věděla, co je u Vás nového. Gábina
|
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Re: dobré ráno při čtvrtku27.6.2008 9:41:47
Ahojky.
Hani to čekání na mimiska muselo být těžké. Já jsem u prvního nemohla pořád otěhotnět. Po třech letech čekání přišla největší rána v mém životě, odešel můj tatínek. Nemohla jsem se s tím strašně dlouho vyrovnat. Až do narození Davídka. Bylo to pro mě něco jako zázrak nebo znamení od taťky. Davídek se narodil přesně v den jeho 60. narozenin. A kačka o 3 roky pozděj. Jsou oba v listopadu. A k tvým otázkám u nás žádné zoubky, ale při kojení mě kouše i bez nich. Nesedí jenom se staví na všechny čtyři a plazí se. Říká ma ma, ba ba. A u jídla jsme hodně pozadu. Zatím jenom zelenina. Tak papa už budí holka modrooká. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.